Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Negatif eleştiri yapıcaklar çıksın balkona dışarı bağırsınlar , gayet iyi oynuyoruz , Cska'nın en iyi yeri ileri ikilisi onun dışında normal bir takım ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İyi oynuyoruz. Eğer futbolun adaleti varsa en az 1 puan almamız gerekiyor. Bütün oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyor.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• şu kadarını söylüyorum:alanzinho çıksın yerine sapara veya pawel girsin maçı kazanırız.alanzinho sahadayken bi halt yapamayız!
        from BOGAZIÇI

Yorum

• böyle oynayıp yenilmeye razıyım, ama 2. yarı böyle oynarsak kesin berabere biter maç

ama CSKA da hiç iş yok, wagnerle doumbiayı çıkar anadolu takımından farksız

Yorum

• İlk yarının hakkı olmayan bir skor. 2. yarı Adrian'a bir kaç yardımcı bulursak maçı alırız.
            Colmandante

Yorum

• link yokmu kimsede allah rzasi icin
              # 61 Onur Recep Kivrak
              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Valla ben takımı çok beğendim tam Ş.ligi takımı gibi oynuyoruz

Bu takımı beğenmeyene kızarım

Birtek alanzinhoyu kötü buldum

Ertem Şener "Trabzonspor,lider gibi oynuyor"
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Serkan resmen takımı frenliyor ani atağa çıkıyoruz Serkan'a atıyorlar topu adam geri dönüyor..

Bir de Serkan sorması ayıp 40 metreden golün mü var pozisyonu yiyorsun ?

10 metreden kaleye süremeyen adam 40 metreden gol atacak..

Yorum

• Serkan ve Alanzinho takimin en zayif halkalari.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• şenol hoca

en azından alanzinho oyundan alsın 10 kişi oynayalım maç berabere biter
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İleride iş yapan bir oyuncumuz var o da Adrian. Gerisi hiçbir şey yapamıyor. Alanzinho ve Halil tamamen kayıp şu ana kadar. Colman da maç mı seçecek artık ne seçecekse seçsin berbat. Gol atma ihtimalimiz çok yüksek adamlardan çok korkuyoruz, ileride iş yapan oyuncu sayısını artırırsak gol gelecek. Ama defansta da mantarlık yapmayalım Allah aşkına.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Serkan-Alan dışarı

Pawel-Sapara içeri

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk yarı 1-0 bitti , çok kötü oldu çok , 45 dakikaya en az 1 gol sığdırmamız gerek . 2tane pozisyondan başka olumlu bir şey yok
                            Saçmala güzelim saçmala..
                            Takım iyi fakat çok ver kaç yiyoruz.
                            Ayrıca Şenol Hoca'nın da totem yaptığını düşünüyorum yoksa bu Alanzinho'nun neden oynadığını anlamış değilim.
                            Pawel>>
                            <<Alan

Yorum

• 2 kişi eksik oynadığımız gerçek

serkana 5 dk da bir kramp giriyor, oyunu soğutuyor adam yahu. alanzinho desen oda ayrı zaten kaçırdığı bi gol var ...

Yorum

• Kornerlerde biz bu kadar etkili miydik yahu ?

Hakem iki kez kambura yatan futbolcuya karşılık aleyhimize faul çaldı.

Colman'ın maşallahı var.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X