Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonun tüm gollerini Burak'ın atmasına sevinmeli mi üzülmeli miyiz?

Yorum

• Es es bandosunun davulu mu patlamış acaba???? Hiç ses gelmedi deeee

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        50.000km koşacak adrian yerine

100km koşacak jaja yı tercih ederim.
        Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu?
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Adrian ile Jaja'yı karşılaştırmak yersiz ama Jaja şu takımda olmalıydı..Maçı izlerken bakıyorum Jaja'nın bölgesi sürekli boş kalıyor..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sessizkral ne oldu sana?

Hep takimin olumlu yönleri cikartan yerine elestirileri ardi ardina siralayan birisi gelmis,hayirdir.
              cafer hocam sen beni biliyorsun

ben 4 yıldır bu takımın herzaman arkasındayım ersun yanal döneminden beri

herzaman yönetiminde arkasında oldum

ancak yapılan transferler oynana futbol kabul edilebilir değil.

ben bunun arkasında duramam

bugün koskoca Trabzonsporun tek gol atan oyuncusu BURAK

arkadaşlar kendinize gelin iyi oynamaya başlamışızda adrian çok koşmuşta

ciddi önlemler alınmalı takımda
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                50.000km koşacak adrian yerine

100km koşacak jaja yı tercih ederim.
                Öyle de Kralım Jaja bizim oyuncumuz değil artık,Adrian bizim ve artısıyla eksisiyle sahip çıkma zamanı.Jaja da beyin olsa El Arabialarda top oynamaz kıyaslarken bunu da düşün.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• En çok satılmışşehir'e koyduğumuz için sevindim..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Taraftarımızın pankartı çok güzeldi. Yalnız yazarken biraz Türkçe'ye özen gösterseymişler daha iyi olacaktı. Sen de, de ayrı yazılmalıydı.
                    Tebriklerin biri de taraftarımıza.

Yorum

• milli macta burak selcuku özlemis diyen spiker (adini bilmiyorum) ona hasss. demek istiyorum burak her türlü atar karaktersiz yardimcilara ihtiyaci yok

Yorum

• Ben bu maçta kimseyi eleştirmem..Satılmışları yendimi bizim takım..yendi..Benim beklentimi fazlasıyla karşıladı o halde.
                        Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İroni yaptıığını varsayıyorum.
                          Asıl ben senin ironi yaptığını varsaymıştım ama ciddiymişsin. Zokora'ya laf edeni Allah çarpar... Burak'a laf edersin anlarım da Zokora açık ara şu takımın en iyi adamı.

Neyi tartışıyorum ben ya. Takıl kafana göre...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taraftarımızın pankartı çok güzeldi. Yalnız yazarken biraz Türkçe'ye özen gösterseymişler daha iyi olacaktı. Sen de, de ayrı yazılmalıydı.
                            Tebriklerin biri de taraftarımıza.
                            Taraftarimizin mi? Onu eskisehirliler asti

Yorum

• bencede

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyle de Kralım Jaja bizim oyuncumuz değil artık,Adrian bizim ve artısıyla eksisiyle sahip çıkma zamanı.Jaja da beyin olsa El Arabialarda top oynamaz kıyaslarken bunu da düşün.
                              aynı fikirdeyim..
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X