Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayırlısı olsun inşallah sakatlık yaşamayız
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bizim çimleri değiştiren firma Groningen ve Ajax'ın zeminlerini değiştirmiş.Bu videolarda da yapım aşamasını gösteriyorlar. Ajax ve Groningen'in saha zemini Hollanda'da en kaliteli zeminler ilerde çok iyi görünüme kavuşacaktır.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• yok arkadas ben heo derim avrupa'nin en kaba dili hollandaca diye, almanca hiç bir sey hollandacanin yaninda
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Adamların sitesinde çimlerin belirli periyodlarla kendileri tarafından kontrol edilidiği yazıyor. İnşallah aynı firma bakımı yapmaya devam eder yoksa bizim traktörlere kalırsak onca emeğe ve paraya yazık olur...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizim çimleri değiştiren firma Groningen ve Ajax'ın zeminlerini değiştirmiş.Bu videolarda da yapım aşamasını gösteriyorlar. Ajax ve Groningen'in saha zemini Hollanda'da en kaliteli zeminler ilerde çok iyi görünüme kavuşacaktır.
            arkadas bu stad cok hosuma gitti ozellikle tribunler sahayla birlesik gibi ve nerdeyse zemine sifir tribunler cam bariyerler super tek kelimeyle
            sakin olun...

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              firmanin sitesinden anladigim kadariyla zemin almanya´dan 22 TIR ile getirilimis.
              hollandadan ise 2 TIR dolusu is makinalari gelmis.

cim alman cimi yani
              Evet öyle yazıyor. Çimlerin 3600 km mesafeden ulaştırıldığını ve bunun firma için bir rekor olduğunu da söylemişler
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• zemin super olmus. simdi sira kramponlarda

Yorum

• Çok güzel görünüyor fotoğraflarda
                  .

Yorum

• Harbi o kaleyi niye o tarafa doğru koymuşlar...

Yorum

• güzel gerçekten.. hadi hayırlısı
                      Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Bu akşam Serdar Balı'den '' bu kadar para vermeye gerek yoktu biz daha iyisini yapardık ''açıklaması bekliyorum

Yorum

• Herkes çimi konuşuyor ben de kaleye ve filelerine değineyim Çok titizimdir file konusunda Sezon sonuna kadar bunla oynayalım. Liverpool veya ManU'nun filelerini andırıyor. Zemin desen öyle. Al sana Old Trafford

Yorum

• zeminin maşallahı var. "Lütfen çimlere basmayınız!" tabelası şart oldu
                            misafir takımlar misafirliklerini bilip mümkünse kramponları çıkarıp oynasın...
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Ah bide reklam panolaro dijital mi artık ne deniyorsa öyle olsa reklamlar bir bir değişse kafasına göre hadi yönetim bunuda yap.
                              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• bu çim suni çim degildir insallah suni cimde oynadıgımız ılk macta ıkı uyunc umuz sakatlanmıstı...
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X