Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ph=61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yok Cech neden cıkmıs yok Serkan neden oynamış falan filan. Yani defansın göbeğinin yün teliyle tuttuğunu görmeyip hala yorum yapıyorsunuz. Giray, Mustafa, Glowacki bu ligin en vasat defans oyuncularıdır kim ne derse desin ve her an hata yapmaya müsait elemanlarıdır. Şu anda takımın derdi ne Serkan ne de Alanzinho'dur. Defans mevkiindeki bozukluktur.

Bu takıma ne kadar takviye yaparsanız yapın, Serkan'ın yerine dünyaca ünlü bir adam alırsanız alın yada Alanzinho'yu gönderip dehşet birini de alsanız bu 3'lü defans elemanlarıyla her pozisyonda ecel terleri dökmeniz garip olmaz.
    Kesinlikle katılıyorum..

Hele hele glovackı dene oyuncu ,yaşı ve tecrübesiyle defansı toparlaması gerekirken 18 yaşında ve sürekli hata yapan bir oyuncu konumunda...

ayda bir maç oynayan bir oyuncu, ŞL maçlarında kurtarıcı olamaz..
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• kimsenin bu takimi elestirmeye hakki yoktur! piyangodan cikmis bir sampiyonlar ligi, 2 gun kala siz YILDIZ topcumu bekliyordunuz?? vitteki begenmeyenler , inter macini vittekin ilerde top tutmasi sayesinde kazandik , inter 8 corner atarken vittek girene kadar biz 0 corner kullandik , vittek oyunu girdiginde mac tamamen bizim lehimize dondu vittekin aldigi bir topda korner kazandirdi TSYE kornerin donusu gol oldu ve kazandik futbol bilgisi olan arkadaslar bilir ama sirf skora endeksli YORUMCULARA da soyliyecek kelime bulamiyorum... lillee macinda ne vittek ne burak, henrike sakatdi sanki forvetsiz ciktik maca , adam gibi gol pozisyonumuz yoktu bile penaltiyla 1 puani kurtardik , iyi top oynamiyoruz kabul ediyorum ama bu takimi elestirmenin anlami yok kaybedilmis hic bir sey yok henuz, cskayi yenersek BURAK'mayuz habu ligi!!!!
      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Defans döküldü. Bir gün patlayacağı belliydi. Mağlubiyete üzülmüyorum ancak şu afkuran fenevlileri gördükçe sinirlenmemek elde değil. Bir kaşık suda boğasım geliyor.
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Trabzon da CSKA yi yendigimiz takdirde dengeler yine alt üst olacak. Bu maca fazla takilmayalim.
          Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• icerde kesinlikle galip gelmemiz gerekiyor. Burak da donuyor.

Yorum

• Defansa o kadar şuç bulmuyorum ben,Serkan ve Alanzinho takım seviyesinin çok çok altında oynuyorlar ve ilerde golcümüz yok.Böyle olunca da mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Ne olursa olsun can sıkmaya gerek yok,takımımla gurur duyuyorum ben,
              hakkı olan şampiyonluk verilmemiş,uefa da mücadele ederken son 2 gün kala şampiyonlar ligine dahil olmuş,şikeci emek hırsızı edepsizlerin pisliği ört bas edilmek için play of çıkarılmış 3 günde 1 maç yapmış ve ilk defa katıldığı devler liginde 3 maç ta 4 puan toplamış,sıfır çeker diyenler vardı ama yine en az İnter kadar şansımız var bir üst tur için.

Sevelim,destek olalım,homurdanmayalım bu takım bizim yüzümüzü kara çıkartmaz.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Defans döküldü. Bir gün patlayacağı belliydi. Mağlubiyete üzülmüyorum ancak şu afkuran fenevlileri gördükçe sinirlenmemek elde değil. Bir kaşık suda boğasım geliyor.

Niye sinirleniyorsunki?
                Sadece su cevap yeterli olacak: Biz 6da sifir yapmadik. Su an 3te dördüz.

Bu onlari rezil etmeye gayet yeterlidir.
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugun Kulubu aradım ve 5 dakka boyunca bu ımza meselesinden bir ana avrak küfretmediğim kaldı ve bir kişi bile sesini çıkartamadı...

Yemın olsun dava bile açmayı düşünüyorum külübe.. herkesi kendileri gibi kuş beyinli sandıkları için
                  bir duygu karmasasi yasadigini dusunuyorum abi dogaldir hepimiz yasiyoruz
                  bende yasiyorum hatta burada yaptigim bazi yorumlari keske yapmasaydim
                  dedigim bir suru yorum oldu,
                  elestirmek hakkiniz
                  yalniz merak ediyorum buradaki yorumlariniz ve elestirilerinizi kendi fikirlerinizi onaylatmak egonuzu tatmin etmek icinmi yapiyorsunuz?
                  yoksa paylasmak karsilik fikir alisverisi yapmak icinmi?

mesela hic arkadas yanlis soylemisim yanilmisim vesair gibi bir yaziniz yada dusunceniz oldumu? benim cok oldu ve hayir bunun yasla alakasi yok! yasi benden kucuk kac arkadasim bana cok sey anlatt!

derdim sizinle kapismak karsi cikmak falan degil ben oyle baskalari gibi kisiyi tanimadan bilmeden hemen yok Ts dusmani falan iddia etmiyecegim ama elestirileriniz ve yorumlariniz hakli olsa dahi cok fevri ve sivri mesela assagidaki yazi bana cok sey anlatiyor.........

İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Açık açık söylüyorum.
                  Silineceğini bile bile söylüyorum.
                  Sırf reklam yapmak, eleştirmek için Trabzonspor'un yenilmesini bekleyen forumdaşlarımız var.
                  Egemen ve selçuk üzerinden Şenol Güneş'e vurmalar, 2si deplasman 3 maçtan 4 puan çıkaran takımı yerden yere vurmalar garip geliyor bana.
                  Yarın Burak 3 maç gol atamazsa, Tolga 2 maç hatalı gol yerse vay onların haline.
                  bugün Giray'a, Glowacki'ye, Celutska'ya, Zokora'ya, Colman'a.
                  Yarın Burak'a, Tolga'ya.
                  Hiç mi iyi şeyler yapmıyor takım yahu?
                  50.-70. dakikalar arası sahada izlediğim takım yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım gibiydi.
                  iyi pas yaptık, pzosiyona girmeye çalıştık(Burakszı ve Henriquesiz pozisyona girmek zor), pres yaptık, defansımızı ortasahada kurduk.
                  Önceki 2 maçta yanımızda olan şans bu maçta yanımızda yoktu ve 3-0 yenildik.
                  Sorun yok, hiçbirşey bitmemiş ve avantaj bizde.
                  2 maçımız içeride ve bir tanesi de inter maçı.
                  Ve dışarıdaki Lille son maç.
                  o maça kadar Lille takımının hiçbir iddiası dahi kalmayabilir.
                  Bu grupta %70 3. olma ihtimalimiz var.
                  Cska'yı yenip, diğer maçları kaybetsek bile gruptan çıkma şansımız var.
                  Ayrıca muhtemelen grup lideri olacak inter diğer 2 rakibimizi deplasmanda yendi ve 2. maçları sahasında oynayacak.
                  Sorun nedir peki?
                  En son memmedaga tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 08:00.
                  sakin olun...

Yorum

• Avrni akerde ki maçta taraftara çok iş düşecek tıklım tıklım ve pozitif enerji veren bir stadyum olmalı başka türlü kazanamayız.

Yorum

• Sikinti yok, hepimiz uzulduk ama sunu da gorduk ki bu takimi Trabzon'da yenebiliriz. Sampiyonlar Ligi'nde zaten deplasmandan puan alarak donmek zor olandir, yenilmek normal. Koskoca CL bu. Maa'nin yalandan ligine benzemez. Tabi CL ne cok iyi baslamanin verdigi gaz vardi hepimizde ama olsun Allah'in izniyle bu takimi yeneriz burda. Gununde bir Burak dagitir bu takimi. 3-0'in da hic onemi yok, nasilsa eleme usulu degil. Yine fenev yalandan sevindigiyle kalir.
                      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• Şampiyonlar Ligin'de oynayıp namağlup gruptan çıkacağız diyebilen var mıydı ?

E o zaman bu kadar fuzuli çarpıtmalara ne gerek var ?

Bence en önemli iki maçımız Cska ve İnter ile, 4 puan aldık mı hiç arkaya bakmaya gerek yok grup lideri olarak bile çıkabiliriz.
                        Ha oldu da bu maçlardan birini kaybettik ununu elemiş eleğini asmış Lille oynayacağız. Yani son ana kadar bu gruptan çıkış şansımız sürecektir buna yürekten inanıyorum.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• 3 maç 2si deplasman ve 4 puan...bence şu an için iyi yoldayız...

dün rakibe oranla iyi oynadık ama adamlar kaleye4 kere geldi organize olarak...3ü gol oldu 1i de direkten döndü...

son 3 maçta en büyük kozumuz burak yılmaz ve sahamızda oynayacağımızdan dolayı taraftarımız olacak!

Yorum

• ilk inter maçımızı oynamadan 3 maçta 4 puan alacağız deseler çok sevinirdim doğrusu..

E şimdide 4 puan aldık fena değil.....

Akşam bir Jajamız bir de Burak olsaydı değil yenmek bu takıma fark bile atardık.....

hiç bir şey bitmiş değil henüz...

buradaki maçta moskovayı yenip avantajımızı üst düzeye çıkaracağız buna eminim.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gözümüzde büyütmeden oynadık, iyiydik. Bazen skor herşey değildir. Şans,hakem bunlar hep futbolu etlileyen faktörler. Bidahaki maçta ben taraftarımızın desteğiyle CSKA'yı çok rahat yenebiliriz diye düşünüyorum.İnanmak başarmanın yarısıdır, bordo mavi renklere gönül veren biz inanmassak elin slovak'ı,polonya'lısı vb. neden inansın.Önümüzdeki 2 maçı kazanacığız ve gruptan çıkacağız benim buna inancım tam.Ama takımın arkasında durmalıyız.CSKA maçını boş tribünlere oynatmamalıyız. Şimdiden internette çeşitli duyurular,çağrılar yapmamız gerekir.Biz bunu yaparak bir stada yaklaşık 70 bin insanı topladık. 21 bin çok mu fazla ?

Yorum

• CSKA da bir numara yok, savunma arasına atılacak toplara dikkat ve forvet (Burak) faktörüyle bu takımı rahatlıkla yeneriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X