Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benimde umudum yok inşallah çekirge bir daha sıçrar doumbia, wagner love, oliseh ve dzagoev i nasıl durduracaz çok merak ediyorum bu maçtada Allah yardımcımız olsun
    Her maçta var bu renktaş.

Hatırlatayım, madridde lorenteyi, inter de milito zarate v.s yi, lille de sow, hazardı ı vesaire çok söledik böle. Ama o şekil ama bu şekil bi şekilde güzel kitliyoruz rakipleri.Evet bu kilitleme top oynamamıza engel oluyo ziya doğan takımı gibi kalıyoruz karşılarında ancak şimdilik iyi böle. yani bence ,

Sence?
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Pawel'den bu maçta faydalanabileceğimizi hiç sanmıyorum. Depar yapıp defans arkasına sarkma özelliği hiç yok. Ki bize bu maç öyle adam lazım. İlerde top yapıp onla buluşturmamız lazım son vuruş için ki o kadar uçta da oynamayacağız maçı muhtemelen.

Halil'in en uçta tek forvet olarak görev yapması idealdir bence.

Kalede Tolga,
      Geri dörtlüde Celustka, Giray, Glovacki, Cech,
      Önlerinde Serkan, Zokora, Colman,
      İleriye yönelik Sapara ve Adrian
      En ilerde Halil.

Yani 4-3-2-1 veya Serkan'ı biraz ileriye alıp 4-2-3-1.

Yarın takımımızın tarihindeki en kritik mücadele bence bu maç. Allah yardımcımız olsun, bukalemunların diline düşürmesin.
      Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Takımın mücadelesine bile çekirge diyen taraftarlarımız var.

İki tane zorlu maçta bir elin parmakları kadar pozisyon vermişiz. Gerektiğinde çok fazla pozisyon bulamasak da golümüzü atmışız(Takımı taşıyan forvet olmadan normaldir sanırım). Bütün disiplin, taktik, teknik yalan, herşey çekirge...

Yeneriz, yeniliriz, iyi oynarız, kötü oynarız mesele değil. Ben iki maçtaki mücadeleyi ve disiplini bekliyorum. Bana yeter.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• cska 2-0 alır..

Yorum

• trabzonspor ümit kesilecek bir takım olmaktan çıkmıştır artık rakip kim olursa olsun hedef galibiyettir interi de gördük lille'i de karşımızda ki ne kadar iyi ise biz de oka dar iyi motive oluyoruz aldığımız 4 puanı mendil açarak almadık sonuçta
            "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
            (ALINTIDIR)

Yorum

• 2-1 alacağız. colman da çakacak. hem kaleye hem de birilerine
              illa gol atması lazım değil mi?
              adam en çok koşanmış, en çok pres yapanmış, en çok top çalan en çok pas atan asist yapanmış.
              kimin umrunda.
              gol at ulan colman gol.
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ben bu sayfada (31) futbolu sular seller gibi bilen deha düzeyindeki arkadaşlardan sonra yorum yapmayı doğru bulmuyorum...
                belki diğer sayfalarda fikirlerimi söyleyebilirim.
                .)
                her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• oliseh yok..

cska en son lig maçına 15 kişiyle çıktılar Allah belalarını versin benımde 600 tl mi yediler...

neyse bu maçta en az bi puanımız var..inter maçı gibi 70 lere kadar maç 0-0 giderse puan alacağız bence...

serkan....colman...zoko...adrian..
                  ...............sapara...
                  ..............halil........

boyle ileri çok güzel pas yapar ve rakıbıde yorar bence..

dediim gibi cska kadrosu bızden kısıtlı bence topçularda ınanıyor artık bu maçtan puan koparırsak grupta iyi bi yere geleceğimize.

artık haddimizi bilerek oynuyoruz

Yorum

• Cska'yı çok takip etmiyorum bu Oliseh nasıl bir oyuncuydu bizi zorlar mıydı

Yorum

• bu maçı alacağız.hem de adrian pawel a.ş. ile.kimse pawele güvenmiyor ama adam oynadıkça açılıyor.adam 2 maç arka arkaya 11 çıkmadı.11 i geçtim maça çıkmadı.O acemi halleri normaldi bence.geçen yılı antep maçında attığı kafa golünü hatırlayın.Ki ankara maçında ikinci yarı iyi oynamaya başlamıştı.
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pawel'den bu maçta faydalanabileceğimizi hiç sanmıyorum. Depar yapıp defans arkasına sarkma özelliği hiç yok. Ki bize bu maç öyle adam lazım. İlerde top yapıp onla buluşturmamız lazım son vuruş için ki o kadar uçta da oynamayacağız maçı muhtemelen.

Halil'in en uçta tek forvet olarak görev yapması idealdir bence.

Kalede Tolga,
                        Geri dörtlüde Celustka, Giray, Glovacki, Cech,
                        Önlerinde Serkan, Zokora, Colman,
                        İleriye yönelik Sapara ve Adrian
                        En ilerde Halil.

Yani 4-3-2-1 veya Serkan'ı biraz ileriye alıp 4-2-3-1.

Yarın takımımızın tarihindeki en kritik mücadele bence bu maç. Allah yardımcımız olsun, bukalemunların diline düşürmesin.

En olası kadro bu gibi gözüküyor. Daha doğrusu mantıklı gelen. Sapara yerine Alanzinho olabilir belki? İkinci yarı Sapara girebilir.
                        Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Sevindirici bir istatistik "oynadığı son 12 resmi maçta sadece iki galibiyet elde edebilen CSKA yedi beraberlik ve üç mağlubiyet aldı."

Son 3 haftaya girildi Rus Liginde, CSKA lider Zenit'in 2 puan gerisinde...

Yorum

• Adamlar çok formsuz,inşallah puan alacağız
                            .

Yorum

• Bu maci alacagiz.

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                katiliyorum rus takimlari genelde öyleler ...yagmur gibi geliyorlar hucumlarinin ardi arkasi kesilmiyor
                                Fırtına eserse yağmur tersine döner..
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X