Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence sakin olmalısın zokorayı bende beğenmiyorum ilk günden beri ısınamadım olabilir futbol göreceli bir kavram git ekmek arası birşeyler ye gel daha sakin cevaplar vereceksin bence.
    Ekmek arası fikrine ısındım gibi... Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

Bence sakin olmalısın zokorayı bende beğenmiyorum ilk günden beri ısınamadım olabilir futbol göreceli bir kavram git ekmek arası birşeyler ye gel daha sakin cevaplar vereceksin bence.
      bilmiyorum onlardan misin ama ben bu forumda 2 sene once Selcuk a da isinmayanlar durmadan elestirenler hatirliyorum...
      Zokora nin nesini begenmedigini yada begenmedeginizi cok merak ediyorum... sahsim adima bu kadar iyi ve kaliteli bir defansif orta saha oyuncusu Turkiye liginde gormedim diyebilirim

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol hoca ilah degil,gerekirse sorgulanabilir de bu onu istemedigimiz anlamina gelmez.

Ben daha bir takim oyunu oynayan her hattiyle yardimlasan,daha komple bir takim izlemek istiyorum.

Bunu avrupa maclarinda zaman zaman sahaya yansittik,neden süreklilik arz etmesin?
        Sorgulama baska elestirmek baska...

Beni baskan yapsalar Senol Hoca dahada basarili olur Ama baskan degilim

Bugünkü barcelona bügünden yarina mi böyle oldu ? Hayir...
        Oturmus takimimiz bozulmasaydi ozaman baska ama su anki takimi hic elestiremem her macta galibiyete daha yakin taraf olan bizdik...

Maclar gectikce takimda daha fazla pas yapacakdir...daha fazla dikine gidecekdir...daha fazla yardimlasacakdir...
        vb. vb.

Yeni takim ne demekdir anlamak lazim anlayamamak imkansiz.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• - Valla şunu söyleyebilirim , diğer forumlarda ve etrafımda Trabzonspordan hiç adam sayamayan adamlar bile önce Zokora diyor ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• aykut iti , "gsye verilen penaltılar irdelenmeli diye" bir açıklama yapsana hadiii
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Burak'ın ikinci yarıda ki penaltı pozisyonunun aynısı bugün gsde selçuğa yapılmış.. Yorumcu arkadaşlar net penaltı demese de penaltı verilebilir gibi yorumlar yaptılar. Merak ediyorum Burak'ın pozisyonuna ne diyecekler.. Hoş bu gidişle saat 12'ye doğru bizim maça geçerler..
              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                zokora İnter maçı dışında ne yapıyor anlayamıyorum. İsabetli pas yapamayacaksa ben ne anladım zokora isminden.

Artık birilerinin daha skora katkı yapması lazım. Galbiyetimiz hayırlı olsun.

nasİİİİİİİİİİİ:d
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekmek arası fikrine ısındım gibi... Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde.
                  Ekmeğin içini al dışından birşey olmaz bol zeytin üstüne 3 bardak su yapıştır gel buraya zokora çok etkisizsi yazmassan neyim

Şaka maka sakin ol ya olabilir böyle şeyler.

Mustafa hakkında ne düşünüyorsun ?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tv'den biz nasil göründük taraftarlar olarak? sesimiz sizlere kadar gelebildi mi?
                    Gelmezmi,gurur duydum hepinizden,Allah razı olsun,Bu takımı büyük yapan siz cefakar ve fedakar taraftardır,minnetarım şahsım adına.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adrian selcugun acıgını fazlasıyla kapattı ama jajanın yeri bosta
                      selçuğun açığını kapatan zokora bence.takımı ileriye taşıması gereken adam adrian,ama bu görevini pek yapabildiğini söyleyemeyiz sanırım.inşallah düzelir de utandırır bizi ama bu haliyle zor.çok güçsüz ve oyuna ağırlığını koyamıyor.
                      from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tv'den biz nasil göründük taraftarlar olarak? sesimiz sizlere kadar gelebildi mi?
                        Ben taaa Almanya`dan duydum.Mükemmeldiniz.Tebrikler.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üslübumda sıkıntı görürsem düzeltirim o işin beni ilgilendiren kısmı. Zokora net şekilde bu takımın en iyi adamıdır. Bir futbolcunun 90 dakika sıfır hata ile oynaması imkansızdır...

Düzgün eleştiri yapmak için mantıklı bir şeyler karalayabilmek lazım tabi. Ayrıca Zokora'nın "daaan" diye vurmasıyla Hasan Üçüncü veya Ayman'ın "daaan" diye vurması arasındaki farkı bu takım taraftarları en iyi şekilde tecrübe etmişlerdir !

Selametle...
                          Evet süper mantıklı bir şeyler karaladın işte. Burda herhangi bir mantık göremedim ben. H.Üçüncü'nün DAAANN diye vuduğu topa kazmalık diyip Zokora'nınkine dememek kısaca etikete göre yorum yapmaktır.

90 dakika sıfır hatayla oynasın diyen mi oldu? Maçın genelinde sorumluluk alıp sıkıntılı anlarda isabetli toplarla çıkarması lazım takımı. Bunu yapabilecek birisi ve yaptı da (San Siro'da ) Benim eleştirim bu hususta.
                          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Ekmeğin içini al dışından birşey olmaz bol zeytin üstüne 3 bardak su yapıştır gel buraya zokora çok etkisizsi yazmassan neyim

Şaka maka sakin ol ya olabilir böyle şeyler.

Mustafa hakkında ne düşünüyorsun ?
                            Emirhan bitiyorum şu fikilerine
                            iyi ki varsın gardaşım,bi yerlere neyim gitme olurmu,hep burda ol
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak'ın bir pozisyonda Volkan boşta olduğu halde ona top atmayışına gerçekten çok üzüldüm. Volkan orda golü bulabilirdi.
                              burak i ne kadar sevsekde sadece kendisine su soruyu sormasini istiyorum. milli takimda ayni pozisyonda ne yapardin?

Yorum

• - Erman Toroğlu : Trabzonun net penaltısı verilmedi...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X