Mıhmıt Ili Iydınlırı tışıkkırlır..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hayda şehir dışına çıkışımı maça göre ayarlayıp bilet almıştım. Benim için iyi olmadı. GS'nin maçını ertelemediklerine göre bizim maçı Lig TV 2'den yayınlayacaklar. Gideceğim yerde de muhtemelen Lig TV'deki GS maçını izleteceklerinden sıkıntı olacak...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 18:43.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
Lig TV'yi yasal olarak izliyorsanız Digitürk'ün sitesinde canlı destek var...İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuan Lig tv de alt yazi gecti. Trabzon-Eskisehir maci LIGTV 2 deymi$.
Haydaaaa, e bende sadece Lig tv var, bunlar ne yapiyor ya.
Lig tv ye nasil ulasabilirim mail yoluyla?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Zor maç lile maçındaki gibi bir orta alan takımı felakate götürür burak ve adrianın kişisel becerileri ancak maçı kazandırabilir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
dönüşümlü mü yok artık.. o ne demek ?İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ne şimdi? Gayse'nin de maçı varmış 19.00'da. Maça gidemedim, şimdi kahvede dönüşümlü mü izleyeceğiz? Delireceğim. Yok mu bir çözüm bir şey? Allah belanı versin ligtv
ligtv'nin bir sürü kanalı var, dönüşümlü maç izlemek tarih oldu diye biliyorum..
Yorum
-
Lil maçında yorulduk ya..4 saat daha dinlenmiş olacağız..İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi siteden teşekkür yayınlamışız aydınlar'a. Amacımız ne çözemedim.
Maçın akşam oynanmasının şl mücadelemiz ile ne alakası var?
Herkese Merhaba
Yorum
-
Aynen bizim de gitme işi zora girdi saat nedeniyle bakalım hayırlısı...İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav ne güzel eskişehire gidecektim hay aksi şimdi işler değişti...Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

eti cinler
Yorum