Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    biz bunları 7-1 yendik sözde küme düşürdük ya,bunlar O'nu unutamamışlar,

biz de geçen yılı unutamayacakmışız.

belki de sadece bize karşı birşeyler hissediyorlardır,boş değillerdir,şarkı yollamışlardır bilmiyorum.

benim anladığım bu.
    İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz Onları Düşürmüşüz Ya Zamanında, Onlarda Bizi Şampiyonluktan Etmiş Ya, Amaan G.tümün Kenarı Eskişehir
    - Biz değilde Türk Futbolu unutmayacak onları bence
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 1. gol > http://www.facebook.com/photo.php?v=10150327128232561

2. gol > http://www.facebook.com/photo.php?v=10150327131527561
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• Maçta özellikle ilk yarıda çok iyi oynamasakta, satışmışları yenmek güzeldi. Yenmemiz gerekiyordu ve yendik. O yüzden detaylara girip eleştiri yapmayalım. Eksikliklerimizi yanlışlarımızı hepimiz biliyoruz. Şimdi sevinme zamanı o kadar.

Yorum

• Belli bölümlerde sezonun en iyi oyununu oynadık bence. Ama genel olarak hala istenen seviyede değiliz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• takımın yeni oluşu vede bu sıkışık fikstür ile önemli sakatlıklardan dolayı iyi oynayıp kazanmak yerine şimdilik sadece galibiyet parolası ile sahaya çıkıyor olması muhtemel.Tabi bu benim düşüncem
            Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Bu aksam zokora sönük bir günündeydi,colman daha cok sorumluluk aldi orta sahada.

Ben colman i bu aksam cok begendim,cok faydali isler yapti.

Tolga da karampon secimlerinde daha dikkatli olmali.
              En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 21:48.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mert Nobre mükemmel gol atmış.

Tam anlamıyla ''plaj futbolu'' golü.

Ayrıca Amrabat 2 asist ile çok iyi performans sergilemiş .
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Maçtan şimdi geldim, Eskişehir tribünündeydim... Daha sonra uzun yazacağım gözlemlerimi ama şimdilik 90 dakika boyunca susmayan, Eskişehir tribünlerini şakına çeviren, ben gururlandıran, bir avuç kocaman yürekli taraftarlarımızı görmeliydiniz... Gerisi iyi ya da kötü oyun ama onların güzellikleriyle muhteşem... Teşekkürler hepsine... Karadenizin uslanmaz dalgalar gibi dövdüler Eskişehir tribünlerini...
                  Always Trabzon!!!

Yorum

• Şansal başladın yine ajitasyona olm. BAŞKANIM EMRİN OLUR! Dimi Şansal.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• - Adrian 11.020 km'le en çok yol kateden oyuncumuz , Adrian'a yapılan eleştirileri kedinlikle kabul etmiyorum , bana göre Mustafa Yumlu bugün gayet iyiydi...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        katılmıyorum

bu takım şuan ortasaha ve ofansif anlamda çok kötü durumda

volkan ve adrian vasatında altında

volkan ve adrianın yerine çok daha iyi oyuncular gerek.
                        abi inan volkan ve adrian suan yüzde 50len oynuyor.
                        onlar daha kendini gösterecek buna inaniyorum!
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• biri o pankartı açan s'old şehir taraftarlarına ;geçen sene şike yaptıklarını, teşvik aldıklarını bunun sonucunda er ya da geç şampiyonluğu bize vereceklerini hatırlatsın... satılmış şerefsizler merak etmesin biz geçen seneyi ne unuturuz ne de unuttururuz!!!

Yorum

• BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARLARI !

Çok eleştirecek birşey yok takımımızda. Daha yeni yeni birbirlerine alışıyorlar.

Daha iyiye gideceğiz, yeter ki yeni sakatlarımız olmasın.

Hepimize hayırlı olsun galibiyetimiz.

Oraya gidebilen taraftarlara da kendi adıma teşekkür ederim, helal olsun hepinize.

selamlar,
                            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Adrian 11.020 km'le en çok yol kateden oyuncumuz , Adrian'a yapılan eleştirileri kedinlikle kabul etmiyorum , bana göre Mustafa Yumlu bugün gayet iyiydi...
                              Cabasi,kosmasi iyi ama adriandan beklenen etkili ortalar,asistler goller.

Etki anlaminda adrian su ana kadar bekleneni veremedi.

Ilerlen aylarda daha iyi olacaktir ama su anda yeterli degil.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• burak yılmazz.. seviyooruzz seniii..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X