Glowacki ve Cech idman yapmadı son 2 hafta, Pawel ve Adrian da yoğun bir dönem geçirdi önce G.Kore'ye gittiler sonra Almanya'ya, Zokora da aynı şekilde.. ben Hocanın bazı milli oyuncuları dinlendireceğini düşünüyorum bu maçta, Sapara ilk 11'de sahaya çıkacaktır Alanzinho'ya da sans verebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Ankaragücü
Daraltma
X
-
Ankaragücü bize bu haliyle gol atamaz. Bu maç her maçın aksine iki ihtimalli. Golsüz beraberlik veya galibiyetimiz.
Erken gol bulabilirsek-bu da neredeyse tamamen duran toplara bağlı- rahat bir skor alma şansımız yüksek. Bunun haricinde klasik Ziya Doğan taktiğinden dolayı arkaya top atıp Burak'ı koşturmacalar bu maç için yalan olur...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Takımımıza başarılar dilerim inşallah kazanırız.
Yorum
-
zokora kesinlikle dinlendirilmeli.zorlu bir periyot var ve bumaçlarda zokora dinç olmalı.şu kadro güzel gibi duruyor:
............................tolga...........................
celuska.........giray.............mustafa.........ferhat
....................aykut.............colman................
burak......................adrian..................volkan
..............................pawel..........................Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
burak atarsa artık ayıp yahu
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bir kadroda ben yazıyım.
................................TOLGA.............................
SERKAN....... GİRAY......MUSTAFA..........CELUSKA
VOLKAN ..............ZOKORA..............COLMAN
............................ADRİAN.........................
............ BURAK ...................PAWEL..............
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum