şu haberi okuduktan sonra ne kadar kansız varmış içimizde yine anladım
Yemin ediyorum okurken gözlerim yerinden çıkacak gibiydi,bunları yapacaklar şimdi Trabzonsporlu öylemi.Öyle bir yobazlığı yapacak olanlara sesleniyorum Şenol hoca bu camiada yıpratılması gereken en son insandır,düşman yapmaz bu kadar kötülük.
Bir maçtan evvel, Bu maçta alınacak 1 puan önemlidir açıklamasından nefret ediyorum..
O açıklama bana göre kesinlike takımın itibarına gölge düğşürecek açıklamadır..
Oyle diyeceğine
Bu grupta herkes herkesi yenebilir, Bizde bütün maçlara kazanmak parolasıyla çıkacağız. Bunu daha once de yaptık şimdi de yapacağız..
Şeklinde konuş ki, rakibin korksun..
Lille maçı oncesinde de aynı açıklamaları görmjüğştüm şenol hocadan ve çok korkak bir futbol oynamıştık..
Keza Milli takım da da aynı şey.. ''Ikı maçta 4 puan yetiyor'' şeklindeki bir açıklama, Milli takımda forma giyen bir oyuncuya yakışmaz..Biz her zaman 3 puana oynuyoruz diyeceksın.. Aldın aldın alamadın canın sağıolsun
Şimdi..
Ben grubu Lider kapatacağımızı düşünüyorum.
CSKa Ya orda yenilsek bile, İçerde İnter ve CSKA yı yeneceğiz ve lille ile berabere kalacağız..
Gruptan Lille ve biz çıkarız
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
İnter umarım elenmez.Biz interi yenerek çok bütük bir avantaj elde ettik.
Inter Lille'i yensin ve ardindan elensin. Böylece herkesle bir mac yaptigi icin o maclar silinmesin ve biz 3 Puan avantajli olalim ve ayni zamanda UEFA'yi garantileyelim
Yorum