Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alakasız bıryer olacak bılıyorum ama yazmak ıstedım...su lılle macında herhangı bır bez parcasına bıle I LOVE YOU PLATINI dıye bı yazı yazarak herkese ne anlatmak ıstedıgımızı gostere bılırdık,ama bunu bıle dusunup yapamadık,,,tff sus sakın sıke ıle ılgılı bırsey soyleme dıyor hepımızde tamam efendım soyleyemyız dıyoruz aferın bıze...
    o teşekkür mesajını artniyetliler yanlış yorumlayacaktır kesinlikle. kimseye malzeme vermeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o teşekkür mesajını artniyetliler yanlış yorumlayacaktır kesinlikle. kimseye malzeme vermeye gerek yok.
      yorumlasalar ne olurkı boylesı dahamı ıyı tek bır kelıme bıle edemıyoruz,boyle seylerı beceremıyoruz ıste bu cok acık

Yorum

• İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alakasız bıryer olacak bılıyorum ama yazmak ıstedım...su lılle macında herhangı bır bez parcasına bıle I LOVE YOU PLATINI dıye bı yazı yazarak herkese ne anlatmak ıstedıgımızı gostere bılırdık,ama bunu bıle dusunup yapamadık,,,tff sus sakın sıke ıle ılgılı bırsey soyleme dıyor hepımızde tamam efendım soyleyemyız dıyoruz aferın bıze...
        ben maratonda 1-2 kişide I love you platini yazan dövizler gördüm ama kücük kartonlara yazılmıştı.tahminim yayıncı kuruluş gösteremiştir.

Yorum

• artık puan kaybetmemeliyiz, yoğun maç trafiğinden çıktık kazanmalıyız...
          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Karabük maçıyla başladık, devam edeceğiz İnşallah.

Tolga
            Celustka-Giray-Mustafa-Cech
            Zokora
            Volkan-Colman-Sapara
            Adrian
            Burak
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Karabük maçıyla başladık, devam edeceğiz İnşallah.

Tolga
              Celustka-Giray-Mustafa-Cech
              Zokora
              Volkan-Colman-Sapara
              Adrian
              Burak

halil yok mu ? halilsiz bir kadro görmek istemiyorum şahsen
              "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
              (ALINTIDIR)

Yorum

• Puan kaybina tahammülümüz kalmadi,artik seri galibiyetler almaliyiz.

Manisa,belediye ve samsun maclarindaki gereksiz puan kayiplari bu maci bizim icin bir final haline getirdi.

Oyuncularimizin milli maclar öncesinde son enerjilerini toplayip bu macta herseylerini ortaya koymalari gerekiyor.

Sampiyonlar ligindeki maclarin yarisi kadar istekli ve tempolu olursak kazanacagimiza inaniyorum.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Biletler ne zaman satışa çıkacak? İnternetten çıkacak mı? Bilgisi olan var mı?
                  -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Şamp. Liginde İyi Gidiyoruz . Ama Ligde de Vurup Geçelim Kafamız Rahat Olsun ..

Yorum

• 1-0 alalım yeter.Asıl darbeyi Avni Akerde görecek yenişehir $oldcity...
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biletler ne zaman satışa çıkacak? İnternetten çıkacak mı? Bilgisi olan var mı?
                        Biletler bu sabah satışa çıktı. Sadece Eskişehir'de satış gerçekleşiyor.

Gerçi hala kalmış mıdır bilmiyorum.
                        Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Biletix satmayacak mı bilet ?

Yorum

• 5 Gün Dinlenmek İçin Çok Uygun Bir Zaman.

Tolga, Celustka, Giray, Glo, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Halil, Volkan, Burak .. İdeal 11'imiz..

Yorum

• Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç.Ne şekilde olursa olsun 3 puan bizim olsun.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X