Trabzonun tüm gollerini Burak'ın atmasına sevinmeli mi üzülmeli miyiz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu?İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.000km koşacak adrian yerine
100km koşacak jaja yı tercih ederim.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
cafer hocam sen beni biliyorsunİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSessizkral ne oldu sana?
Hep takimin olumlu yönleri cikartan yerine elestirileri ardi ardina siralayan birisi gelmis,hayirdir.
ben 4 yıldır bu takımın herzaman arkasındayım ersun yanal döneminden beri
herzaman yönetiminde arkasında oldum
ancak yapılan transferler oynana futbol kabul edilebilir değil.
ben bunun arkasında duramam
bugün koskoca Trabzonsporun tek gol atan oyuncusu BURAK
arkadaşlar kendinize gelin iyi oynamaya başlamışızda adrian çok koşmuşta
ciddi önlemler alınmalı takımdaSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Öyle de Kralım Jaja bizim oyuncumuz değil artık,Adrian bizim ve artısıyla eksisiyle sahip çıkma zamanı.Jaja da beyin olsa El Arabialarda top oynamaz kıyaslarken bunu da düşün.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.000km koşacak adrian yerine
100km koşacak jaja yı tercih ederim.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
En çok satılmışşehir'e koyduğumuz için sevindim..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Asıl ben senin ironi yaptığını varsaymıştım ama ciddiymişsin. Zokora'ya laf edeni Allah çarpar... Burak'a laf edersin anlarım da Zokora açık ara şu takımın en iyi adamı.İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİroni yaptıığını varsayıyorum.
Neyi tartışıyorum ben ya. Takıl kafana göre...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Taraftarimizin mi? Onu eskisehirliler astiİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftarımızın pankartı çok güzeldi. Yalnız yazarken biraz Türkçe'ye özen gösterseymişler daha iyi olacaktı. Sen de, de ayrı yazılmalıydı.
Tebriklerin biri de taraftarımıza.
Yorum
-
bencede
aynı fikirdeyim..İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle de Kralım Jaja bizim oyuncumuz değil artık,Adrian bizim ve artısıyla eksisiyle sahip çıkma zamanı.Jaja da beyin olsa El Arabialarda top oynamaz kıyaslarken bunu da düşün.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Trabzonspor
Yorum