Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kanal 205 18.00dan sonra açılacak mış aradım da karaktersizleri öyle dediler

Yorum

• Yayın hakkında:

Lig tv Canlı Destek'ten bizim maç hakkında bilgi aldım...Ben de taraftar paketine üyeyim ve bana şu cevabı verdiler:

"205 taraftar kanalımızdan maçı izleyebilirisniz 18:15 itibari ile."

Yorum

• Halil ve Burak gol atsın, Volkan ve oynarsa Eren'in maçı olsun, Mustafa Yumlu hayatının maçını oynasın.

Çok mu şey istiyorum?

Yorum

• Taraftar otobüslerini eskişehir e girişte polis durdurmuş....
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Halil ve Burak gol atsın, Volkan ve oynarsa Eren'in maçı olsun, Mustafa Yumlu hayatının maçını oynasın.

Çok mu şey istiyorum?
            halil burak olabiliritesi yüksek volkan iyi oynar açılmaya başladı oda tmm, eren çok zor ama bende eren den çok şey bekliyorum, mustafa ise zooor :/
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Konuyla alakası yok ama;

Maç sonuçları:

Fethiyespor 1-1 1461 Trabzon
              Ankara Demirspor 2-0 Araklıspor
              Lüleburgazspor 2-0 Akçaabat Sebatspor
              Beşikdüzüspor 1-2 Hacettepe
              Arsinspor 1-0 İskenderunspor 1967
              Bingöl Bld. 1-1 Yalıspor
              Ofspor 0-1 Bugsaşspor

Geleceğimiz pek parlak gözükmüyor.

Yorum

• Ula habu webtv den iyi izlenir mi maç??? Kahvede vermezlerse ne edeceğuk?
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yayın hakkında:

Lig tv Canlı Destek'ten bizim maç hakkında bilgi aldım...Ben de taraftar paketine üyeyim ve bana şu cevabı verdiler:

"205 taraftar kanalımızdan maçı izleyebilirisniz 18:15 itibari ile."
                  siz bilgi alma işlerini nasıl yapıyosunuz o malum numarayı arayınca otomatiğe bağlıyor ona bas buna bas
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konuyla alakası yok ama;

Maç sonuçları:

Fethiyespor 1-1 1461 Trabzon
                    Ankara Demirspor 2-0 Araklıspor
                    Lüleburgazspor 2-0 Akçaabat Sebatspor
                    Beşikdüzüspor 1-2 Hacettepe
                    Arsinspor 1-0 İskenderunspor 1967
                    Bingöl Bld. 1-1 Yalıspor
                    Ofspor 0-1 Bugsaşspor

Geleceğimiz pek parlak gözükmüyor.
                    ya birak yaa haftalardir sinirim bozuluyor sonuçlara baktigimda, 1tanesi yense diger 3ü yeniliyor, kafayi yemis bizim takimlarimiz arkadas, hele böyle "deplasman" özürlüsü takimlar görmedim her hafta yeniliyorlar neredeyse.....
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      siz bilgi alma işlerini nasıl yapıyosunuz o malum numarayı arayınca otomatiğe bağlıyor ona bas buna bas
                      o otomatiğe bağlanınca karı konuuşuo ya tuşlayın 1i 2yi falan diye önce 3e sonra 0 a bas direk müşteri hizm bağlanıo bekletiolar biraz ama sabırlıysan bağlanabilirsin

Yorum

• Yayın başladı...
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• "İleri top atalım, Burak nasıl olsa atar" zihniyetinden bu maçta kurtuluruz inşallah. Futbol bir takım oyunudur, geçen sene böyle başarılı olduk, bu sene de böyle başarılı olmalıyız. Bütün yükü Burak'ın sırtına yüklememeliyiz.

Maça gelince ilk yarının ilk 20 dakikası maçı koparmalıyız. Golsüz geçen her dakika Es-Es daha da güçlenecektir çünkü.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla ben digitürk online işlemleri kullanıyorum...

https://digiweb.digiturk.com.tr/WebS...Menu=sMainURL&

şu linkten üye olun, hem faturalarınızı falan görüntülersiniz...Orada sol tarafta canlı destek var chat stili...Sorunuzu soruyorsunuz cevap veriyorlar...Yani telefonu kullanmıyorum ben...

Yorum

• HERKESİN DEDİĞİ GİBİ

Bu şehir başka şehir ,Satılmış eskişehir ...

KADILANLAR PARMAK KALDIRSIN

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yayın başladı...
                                hangi kanalda başladı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X