Biz Onları Düşürmüşüz Ya Zamanında, Onlarda Bizi Şampiyonluktan Etmiş Ya, Amaan G.tümün Kenarı Eskişehir
- Biz değilde Türk Futbolu unutmayacak onları bence
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Maçta özellikle ilk yarıda çok iyi oynamasakta, satışmışları yenmek güzeldi. Yenmemiz gerekiyordu ve yendik. O yüzden detaylara girip eleştiri yapmayalım. Eksikliklerimizi yanlışlarımızı hepimiz biliyoruz. Şimdi sevinme zamanı o kadar.
takımın yeni oluşu vede bu sıkışık fikstür ile önemli sakatlıklardan dolayı iyi oynayıp kazanmak yerine şimdilik sadece galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor olması muhtemel.Tabi bu benim düşüncem
Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...
Maçtan şimdi geldim, Eskişehir tribünündeydim... Daha sonra uzun yazacağım gözlemlerimi ama şimdilik 90 dakika boyunca susmayan, Eskişehir tribünlerini şakına çeviren, ben gururlandıran, bir avuç kocaman yürekli taraftarlarımızı görmeliydiniz... Gerisi iyi ya da kötü oyun ama onların güzellikleriyle muhteşem... Teşekkürler hepsine... Karadenizin uslanmaz dalgalar gibi dövdüler Eskişehir tribünlerini...
- Adrian 11.020 km'le en çok yol kateden oyuncumuz , Adrian'a yapılan eleştirileri kedinlikle kabul etmiyorum , bana göre Mustafa Yumlu bugün gayet iyiydi...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
biri o pankartı açan s'old şehir taraftarlarına ;geçen sene şike yaptıklarını, teşvik aldıklarını bunun sonucunda er ya da geç şampiyonluğu bize vereceklerini hatırlatsın... satılmış şerefsizler merak etmesin biz geçen seneyi ne unuturuz ne de unuttururuz!!!
- Adrian 11.020 km'le en çok yol kateden oyuncumuz , Adrian'a yapılan eleştirileri kedinlikle kabul etmiyorum , bana göre Mustafa Yumlu bugün gayet iyiydi...
Cabasi,kosmasi iyi ama adriandan beklenen etkili ortalar,asistler goller.
Etki anlaminda adrian su ana kadar bekleneni veremedi.
Ilerlen aylarda daha iyi olacaktir ama su anda yeterli degil.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum