İlk olarak calik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
- Jaja önce adam olucak , dingonun ahırı değil burası...İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.000km koşacak adrian yerine
100km koşacak jaja yı tercih ederim.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İroni yaptıığını varsayıyorum.İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDinime imanıma linç ederim seni tek başıma. Ben yapmasam başkaları kesin yapacak gerçi..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakkaten ya hadi gümüşbıcakı bılıyoruz da bu denyoları barı kendılerıne benzetmeseler olmuyo ellerınde olsa trrabzon kazandı bu mac sayılmaz diyecekler..Sessizkral ne oldu sana?İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.000km koşacak adrian yerine
100km koşacak jaja yı tercih ederim.
Hep takimin olumlu yönleri cikartan yerine elestirileri ardi ardina siralayan birisi gelmis,hayirdir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolleri nereden izleyebilirim?
İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle50.000km koşacak adrian yerine
100km koşacak jaja yı tercih ederim.
Adrian'ı Selçuk'un yerine koy...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum