Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu son iki golün mimari senol hocadir kim ne derse desin...colman o kadar pas hatasi yaptiki bi ara cska futbolcusu sandim kendini...onu almiyorda cechi aliyor ne sacma degisiklik
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok mu iyi oynuyoruz? Kaç tane atağımızı gördün bu maçta? CSKA ilk golü bulana kadar bastırdı, attı ve geriye çekildi bekledi. Öyle olmasaydı görürdük üçü beşi.
      Geriye cekilmedi biz gecirmedik. 2. yarida adamlar ilk kez geldiginde golü kontra dan buldular golu. Macin hakki bu degildi biz daha iyi oynadik. 70. Dakkada pilimiz bitti malesef.
      Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Valla takım mı CL'de acemi yoksa teknik direktör mü karar veremiyorum.

Sanırım Ünal Karaman takımı daha iyi yönetiyordu.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Hedef Uefa Avrupa Ligi...
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Pawel ve Colman golü hediye etti.
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• şenol güneş'in istediği transferler yerine bu oyuncular alınırsa sonuç hüsran olur.defans resmen yol geçen hanı.ortasaha dökülüyor.
              cska takımı yürüyerek bize fark attı resmen.bu maçtan alınacak ders çokkkkk

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Halil denen adam menejerlerin kazıgı
                Futboldan cok anliyoruz.
                #BorussiaDortmund
                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Burda bazı arkadaşların bu kadar eski uye oldugunu görmesek fanatik fenerli sanacağız bunlar nasıl yorumlar ya siz bu takımı sevmiyorsunuz arkadas
                  Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Alamadık soyle Dombia gibi adam! Ama Jaja gibi adamı beğenmedi hocamız,Buda ayrı cabası isin.

Yorum

• en son 3 gol sanırım manisa dan yedik
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• serkan o out 5 sinifdaki cocuk daha iyi atar
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halil denen adam menejerlerin kazıgı
                          Abi bi bırak Allahaşkına... yahu insaf...
                          Entropi İyidir.

Yorum

• mactan once yazdim iki adam biri vagner love , biri doumbia, interide maf ettiydi bunlar ama yenildiler, bizimkiler birakin gelsinler dedi, tolgayi da suclayin artik, fenerliler simdi bayram eder , bidahiki macta serkan kesin olmamali, sapara aykut bilmem kimse yerlerine dahil edilmeli , her kaptirilan toptan gol mu yenilir be
                            Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Üç basit dandirikten savunma hatasından gol yedik. Buradaki maç böyle olmayacak diye düşünüyorum.

Yorum

• Şenol Güneş hazırlanıyor. Birazdan Serkanın yerine maça girecek...
                                Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X