Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.
    Sen git evcilik oyna

Yorum

taktik dediğim.sence biz ne yaparak gole gidiyoruz.sadece buraka top atarsak öyle gole gidiyoruz. başka yok.ne kanattan orta var ne verkaç şeklinde orta sahadan girme var.hep kısır futbol.atağa kalmışız.adam dönüyor geriye yalan mı arkadaşlar.

Haksız bir yorum olmuş..Hücum çeşitliliğimiz topu sadece Burak ile buluşturmaktan ibaret değil..Geçen seneki kadar iyi değiliz ama bahsettiğiniz kadar da kötü durumda değil..Burak bu takımın en büyük gol silahı ve doğal olarakta o sahada olunca hem takımda hem de maçı izleyenlerde ayrı bir güven oluyor..

Yorum

• İnter'in Lille'i yenmesi bizim için daha iyi olacaktır.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Biri bana inter maçındaki hangi sonucun bize fayda ediceğini söylesin

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            - Cska'da Doumbia-Vagner vardı bizde yoktu ki buna rağmen gol atabilirdik ama olmadı , cesur oynadık ,oynamamız gerektiği gibi buda benim için yeterliydi , zaten bu takım duruşuyla bile gurur duymak için yeterli...
            Oynamamiz gerektigi gibi oynamadik,daha kontrollü oynamaliydik.

Wagner love ve doumbia gibi forvetleri olan bir takima karsi cok adamla hücum etmemiz dogru degildi.

Ben bu maci kaybetmemiz degil 3 fark yememizi elestiriyorum,inter ve lille maclarindaki gibi dengeli oynayamadik.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben sahada güçlü, savaşan ve hakkını alan bir Trabzonspor istiyorum, savaşan ama fark yiyen bir Trabzonspor değil!!! Belki senin futbol bakışınla benimki farklıdır, Trabzonspora aşık olabilirsin, sadece sen değilsin, ben şuan burda sana cevap veriyorsam bu Trabzonspor aşkımdan... Ben sahada kötü futbol oynayan bir Trabzonspora dayanamam, mesele maç kazanmak ya da kaybetmek değil, çok sevinip gerçekten iyi futbolla aldığımız hatırladığım son maç da Urfadaki kupa finaliydi, güzel futbol oynasınlar yeter, ayrıca benim Trabzonsporluluğumu tartışacak adam değilsin sen, Hami misin ? Ogün müsün, Ünal mısın, oz aman sus.! Kendini fasulyeden sanma...
              - Şenol Hoca'ya ettiğin hakaret önceki sayfalarda duruyor , bende sana soruyorum sen adammısın...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

bana söyleyin hanginiz takımın genel anlamda oyun taktiğinden memnun.ben cevap vereyim kimse memnun değil. o yüzden şenol hocayı artık istemiyorum..
                Sen gerçek misin ya? Nesin sen?
                Tüm takımımıza, teknik heyetimize, yönetimimize, taraftarımıza gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederim. Sizleri seviyoruz.
                TRABZONSPOR
                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Nevzat Aydın yanlış anlamadıysam ntvspor'da şöyle laf etti.İnter kalan tüm maçlarını kazanıp lider olur.Bir yöneticimiz bizi kafadan yenik sayıyorsa çok yazık.Ama ben de yanlış duymuş olabilirim çünkü o sırada evde gürültü vardı.

Yorum

• ach halil o top girseydi durum berabereyken macin gidisati bambaska olurdu....ama futbol bu iste...

Yorum

• Bu akşam sahanın en iyisi ADRİAN ve SERKAN dı..

Adrian tek devrelik oynadı ıkıncı yarıda yoruldu ve köşe çizgide saklandı

Serkan, ne kadar üretken olmasada sahadakı 10 oyuncudan daha güçlü ve mucadele ettiğini gösterdi..
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yok ama olmayacak diye birşey var mı?

Takım uyum sürecinde,o dediğiniz şeyler de deneniyor,oynanıyor aslında,dikkatli izlerseniz...Ama şu an da takımın uyumu yeterli değil,üstelik üst düzey bir lig içinde bazen böyle olaylar olabiliyor.

Taktik konusunda katılmıyorum,başka bir geçerli sebep bekliyorum açık söylemek gerekirse...

Trabzonsporun taktiğini minik takımdan beri tüm altyapıda uygulayalım,bu taktik hem altyapıdan oyuncu getirir hem işimizi kolaylaştırır
                        bak kardeşim sen mantıklı birine benziyorsun.şimdi sana söylüyorum.bulabilirsen gecen sene manisa ile kendi evimizde oynadığımız kupa maçını izle çok harika oynamıştık. o maçı izle ne demek istediğimi anlarsın.

Yorum

• sezon'un en iyi futbolunu oynadık ama bir türlü istedigimiz gol vuruşunu yaPAMADIK alan'ın ilk yaRIDAKİ pozisyonunda kafayı sokmaktan çekindi işte orda bizde hüseyin çimşir olsaydı o kafayı sokardı sonucu ne olurdu bilmm ama o kafayı sokardı...halil ilerde top tutan oyuncumuzdu çok koştu ama pawelle ikili olamaz bu maça halil ve burak oyanasaydı ikili olark ozman galip gelirdik...zokora geldiginden beri en durkun oyununu oynadı colmanda ona ayaka uydurdu ama colman bence adriana ayak uydurması gerekirdi...
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

ben adriandan daha iyi oynarım bee.adamı topçu yaptınız. bu trabzonu yedirtmem. adrianın bir olumlu hareketi yok.nasıl maç izliyonuz anlamadım.
                            Ya laf salatası yapma soruma cevap ver. Veremiyorsan da sus, sus ki insanlar sırf yaşından dolayı da olsa azıcık saygı göstersinler
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oh be,sonunda şu forum karamsar havasından uzaklaştı...Maçın etkisinin geçmesinin de etkisi var tabii ki...

Renktaşlar böyle sonuçlar normaldir, canımızı sıkmayalım.Önemli olan geleceğe umutla bakmak.Takım yeni.Yenildiği ve yendiği her maç büyük dersler olur,ders alabilirlerse eğer...Merak etmeyin bu konuda da, bu olaydan ders alabilecek bir teknik ekibimiz var.
                              Alan konusunda ders alabilen bir teknik ekibimiz yok maalesef.

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ikinci yarida yanlis oynadik,daha kontrollü oynamaliydik.

1-0 yenilseydik de sorun olmazdi,3-0 bitince ikili averajda moskovaya boyun egmis olduk.

Avrupa maclarinda dengeli oynayamazsiniz basarili olamazsiniz.

Biz inter ve lille maclarindan 4 puani ofansif oynayarak mi kazanmistik?
                              Bende tam bunu vurgulamak istiyorum. Neden kontrollü oynamadik? Neden gaza geldik? Neden iyi oyun diye cirpindik? Ben bunlari merak ediyorum.

İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ilk golde savunma dengesiz yakalanmadi.

2 moskovaliya karsi bizden 3 oyuncu vardi iyi adam paylasimi yapilsa o golü yemezdik.

Giray ve glowacki sürekli hareket eden forvetlere karsi zorlaniyorlar,bunu yasadik.
                              Pozisyonu tekrar izle Cafer abi defansin tamami geri kosuyor. Bunun baska bir aciklamasi yok. Dengesiz yakalandi. Dengeli ve tedbirli oynamazsan golüde yersin.

Evet Giray ve Glo sürekli haraket halinde olan Futbolculara karsi zorlaniyorlar. O zaman cek orta sahani geri bak bakalip kosacak yer bulabilirormu bu hareketli Futbolcular.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bende bir terslik var!

Colmanı sadece ben beğendim galiba. Topu geriden alıp ileriye doğru ayağa pas yapan adamdı. Geri koştu pres yaptı. İddaa ediyorum Colmanı takımdan çıkarın, takım kıpırdayamaz. Bu kadar açık ve net.Colman bana göre CL bir başka oynuyor. Adrianla aslında iyi anlaşıyorlar ama gol bölgesine kadar gelebildiler ondan sonrası yok.
                                Zokora yorgun savaşçı dinlenmesi lazım. Ona çok ihtiyaçımız olacak.
                                Halil tek forvet adamı değil. Brozek forvet değil yada futbolcu değil. Şenol Hoca'nın bu adamı oynatmamasına hak veriyor ve destekliyorum.

Gelelim gecenin güzeli Serkan Balcı'ya. Izdırap veriyor Serkanı seyretmek. Hiçmi adam geçemezsin, hiçmi aldığın topu ileriye süremezsin. Takımın açık ara en kötüsüsün. Alan'dan bile kötü, Pawel'den bile kötü. Düşün artık halini. Şenol Hoca'ya bir tek senin yüzüden kızıyorum. Alternatifin mi yok anlamıyorum. Sokaktan adam alsan gene Serkan'ın yaptığını yapar.

Maç esnasında aklımda hep bi düşünce vardı. "Dombia ve Love bizde olsaydı ne olurdu bizim takımın hali ???"

Ah Burak ah. Bekliyoruz seni 4 gözle. Umarım beklentilerimizi boşa çıkarmazsın.

Her şey önümüzdeki CSKA maçına bağlı. O maçın sonucu yolumuzu çizecek.

Yinede ben takımıma teşekkür ediyorum ve önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.

Haydin uşaklar kaldırın başıızı DİK OYNAYIN...
                                Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X