Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman,Colman,Colman
    taktım taktım taktım

ya kardeşim bu maçta oynamayacaksında ne zaman oynayacaksın
    CL desin Lidersin takım senin ayağına bakıyor avrupa seni izliyor ee daha ne
    biraz Adriana ayak uydursaydın ne olurdu ya çokmu şey istiyoruz

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
      Cok uzulduk yahu, vah vah...

Kendi adiniza konusun, milletin adina kendi sordugunuz soruya cevap vermeyin...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zokora kesinlikle yorgun adam kaç maçtır bir dk dinlenmeden oynuyor.yedeği kim ??
        aykut akgün
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Canınızı sıkmayın olur böyle şeyler diyip forumdan çıkıyorum. Herkese iyi akşamlar.

Yorum

• Macin ilk yarisinda inter ve lille maclarina oranla daha iyi bir Trabzonspor vardi.

Iyi pas yaptik,pozisyonlarada da girdik ama önlenebilir bir gol yiyince istemedigimiz oyun tarzina dönmek zorunda kaldik.

Ikinci yarida ise rakip bizi tuzaga düsürdü,geride alanlari daraltti ve kontraya döndü.

Biz Türkiyedeki kapanan takimlari acamazken moskova yi acmamiz pek beklenemezdi.

Öylede oldu,adriana ayak uyduran oyuncu almayisi kanatlarimizin calismamasi beklerimizin bindirme yapamamasi nedeniyle pozisyon üretemedik.

Macin geneline bakildiginda cska bizden daha etkili ve bitiriciydi,galibiyeti hakettiler.

Biz ise bazi oyuncularimizin yetersizligi nedeniyle etkili olamadik.

Bu maci unutup rövansa odaklanmamiz gerekiyor,hersey bitmis degil.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Takım genelde çok iyiydi ama bugun bizi colman zokora ikilisi yaktı....Ayrıca kontra atak golleri yedik çok şanssızdık..

Yorum

• bana söyleyin genel anlamda takımın taktiğinden memnun olan var mı? ben söyleyeyim kimse memnun değil .o halde şenol hoca gitmeli isterse şampiyonlar liği kupasını alsın.yeter artık bu kadar aptal top oynatılmaz.

Yorum

• - Atamadık yenildik , kötüde oynamadık ,hala neyi sıkıntı ediyoruz ki anlamış değilim ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    aykut akgün
                    işte sorun burda kadroda en az 10 tane gereksiz oğlu gereksiz adam var ve başkan çoooook alternatifli kadromuz var diyor
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Trabzonspor'un gruptan namağlup çıkacağını düşünen taraftarlarımızdan tüm futbolcular adına özür diliyorum !
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Canın sağ olsun Trabzonsporum.
                        YOU'LL NEVER WALK ALONE
                        OKlahoma City Thunder

Yorum

bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..

İstemiyorsanız Trabzonspor'u bırakabilirsiniz..Sizin istemediğiniz Şenol Hoca bu takımla sayısız kupalar kazanmış ve gayette iyiye giden bir futbol oynatıyor..Biraz daha mantıklı..

Yorum

• Bir fenev klasiği daha..
                            Manchester City
                            Onur Recep KIVRAK

Yorum

Abi ben memnunum.Bu takım 4 puan alırken de bazı sorunları vardı ama bu sorunlar hocada değil takımda...

Takım yeni takım,lütfen biraz daha sabır.

3 te yiyebilirdik 5 te...Bunlar olabilir ki avrupa arenasında 8 yiyen beşiktaş,6 yiyen gs,5 yiyen fb, hatta zamanında 7 yiyen yine Trabzonspor var...

Bu skorlar normaldir.Her işte bir hayır vardır,Sıkmayın canınızı..İstiyormuyuz? İstiyoruz.Bu yeterli,üzerine kata kata çıkacağız inşaallah gruptan.
                              Entropi İyidir.

Yorum

bana söyleyin genel anlamda takımın taktiğinden memnun olan var mı? ben söyleyeyim kimse memnun değil .o halde şenol hoca gitmeli isterse şampiyonlar liği kupasını alsın.yeter artık bu kadar aptal top oynatılmaz.
                                Hoca kalsa da, keske sizin gibiler taraftarligi biraksa... Sunca senedir takim ilerleyemiyorsa bu mantikta taraftarlar yuzunden ilerleyemiyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X