cska kendi sahasinda kontra oynayarak kazandi, malesef avni akerdede olaylar boyle gelisecek bu iki zencinin oynadigi bir ankaragucu gibi dusunun ileri ucta ne yaparlar. Bence tam ters geldi bu cska takimi trabzonspor'a, bizim yapmamiz gerekeni onlar yapiyor. Adamlarin stoperleri mac basindan beri hic ciktimi? ben gormedim. Senin iki stoperin ilerideydi iki golde de. Ve de alanla baslamak intihardi sonunda belamizi bulduk. 45 dakika orta alani zayif ama alan savunmasi iyi bir takima karsi oyun zekasi olmayan , mucadelesi zayif kisa boylu oyuncuyla oynadik. Zaten cska tam bir kontratak takimi bunu benmi hatirlatacagim.Neyse gecmis olsun reel futbolla tanismak iyi. En azindan bu moskova 'ya avni aker'de boyle suursuzca saldirmayalim. Birde avrupa arenasinda alan, serkan' la mac kazanmak cok zor. Tek top ve hizli oynamak gerekirken bu adamlarin hangi ozelligiyle oynatiyoruz anlamadim. Birde tabii pawel burak icin bos alan yarattigi muddetce ise yarar yoksa halil le ikisi umut'a daha cok rahmet okutur.
Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Son 8 macta 1galibiyetleri var senin sacmaladigin bak. Yanlis maci izliyorsun herhalde.
Çok mu iyi oynuyoruz? Kaç tane atağımızı gördün bu maçta? CSKA ilk golü bulana kadar bastırdı, attı ve geriye çekildi bekledi. Öyle olmasaydı görürdük üçü beşi.
Eleştiriyi biraz vicdan muhasebesi yaparak yapın beyler.Alt tarafı Ş.L.'de üçüncü mçata ilk defa yeniliyoruz.Keyfinize bakın.Bu takım bu guruptan çıkar ama çıkmasa da takımı yerin dibine sokmaya gerek yok...
Ruslar Trabzonsporla dalga geçmeye başladı... Trabzonspor bu grubun maskotu oldu... Yapanlara teşekkürlerimizi iletmek istiyorum... En başta Yönetim...
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum