İlk olarak Kaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bence de,İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Adrian 11.020 km'le en çok yol kateden oyuncumuz , Adrian'a yapılan eleştirileri kedinlikle kabul etmiyorum , bana göre Mustafa Yumlu bugün gayet iyiydi...
hem Adrian hem Mustafa görevlerini layıkıyla yapmışlardır,bizim için büyük değerlerdir,ilerde daha iyi anlayacağız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Nasıl koyduk lan satılmışlar
..
Burak olmassa halimiz duman ya 57 maç 33 gol....Bu arada Rizede şimdi izleyecek yer bulamam diyordum.Gittim en büyük yere rizenin 3 tv vardı 2 si TS maçını verdi tıklım tıklımdı çok sevindim demekki neymiş Rizede azımsanmayacak kadar taraftarımız var
Yorum
-
Dinime imanıma linç ederim seni tek başıma. Ben yapmasam başkaları kesin yapacak gerçi...İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora İnter maçı dışında ne yapıyor anlayamıyorum. İsabetli pas yapamayacaksa ben ne anladım Zokora isminden.
Artık birilerinin daha skora katkı yapması lazım. Galbiyetimiz hayırlı olsun.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Top Sürerek Gittiği Pozisyonu Gol Yapsa Adrian,Adrian Derdi Herkes Burda.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCabasi,kosmasi iyi ama adriandan beklenen etkili ortalar,asistler goller.
Etki anlaminda adrian su ana kadar bekleneni veremedi.
Ilerlen aylarda daha iyi olacaktir ama su anda yeterli degil.
Takımla Daha 10 Tane Maça Çıkmamış Adamı Eleştirmeyin Bence.. Kumaşı İyi Gayet Belli ..
Yorum
-
Takim iyiye gidiyor...
Hakettik aldik...
Insallah devam ederiz...
---------
ekleme: Burak bravo...Adrian TS un en cok kosani 11 küsür kilometre iste 10 numara budur...Oyun olarakda acilacakdir. Halil takima faydali. Zoko-Colman net 0turdu.En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 21:56....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
hakkaten ya hadi gümüşbıcakı bılıyoruz da bu denyoları barı kendılerıne benzetmeseler olmuyo ellerınde olsa trrabzon kazandı bu mac sayılmaz diyecekler..İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu Mustafa İYİ denen hıyara ilk yarı Halil'in pozisyonunu fısıldamadı mı biri 1545427621 defa ilk yarı tek pozisyon Tolga'dan seken top dedi..
Yorum
-
Abi teşekkürler .İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
---
Bana göre de Adrian'ı eleştirmek yersiz. Adam bugün gayet iyiydi benim tek beğenmediğim isim Volkan oldu ama ölsün bitsin satılsın kadroya bile alınmasın türünden yorumlar yapmamak lazım sonuçta kalitesi kumaşı belli bir futbolcu.BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
- Yanlız Burak'ın 2.golü sanki bir mesaj verir gibiydi alın ulan gibi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
şu videonun ilk 20 saniyesinde adrian nasıl bir oyuncu olduğunu ortaya koyuyor. bugün müthiş değildi ama kötü kesinlikle değildi. iyi niyetli, yetenekli genç bir görev adamı. ondan en az 3 sene çok faydalanacağız.
lütfen mesajlarımızda iyi niyetimizi muhafaza edelim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
1 haftadır bahsettikleri muhteşem taraftarları bumuydu
Yorum