Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• erman toroğlu ne TS ne gs ne bjk traftarını beğeniyo bu yıl fb traftarı dha iyiymiş..!
    ßèn ßu à$Kà MùhùRLù¥ùM . .!!
    ßLacKSèá T¡GèR !!. .~

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pek yalnış birşey söylemedi bence

takım günden güne kötüye gidiyor.
      En kötü günümüz böyle olsun..
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• adrianı öven arkadaşlara soruyorum

bu adam bugün minimum 10 top kaptırdı

bana yarım metre yanındaki adama pas atmak dışında yaptığı tek olumlu 1 hareket söylermisiniz ?

ADRİAN bu takıma ne katıyor bana birisi bunu anlatsın.5 milyon euroluk napıyor bu adam ?
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Engin baytar ne demiş beyler bizlen ilgilimi birşey

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            trt stadyumda reklamlardan sonra bizim mac
            Bi it oturuyor orda .. kumandanın 1 tuşunun yanına bile yaklaşmıyorum
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "Daha yeni alışıyorlar birbirlerine" bahaneden öte birşey değil.. Hazırlık maçları hariç 10 resmi maç oynamış bir takımın uyum sorununu çoktan halletmiş olması gerekir..
              Oysa Biz Şampiyonluğa Oynayabilmek İçin Ersun Yenal'ın Kurduğu Takımı 3 Yıl Bekledik.

10 Maç Nedir Yaa. Bir Takımın Takım Olabilmesi İçin En Az 1 Sezon Gerekir ..

Sabretceksiniz, Sabredemeyen Varsa İzlemesin ..

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bi it oturuyor orda .. kumandanın 1 tuşunun yanına bile yaklaşmıyorum
                Kim varya Trt'de biri daha yazmıştı merak ettim.
                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zokora nin kotu mu iyi mi oldugunu bilmiyorum.. sadece Serkanlar , gucsuz volkanlar dururken Zokora mi ????
                  Yok ben sadece Zokora demiyorum. Zaten takım top falan oynamadı açıkçası. Hani not vermeye kalksam Zokora en iyi nnotu alanlardan olur. Ben onu kendisiyle kıyaslıyorum Serkan'la falan değil.

Bugün Serkan, Volkan,Adrian zaten yokları oynadılar...
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Sümeyye demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    erman toroğlu ne TS ne gs ne bjk traftarını beğeniyo bu yıl fb traftarı dha iyiymiş..!
                    bunun başlıca nedeni" en azından Trabzon taraftarı için bunu söyleyebilirim" bu kokuşmuş sitem yüzünden, futboldan soğumalarıdır.her ne kadar burada takip etsekte lig maçları bana hiçö heyecan vermiyor.

Yorum

• - Adrian'ın kabahati nedir ışıklarda Şampanya tokuşturmamakmı , disiplin öce gelir ...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Zokora büyük maçlarda daha iyi oynuyor. Daha iyi konsantre oluyor , daha çok istiyor , daha çok koşuyor , daha çok sorumluluk alıyor..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

adrianı öven arkadaşlara soruyorum

bana yarım metre yanındaki adama pas atmak dışında yaptığı tek olumlu 1 hareket söylermisiniz ?

ADRİAN bu takıma ne katıyor bana birisi bunu anlatsın.5 milyon euroluk napıyor bu adam ?
                          Böylelerine Hüseyin Çimşir-Hasan Üçüncü Gibi Oyuncular Layık ..

Muhtemelen Jaja Olsaydı Da Diyorsundur Sen. Geçen Sene Jaja Vardı Eskişehire Gol Atamadık İki Maçta O Nolcak .. ??

Hatta Burak Geldiğinde'de Ona Da Laf Ettin Allah Bilir ..

Yorum

adrianı öven arkadaşlara soruyorum

Niye sabirli degilsin ? Niye bukadar elestirmen siniz ?
                            Adrian cok faydali olacak bunu ilerleyen maclarda görecegiz.

Jaja nin yerlerde süründügü maclarida biliyoruz bukadar nankör olmayin.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Adrian iyi degildi.Kendimizi kandirmayalim.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Alanzinho ne ayak ..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X