kanal 205 18.00dan sonra açılacak mış aradım da karaktersizleri öyle dediler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
halil burak olabiliritesi yüksekİlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil ve Burak gol atsın, Volkan ve oynarsa Eren'in maçı olsun, Mustafa Yumlu hayatının maçını oynasın.
Çok mu şey istiyorum?
volkan iyi oynar açılmaya başladı oda tmm, eren çok zor
ama bende eren den çok şey bekliyorum, mustafa ise zooor :/
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Konuyla alakası yok ama;
Maç sonuçları:
Fethiyespor 1-1 1461 Trabzon
Ankara Demirspor 2-0 Araklıspor
Lüleburgazspor 2-0 Akçaabat Sebatspor
Beşikdüzüspor 1-2 Hacettepe
Arsinspor 1-0 İskenderunspor 1967
Bingöl Bld. 1-1 Yalıspor
Ofspor 0-1 Bugsaşspor
Geleceğimiz pek parlak gözükmüyor.
Yorum
-
siz bilgi alma işlerini nasıl yapıyosunuz o malum numarayı arayınca otomatiğe bağlıyor ona bas buna basİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayın hakkında:
Lig tv Canlı Destek'ten bizim maç hakkında bilgi aldım...Ben de taraftar paketine üyeyim ve bana şu cevabı verdiler:
"205 taraftar kanalımızdan maçı izleyebilirisniz 18:15 itibari ile."
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
ya birak yaa haftalardir sinirim bozuluyor sonuçlara baktigimda, 1tanesi yense diger 3ü yeniliyor, kafayi yemis bizim takimlarimiz arkadas, hele böyle "deplasman" özürlüsü takimlar görmedim her hafta yeniliyorlar neredeyse.....İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla alakası yok ama;
Maç sonuçları:
Fethiyespor 1-1 1461 Trabzon
Ankara Demirspor 2-0 Araklıspor
Lüleburgazspor 2-0 Akçaabat Sebatspor
Beşikdüzüspor 1-2 Hacettepe
Arsinspor 1-0 İskenderunspor 1967
Bingöl Bld. 1-1 Yalıspor
Ofspor 0-1 Bugsaşspor
Geleceğimiz pek parlak gözükmüyor.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
o otomatiğe bağlanınca karı konuuşuo ya tuşlayın 1i 2yi falan diye önce 3e sonra 0 a bas direk müşteri hizm bağlanıo bekletiolar biraz ama sabırlıysan bağlanabilirsinİlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz bilgi alma işlerini nasıl yapıyosunuz o malum numarayı arayınca otomatiğe bağlıyor ona bas buna bas
Yorum
-
"İleri top atalım, Burak nasıl olsa atar" zihniyetinden bu maçta kurtuluruz inşallah. Futbol bir takım oyunudur, geçen sene böyle başarılı olduk, bu sene de böyle başarılı olmalıyız. Bütün yükü Burak'ın sırtına yüklememeliyiz.
Maça gelince ilk yarının ilk 20 dakikası maçı koparmalıyız. Golsüz geçen her dakika Es-Es daha da güçlenecektir çünkü.
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Valla ben digitürk online işlemleri kullanıyorum...İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesiz bilgi alma işlerini nasıl yapıyosunuz o malum numarayı arayınca otomatiğe bağlıyor ona bas buna bas
https://digiweb.digiturk.com.tr/WebS...Menu=sMainURL&
şu linkten üye olun, hem faturalarınızı falan görüntülersiniz...Orada sol tarafta canlı destek var chat stili...Sorunuzu soruyorsunuz cevap veriyorlar...Yani telefonu kullanmıyorum ben...
Yorum
-
hangi kanalda başladıİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYayın başladı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum