Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkanın yaptığı harekete bak ya tam bi adi...

Şenol Hoca da çok zavallı-amk 90.dakikada aykutu oyuna alsan nolcak, aciz herif..
    - Sen adammısın...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Geri vites Serkan..
      Artik yeter be..

Yorum

• herkes burda biseyler yazmis yok oyuncular formsuz falan filan yok Burak yok,ben daha onceleri yazmistim bu takim anca ikinci yarinin baslarinda uyum saglar form tutmaya baslar asil mesele o degil

asil mesele,transfer politikasidir evet cok sansliyiz cok hemde asiri, bu sansimiz gercekleri gormemize engel oldu en basta baskan ve hocanin, hadi vaktim yoktu dedin gittin vittek sapara falan aldin e peki sormazlarmi su paweli niye elinden cikarip Burakin yoklugunda halil formsuzlugunda is yapacak biri olsun genc olsun adama sorarlar yahu Sercan,Murat Tosun Sezer badur ,baris atas gibi adamlari alirsin yada kadroda tutarsin sen bunlari hic kullanmayacaksan kullanamayacaksan niye alirsin niye niye niye? hic anlamiyorum

yani Allah askina kimse bana birsuru eksigimiz var demesin bakin cska'ya 3 tane en onemli oyncusu yok ama admalar catir catir oynuyor o kadar eksige ragmen wagner lowe doumbia tosic dzogaev gibi kaliteli sampiyonlar ligi ayarinda oyuncular bizde? zokora burak disinda ust duzey diyebilecegimiz kim var?

Serkana kizmiyorum kapasitesi belli , degil sampiyonlar liginde ust duzey oyncuyla oynuyacaksin sapara serkan bunlar bu ligin oyuncusu degil, vaktim yoktu bahanelerine inanmiyorum o kadar para gelmis basarsin parayi alirsin oyuncuyu ben kendi kapatamadiklari borclari kapattilar diye o dusunuyorum .

ve oteki yanda birsuru KADROYU BOL GOSTERMEK ICIN KADROda TUTULAN AMA HIC OYNAYAMAN OYNAYSA BILE HIC ISE YARAMAYAN OYUNCULARI GORUNCE gelde cildirma.

Senol Hocaya kizamiyorum ama bir yonu cok eksik klubu fazla dusunuyor oyuncu alirken dengeleri bozmayaim diyor baskanin isine geliyor kardesim ama begenmedigim cska nin wagner kac milyon doumbia si kac milyon.

kisacasi bu ligin en kalitesiz kadrolarindan bi tanesi kadromuz gruplardan cikma mucizesi Senol hoca sayesinde gerceklesirmi bilmiyorum milanda oldu bi kaza ama cekirg bir sicrar iki sicrar......
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yattara bu takımda BASTONLA bile oynardı BASTONLA

he he sütünü ic yatagina yat yatma vaktin geldi
          HY67...

Yorum

• Saçma sapan defans hatalarıyla yenilen 3 gol..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yattara'mı bizim yattara geçin bu işleri öfkenizin kurbanı olmayın yorum yaparken.
              Yaşam kimliği: Trabzonspor .
              Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Yönetim !

ZAHMET OLACAK AMA şu DEĞERLİ PARANIZA ARTIK KIYIN VE STOPER + FORVET ALIN !

Yorum

• Lanet olsun sizin gibi skor taraftarlarina!

Yorum

• Trabzonda yenersin avantajını geri alırsın o kadar da zor değil. Cska daha inter deplasmanına gidecek.
                    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kötü Colman, kötü Halil, Kötü Adrian bile oluyor, fakat kötü Zokora ile bu takım olmuyor.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aykutu alıyo ahahahahha şenol güneş maçı kurtaracak hamleyi yaptı
                        Böyle sikimsonik mesajlar yazıp milletin sinirini daha da artırma. Adam gibi dur.

Yorum

• Adamların santraforlara bak, bir de bizim Pawel'e. Sadece gülüyorum lanet olsun yönetim gibi bir tane forvet alamadınız şu takıma adam eksiltebilen yetenekli süratli. Adam almış Young Boys'dan 60 maçta 50 küsür gol atan Doumbia diye adam. Yatırım yapacaksın başka türlü olmuyor bu işler.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• aykutla mustafayla başlansaydı hiç değilse yürekleriyle oynarlardı
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Bu sene en iyi futbolumuzu oynadık ve fark yedik.Futbol böyle bir oyun işte.Yinede takımımızı tebrik ediyorum.Burak ve biraz da şans faktörüyle moskovayı Trabzonda yeneriz diyorum.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                rezil dediğini cska ueafada 20 sırada hatırlatalım kötü oynamadık aslında salakça kaptırdığımız 3 topta gol oldu biz ne kadar skor taraftarıyız görünüyor interi yenen lilleleden puan alan da bu takım
                                isterse 1. olsunlar top mop oynadıkları yok santroforsuz onuyorsan kenarda bekleyen Engin Yattara Jaja yoksa sonuç bu olur.

Yenildik ama olsun artık çok disiplinli bir takımız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X