İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
yorumlasalar ne olurkı boylesı dahamı ıyı tek bır kelıme bıle edemıyoruz,boyle seylerı beceremıyoruz ıste bu cok acıkİlk olarak ido_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo teşekkür mesajını artniyetliler yanlış yorumlayacaktır kesinlikle. kimseye malzeme vermeye gerek yok.
Yorum
-
ben maratonda 1-2 kişide I love you platini yazan dövizler gördüm ama kücük kartonlara yazılmıştı.tahminim yayıncı kuruluş gösteremiştir.İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealakasız bıryer olacak bılıyorum ama yazmak ıstedım...su lılle macında herhangı bır bez parcasına bıle I LOVE YOU PLATINI dıye bı yazı yazarak herkese ne anlatmak ıstedıgımızı gostere bılırdık,ama bunu bıle dusunup yapamadık,,,tff sus sakın sıke ıle ılgılı bırsey soyleme dıyor hepımızde tamam efendım soyleyemyız dıyoruz aferın bıze...
Yorum
-
Karabük maçıyla başladık, devam edeceğiz İnşallah.
Tolga
Celustka-Giray-Mustafa-Cech
Zokora
Volkan-Colman-Sapara
Adrian
Burakdiğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük maçıyla başladık, devam edeceğiz İnşallah.
Tolga
Celustka-Giray-Mustafa-Cech
Zokora
Volkan-Colman-Sapara
Adrian
Burak
halil yok mu ? halilsiz bir kadro görmek istemiyorum şahsen"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
Puan kaybina tahammülümüz kalmadi,artik seri galibiyetler almaliyiz.
Manisa,belediye ve samsun maclarindaki gereksiz puan kayiplari bu maci bizim icin bir final haline getirdi.
Oyuncularimizin milli maclar öncesinde son enerjilerini toplayip bu macta herseylerini ortaya koymalari gerekiyor.
Sampiyonlar ligindeki maclarin yarisi kadar istekli ve tempolu olursak kazanacagimiza inaniyorum."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Biletler bu sabah satışa çıktı. Sadece Eskişehir'de satış gerçekleşiyor.İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiletler ne zaman satışa çıkacak? İnternetten çıkacak mı? Bilgisi olan var mı?
Gerçi hala kalmış mıdır bilmiyorum.Gurbetçi Gençler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum