Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hayırdır dövücenmi
    kep beraber dalalım
    adres ve eşgal bildirin
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Eskişehir bizi yener,çok kötü futbol oynuyoruz bütün gücümüzü CL vermiş vaziyetteyiz.Orada savunma futbolu ve mücadele ederken kendi ligimizde mücadelen yoksun ve temposuz futbol oynuyoruz ayrıca maç seçen oyuncularımız var bunların en başı COLMAN malesef bu arakadaş lig de berbat cl de başka oynuyor.Benim düşüncelerimdir bunlar gönlüm kazanmamızı istiyor ama aaynada ki görüntümüz iyi değil.

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eskişehir bizi yener,çok kötü futbol oynuyoruz bütün gücümüzü CL vermiş vaziyetteyiz.Orada savunma futbolu ve mücadele ederken kendi ligimizde mücadelen yoksun ve temposuz futbol oynuyoruz ayrıca maç seçen oyuncularımız var bunların en başı COLMAN malesef bu arakadaş lig de berbat cl de başka oynuyor.Benim düşüncelerimdir bunlar gönlüm kazanmamızı istiyor ama aaynada ki görüntümüz iyi değil.
        Eskişehiri dağıtacağız. O kadar.

Yorum

Eskişehir bizi yener,çok kötü futbol oynuyoruz bütün gücümüzü CL vermiş vaziyetteyiz.Orada savunma futbolu ve mücadele ederken kendi ligimizde mücadelen yoksun ve temposuz futbol oynuyoruz ayrıca maç seçen oyuncularımız var bunların en başı COLMAN malesef bu arakadaş lig de berbat cl de başka oynuyor.Benim düşüncelerimdir bunlar gönlüm kazanmamızı istiyor ama aaynada ki görüntümüz iyi değil.
          abi inşallah yanılırsın...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kep beraber dalalım
            adres ve eşgal bildirin
            alayı metriste asıl dayak yiyecek olanların ordan çıkınca dalarız

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              alayı metriste asıl dayak yiyecek olanların ordan çıkınca dalarız
              du bakalım ordan çıkabilecekler mi

bizim t.... yalayan anadolu kulüpleri-bi kaçını ve bizi tenzih ederek- tam cezalar azaltılsın deyip azizi çıkaracakken pilatini başgan çıktı ve cezalar arttırılsın dedi

elleme sürünsün şerefsizler.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                du bakalım ordan çıkabilecekler mi

bizim t.... yalayan anadolu kulüpleri-bi kaçını ve bizi tenzih ederek- tam cezalar azaltılsın deyip azizi çıkaracakken pilatini başgan çıktı ve cezalar arttırılsın dedi

elleme sürünsün şerefsizler.
                bana canım beter olsunlar

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haydaa? Münferit olarak gitmek imkansız yani? Biletix'ten bileti alır, maç günü Eskişehir'e geçerim diyordum. Kaldım mı şimdi yine burada?
                  Ya kulüp yöneticileriyle siyasi bir bağın olacak söyleyeceksin ayırtacaklar satışa çıkarmayacaklar senin istediğin kadar.

Ya da orada okuyan veya yaşayan arkadaşların olacak parasını yollayacaksın satışa çıkmadan, o kişi uğraşıp alacak elinden geldiğince.

En son ve zor ihtimal, üşenmeyip gidip alcan kendi biletini (:
                  Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Cok zor bir mac olacak.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Eskişehir bizi yener,çok kötü futbol oynuyoruz
                      ligde iyi oynatan bir takım söylermisin bana biz kötüysek ?
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Bu maçtan her türlü sonuç çıkabilir...

Takım ş.liginin havasından kurtulup iyi motive olursa en azından yenilmeyiz..

Milli takım arası çok güzel olacak bizim için..
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Yaşanan süreçten dolayı mutlaka galip gelmemiz gereken bir maç. Şöle farklı bir skor şahane gider üstelik.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya kulüp yöneticileriyle siyasi bir bağın olacak söyleyeceksin ayırtacaklar satışa çıkarmayacaklar senin istediğin kadar.

Ya da orada okuyan veya yaşayan arkadaşların olacak parasını yollayacaksın satışa çıkmadan, o kişi uğraşıp alacak elinden geldiğince.

En son ve zor ihtimal, üşenmeyip gidip alcan kendi biletini (:
                            Bitmiş bile biletler.

Birisi benim yerime de bağırsın. Resmen içimde kaldı şu maç şuan.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Halil gol siftah yapacak bu maçda öyle bir his var içimde
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Benim de tahminim yenileceğimiz yönünde umarım yanılırım..
                                Jackson Avelino Coelho Jaja & Fatih Tekke

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X