bu son iki golün mimari senol hocadir kim ne derse desin...colman o kadar pas hatasi yaptiki bi ara cska futbolcusu sandim kendini...onu almiyorda cechi aliyor ne sacma degisiklik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Geriye cekilmedi biz gecirmedik. 2. yarida adamlar ilk kez geldiginde golü kontra dan buldular golu. Macin hakki bu degildi biz daha iyi oynadik. 70. Dakkada pilimiz bitti malesef.İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok mu iyi oynuyoruz? Kaç tane atağımızı gördün bu maçta? CSKA ilk golü bulana kadar bastırdı, attı ve geriye çekildi bekledi. Öyle olmasaydı görürdük üçü beşi.Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..
Yorum
-
Pawel ve Colman golü hediye etti.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Futboldan cok anliyoruz.İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil denen adam menejerlerin kazıgı
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
en son 3 gol sanırım manisa dan yedik@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Abi bi bırak Allahaşkına...İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil denen adam menejerlerin kazıgı
yahu insaf...
Entropi İyidir.
Yorum
-
mactan once yazdim iki adam biri vagner love , biri doumbia, interide maf ettiydi bunlar ama yenildiler, bizimkiler birakin gelsinler dedi, tolgayi da suclayin artik, fenerliler simdi bayram eder , bidahiki macta serkan kesin olmamali, sapara aykut bilmem kimse yerlerine dahil edilmeli , her kaptirilan toptan gol mu yenilir beForum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum