Onlar bizi 96 yılından beri unutamadıkları için bizi de kendileri gibi zannediyorlar...............
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Volkan in bu denli kötü oynamasi normal degil,futbolunu gectim istegi azmi bile yeterli degil.
Adrian fizik olarak iyi durumda degil,etkili de olamiyor.
Celustka tam bir görev adami,bosuna senol hocanin vazgecilmezi degil.
Takimdaki organizasyonluk,temposuzluk gelecek haftalar öncesi endise verici.
Takim 2 kulvari birarada basarili bir sekilde götüremeyecek bu belli oldu.En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 21:32."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Fırtına esmeye başladı. Sağlam ezdik ezikleri.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
biz bunları 7-1 yendik sözde küme düşürdük ya,bunlar O'nu unutamamışlar,İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ne demekti şimdi o pankart bizi unutma felan filan bişey anlayamadım ben
biz de geçen yılı unutamayacakmışız.
belki de sadece bize karşı birşeyler hissediyorlardır,boş değillerdir,şarkı yollamışlardır bilmiyorum.
benim anladığım bu.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Evet sürekli hata yaparım korkusu var Mustafada bu sahada yaptığı hareketlerden anlaşılıyor.Bu yüzdende arada sırada ayağından top kaçırıyor(sektiriyor)vs. kendini bu yönde geliştirirse iyi bir savunma oyuncusu olur.İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh Mustafa iyisin hoşsun da az risk al daa, yani her topu taça ya da kornere atmaya ne gerek var...O konuda biraz geliştirmesi lazım...
Mesela Celustka 84'de, defans bölgesinde bir topu çok güzel göğsünde kontrol etti ve atağa kaldırdı...
İyi bir kesici ama o konuda bence çok çalışmalı...
Yorum
-
Biz Onları Düşürmüşüz Ya Zamanında, Onlarda Bizi Şampiyonluktan Etmiş Ya, Amaan G.tümün Kenarı Eskişehirİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Ne demekti şimdi o pankart bizi unutma felan filan bişey anlayamadım ben
Yorum
-
Hep yazıcam bu takım artık uzun top oynayacak bir takım değil özellikle defanstan uzun top çıkarmamamız lazım, pas kalitesi yüksek bir takım tek sorun oyuncular sürekli boşa çıkması gerekiyor adrian güzel yaptı bu işi, oyunu bekletmesi falan iyiydi, Volkanı anlayamadım Birde;İlk 4 maça nazaran daha iyi bir takıma karşı daha derli toplu gözüktük, bu arada bu eziklerde iyi topçular var
Şenol Hocam iki kez Volkanı pas geçen Burak için bir konuşma yapsa lazım, ilk pozisyonda Ofsayt diye vermediği konusunda çok eminim ama ikinci golun poziyonu iyi ki gol oldu yoksa birileri kazanı iyice kaynatırdı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum