Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senol Hocanin sistemini herzaman sorgularsiniz sorgulamayada devam edin...

ama 10 defa gelip gider bu takimi yine sampiyon yapar herzaman haaa saha disi isini haledersen tabiki...

Eninde sonunda da takimi iyi oynatir buda bir gercek...bunuda sorgulayin...
    Senol hoca ilah degil,gerekirse sorgulanabilir de bu onu istemedigimiz anlamina gelmez.

Ben daha bir takim oyunu oynayan her hattiyle yardimlasan,daha komple bir takim izlemek istiyorum.

Bunu avrupa maclarinda zaman zaman sahaya yansittik,neden süreklilik arz etmesin?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Tv'den biz nasil göründük taraftarlar olarak? sesimiz sizlere kadar gelebildi mi?
      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporlu bir kafadan çıktığı kesin ama... Olsun, anonim olsun da rahat rahat kullanalım her yerde...
        Türkçesini de yazsanız bu cahil insan öğrense ama yarın birgün ingilizce bilir gibi kullanıp taşı gediğine koysa olmamı Kaancım.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tv'den biz nasil göründük taraftarlar olarak? sesimiz sizlere kadar gelebildi mi?
          MükemmeLdiniz Burası Trabzon burdan çıkıs yok..O ...ç Aziz daha gürdü

Yorum

• Hala Engin,hala jaj diyenler var.Pes doğrusu.Biri hocasına küfreder.Biri takıma geç katılır.Ona ihtiyaç duyduğumuz maçlarda kaybedilen puanlarımıza mal olur.Ha bir de şike söylentisi var ki Alex ile..İnşallah doğru değildir.Hala mı jaja ya hu?????

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen bu sağ ve sol kanattan memnun musun yani?
              Edirne dışında gereken taktikle oynarsın ama bu ligde herkes 3 lü kalas ortasahalarla top oynuyor ilerde topu tutacak adam gerekiyor..
              Temennimiz o yönde tabi ki orası ayrı.
              Sag-sol acik diyorsan genel anlamda menmunum takim oturdukca daha iyi olacakdir.

Normal sartlar altinda bek olarak cech-celu diyorsan hayli hayli menmunum.

Takim takim oldukca daha iyi olacakdir.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Tv'den biz nasil göründük taraftarlar olarak? sesimiz sizlere kadar gelebildi mi?
                Çok iyiydiniz sesinize sağlık.. Hele 70'den sonra es esten pek ses çıkmadı. Gurur duydum açıkçası..
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asıl ben senin ironi yaptığını varsaymıştım ama ciddiymişsin. Zokora'ya laf edeni Allah çarpar... Burak'a laf edersin anlarım da Zokora açık ara şu takımın en iyi adamı.

Neyi tartışıyorum ben ya. Takıl kafana göre...
                  Bence sakin olmalısın zokorayı bende beğenmiyorum ilk günden beri ısınamadım olabilir futbol göreceli bir kavram git ekmek arası birşeyler ye gel daha sakin cevaplar vereceksin bence.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sİze helal olsun barisb.

Orda olmaniz yeterdİ sesİnİz Çikmasa da.ama fazlasiyla geldİ ses alkiŞlar deplasmanda yalniz birakmayan sİzlere.

Yorum

• Zokora cok top kaybediyor ya deli ediyor beni...

Yorum

• Yıldım dallaması yine penaltılarımızı es geçmiş, ilk yarı halil, ikinci yarı burak...
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sag-sol acik diyorsan genel anlamda menmunum takim oturdukca daha iyi olacakdir.

Normal sartlar altinda bek olarak cech-celu diyorsan hayli hayli menmunum.

Takim takim oldukca daha iyi olacakdir.
                          Aynen,
                          Kesinlikle bu takım çok çok daha iyi seviyeye gelecek,az biraz zamana ve desteğe ihtiyacı var,geçen seneki kadronun Egemen in bölgesi hariç 3 katı fazlası bana göre.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MükemmeLdiniz Burası Trabzon burdan çıkıs yok..O ...ç Aziz daha gürdü
                            eyvallah. elimizden geleni yapmaya çalıştık. ses gitti ama olsun
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

Ağzınıza yüreğinize sağlık, bir ara maçtan kopup sizi dinledim o kadar iyiydiniz
                              Trabzonda da artık arayı iyi değerlendirip taraftar gurupları bir araya gelmeli ve çok ses değil ortak ses üzerinde durmalıyız...

Yorum

• Burak'ın bir pozisyonda Volkan boşta olduğu halde ona top atmayışına gerçekten çok üzüldüm. Volkan orda golü bulabilirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X