Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güzel oynadik skor cok yüksek oldu. Bunlari Trabzon'da yeneriz.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taktik vermeyi beceremiyor derken? İnter ile Lille maçlarının taktiğini de Şenol Hoca verdi? Taktik vermekten kasıt nedir?

Tercih olarak Alanzinho tercihini bende eleştirdim ama taktik vermekten kastınızı anlarsam daha net cevap verebilirim..Buyrun..
      taktik dediğim.sence biz ne yaparak gole gidiyoruz.sadece buraka top atarsak öyle gole gidiyoruz. başka yok.ne kanattan orta var ne verkaç şeklinde orta sahadan girme var.hep kısır futbol.atağa kalmışız.adam dönüyor geriye yalan mı arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.

Trabzon'u yedirtmiyor sağolsun sizin gibiler,kendileri yemekten kalmıyor ki başkasıda yesin..Abi eğer gerçekten Trabzonsporlu isen bence git bi temiz hava al,senin durumun pek iyi görünmüyor.

Yorum

• ilk yarı iyiydik ama skor üretemedik.rakip golü attıktan sonra rakip açamadık. ısrarlı olan adrianı 3 kişi ile kilitlediler ama diğer orta sahalarımız adam azalmasından faydalanamadı. orta saha presi yetersiz olduğu için derinlemesine toplar atıldı. bizim defans ağır, onların forvet çok hızlı olunca iki gol yedik. maçı orta sahada kaybettik.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adama yapamayacağı işler verme çok ayıp
            Hayır bu kadar insanın arasında kafası çalışan tek insanın o olması ihtimali koydu bana biraz
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Puan için saldırdık başka açıklaması yok .

Peki ya ilk golde savunma neden dengesiz yakalandi?

Alanzinho neden ilk 11 oynadi?
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar şunu unutmayın,bakın yazımı dikkatlice okuyun

ölüm kalım maçına çıkmış rakibe karşı tek kale oynadık,ama bizim tek eksiğimiz dembele miz yoktu,csk nın artısı ise burakları vardı,,,,,,

not :serkan,pawel ..bişe demiyorum
                bu arada evimizdeki csk maçında gol şov olur,maç gollü berabere bitebilir,yenmemiz çok zor,
                Arkadaşlar bi dakka,bu mesajı görmezden gelin.

Vayyy Zafer avatarını yeni gördüm.Allah bağışlasın.Yalnız uşak sakız çiğnemiy aga.
                :herşeyegülenadamınağlayanbebeğinekarşıyaşadığıdumur:

Allah analı babalı büyütsün kardeşim.
                En son Mehdi tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 21:48.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.
                  Sen hangi kafayla izliyorsun maçı..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır bu kadar insanın arasında kafası çalışan tek insanın o olması ihtimali koydu bana biraz
                    birileri 3 harfli güzel bi cümle kurdu da alıntılamayalım neyse bende messi gibi oynarım bu arada
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

gecen sene ikinci yarıdan beri iyi oynadığımız 5 maç sayın sayamazsınız. hala alanzinhoyu ilk 11e alan hocayı nasıl tutarsınız anlamadım.hocanın karekteri iyi olabilir.ama taktik vermeyi beceremiyor.
                      renktaş kimi fikirlerine katılırım, ama bu takımdan en son gidecek kişi şenol hocadır, 34 yaşında biri olarak sizin bunu çok iyi biliyo olmanız lazım..

97de gönderdik, yerine kim geldi; yılmaz vural.. 2005te gönderdik yerine kim geldi ziya doğan.. allah aşkına bu sefer kim gelecek..

takımın yarısı transferin son günü katıldı, hocaya kızdığım konu hatta en çok kızdığım konu kol kırılır yen içinde kalır felsefesi; çık deki ey trabzonspor camiası bu kadroyla bu kadar...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• tamam ben iyiyim sakinim tamam kendime geldim...canım trabzonum...yenilgin bile asil...eşsiz şehrim...
                        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• lillenin kaleci enyema yı kes snıeder le kafa yapıyo az sonra gorur sneiderin gölü var yazın bır yere...

Yorum

Hey Allah'ım ya.Gidin bir düğünde oynayın siz ancak.Adrian'dan iyi oynarmış
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlker Yasin bize şans getiriyordu. Onun anlattığı maçta galib ve yorumculuk yaptığı maçta puan aldık. Var mı ötesi...

Birde eleştirildi...

Herşeyi bitirdin bu mu kaldı laf edecek ? İlker Yasin bize şans getiriyormuş..Gol attığımızda sevinemeyen,takımımızdan bahsederken sanki Türk takımı değilde Yunan takımından bahseden İlker Yasin şans getireceğine o şans gelmez olsun..

Mantık çerçevesinde şeyler yazalım..Gözle görülebilen..Şans getiren İlker Yasin,büyücüler,hocalar falan filan değil...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Peki ya ilk golde savunma neden dengesiz yakalandi?

Alanzinho neden ilk 11 oynadi?
                                Ilk golde savunma dengesiz yakalanmadi.

2 moskovaliya karsi bizden 3 oyuncu vardi iyi adam paylasimi yapilsa o golü yemezdik.

Giray ve glowacki sürekli hareket eden forvetlere karsi zorlaniyorlar,bunu yasadik.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X