Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftarlık,kötü oynadığı,yenildiği zaman takımına sahip çıkmaktır.Kötü günde destek olmaktır.
    Seyirci gözüyle bakarsanız bir sürü hata bulabilirsiniz.Tamam eleştirin de yerden yere vurmayın.Taraftarsanız taraf olun.
    Hadi birbirinize ediyosunuz da,hiç kimse Trabzonsporluların forumunda Trabzonsporun hocasına,futbolcusuna,yöneticisine hakaret etmesin.
    Yenildik bugün,naapalım yani..Her maçı kazanacaz diye bi kaide mi var.
    Hocamında,futbolcularımında canları sağolsun..İnşallah burdaki maçta telafi ederiz bu mağlubiyeti..
    Trabzonsporu kayıtsız,şartsız,yenildiğinde de seven bütün renktaşlarıma selam olsun..
    Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaş burada Bundesliga dan anlamayan karşıma çıkıpta yorum yazmasın. Tamam mı. Birşeyler yazacağım ama ceza verirler. Futbol bilginiz Edirneden dışarı çıkar mı sizin?

Halil Altıntopun oynadığı takım küme düştü. Neden mi? Gol pozisyonları buldular. Ama Halil boş kalelere atamadı. Bilmeyen gitsin Sky TV den görüntüleri istesin izlesin. Tamam mı???

Gol atamazken Wolfburga karşı 1-0 öndeyken Halil son dakikada kendi kalesine atarak takımını küme düşürdü. Size aslında daha neler yazmak isterim ama terbiyem izin vermiyor...

Niye sürekli bir saldırı halindesin? Bildiğin varsa saygılı bir şekilde yaz..Yoksa da saldırmaya gerek yok..Bundesliga bilgin için ; http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=7109&page=84

Yorum

• Adamı hasta etmeyin şurda. Doğru dürüst eleştiri yapmaya çalışalım lütfen.

Yorum

• Forum yöneticilerinden bir istegim var.

Lütfen burada yazan bazi kisilerin yazdiklarina baksinlar. Cünkü adamlar resman TS kütü gidince ortalikda kötü hava olusturuyorlarve Taraftari bölmeye calisiyorlar.

Yorum

• 3. gol pawel boruzek'in ayağından geldi.

Yorum

• Kötü oynayacaksın abi iyi oynamayacaksın gerektiği gibi oynayacaksın.
              Sen bu kadar hızlı ve teknik 2 oyuncuya koskoca sahada girayla gloyu verirsen
              adamlar böyle bakkala gönderir bizimkileri.

Arkayı sağlam tutsaydın böyle olmazdı bu iş.
              3 puanın lazım olduğu takım cska bastıran Ts?
              Deplasmanda oynayan biziz kontrayı yiyen de biziz?

Ne mantıksız bir oyundur bu.

Önceki maçlarda mantık verdı oyun yoktu bu maçta oyun var mantık yok.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Kimse altarnatif yok demesin,taraftarım alternatif li kadro kuracak? Jaja neden yollandı? Egemen neden kacti? Adrian 5 milyon € kim verdi? Forvetsiz lige kim başlattı? Bu takımı kim kurdu? Gidenlerle gelenleri kıyaslayın!

Yorum

• Mac esnasinda ve mactan sonra sicagi sicagina buraya girmedim. Cünki biliyorumki elestiriler agir sekilde olacak. Ben bu aksam takimimdan cok memnundum. Sadece Burak olsaydi bir Moskovayi dagitirdik. Bu gurup maci oldugu icin 1 mac kaybetmisiz önemli degil demiyorum ama bunun rövansida oldugunu biliyorum. Allahin izniyle biz bu Moskovayi kendi sahamizda cok rahat yenecegiz. herkes sakin olsun. Olumsuz elestirileri icimize atalim lütfen...

Yorum

• zokora kesinlikle yorgun adam kaç maçtır bir dk dinlenmeden oynuyor.yedeği kim ??
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..

Yorum

• haddimizi bilerek oynasaydık CSKA yı rahat yenebilirdik hala avantaj bizde kendi sahamızda 2 maçımız var 4 puan koparmalıyız 2 maçtan

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cech yerine sapara yı alıyor, serkan oyunda. en mantıklısı buydu gerçekten.(!)

maça alanzinho ile başlıyor bu çok büyük hata.

ama geçti artık. telafi etmeliyiz
                          Senin ne derdin var yahu hocayla, muhtemelen babandan buyuk adama her mac sonu salliyorsun? Elestireceksen elestir ama usturuplu elestir, CM oynamaya benzemez bu...

Su menejerlik oyunlari cikti cikali coluk cocuk futboldan anladigini saniyor, hey Allah'im...

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dogru diyorsun colman güzel asist yapti bugün...
                            serkanida topcu diye oynatanda kabahat...
                            pawel forvetmi allah askina, adamin futbolla uzakdan yakindan alakasi yok....
                            bi adrian biraz cabaladi
                            perisan oldum resmen....adamlarin iki kara usagi var bizim takima bedel....
                            bizim forvet pawel...vay be
                            90 ıncı dakika daki pozisyonla bir oyuncuyu değerlendiriyorsan bir şey diyemem
                            diğer yorumlarına katılırım
                            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Ayrıca haddime olmayarak yaşı küçük arkadaşların yazarken biraz daha saygılı ve daha olumlu yazmaya çalışması iyi olur..Hoş olmuyor..

Yorum

• Maçtan önce forumda anket yapılsa %85 cska kazanır denirdi.

Takım sahadaki oyunu ile insanların beklentisini bir anda yükseltti.yenilgi sonrasında millet takıma yükleniyor.

Ben skor taraftarlığı yapanların aksine, takımı çok beğendim.Bu disiplini oyunumuzu devam ettirmeliyiz.Kendi sahamızda burak 'ında dönüşüyle bu takımı dağıtırız
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X