Sakatlardan haber var mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
artık yedek klübesinde de olsa onuru görmek istiyorum.ünal karaman ligler başlamadan önce lig tv stüdyolarında 15 20 gün sonra maç yapacak düzeyde olur demişti.kadro şöyle olur ;
tolga
celustka giray glowacki cech
zokora colman adrian
volkan burak halilİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Fildişi'nin sadece bir maçı var. Çok fazla yorulmaz. Zaten adamların 15 puanı var. 5 maçın hepsini kazandılar. Diğer rakiplerle aralarında 10 puan fark var...İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli ara diyoruzda bizim yabancilarin cogu milli takimda oynayacak ne zaman dinlenecek hele zokora
Onur oynamayacaksa kulübede olmasının bir anlamı yok. Oynayacaksa kadroda olmalı. Zaten Onur'un kadroya girmesiyle birlikte TFF'ye her maçta büyük cezalar ödemeye başlayacağız...İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık yedek klübesinde de olsa onuru görmek istiyorum.ünal karaman ligler başlamadan önce lig tv stüdyolarında 15 20 gün sonra maç yapacak düzeyde olur demişti.kadro şöyle olur ;
tolga
celustka giray glowacki cech
zokora colman adrian
volkan burak halilTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Farketmez, Yıldırımlar'ın hepsi aynı.İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Bu hafta Bülent Yıldırımı vereceklerdi Onun İşi varmış Yunus Yıldırımı verdiler

Bu maçı almamız şart.
Satılmışşehir bizden puan almamalı. Derslerini almalı.
Yorum
-
Bu macta fazla rotasyon olmasina karsiyim,burak ve adrian haricinde lille kadrosu bence sahada olmali.
Eskisehirde pazartesi oynadi,bizden sadece 1 gün fazla dinlenmis olacaklar,ayrica takimin sürekli degismesi organize bir futbola engel oluyor.
Tam konsantre ile sahada olursak kazanmaya daha yakin oluruz,o ana kadar favori eskisehirspordur diyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Sezon başından beri eksikliğini çekiyoruz Cafer abi...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu macta fazla rotasyon olmasina karsiyim,burak ve adrian haricinde lille kadrosu bence sahada olmali.
Eskisehirde pazartesi oynadi,bizden sadece 1 gün fazla dinlenmis olacaklar,ayrica takimin sürekli degismesi organize bir futbola engel oluyor.
Tam konsantre ile sahada olursak kazanmaya daha yakin oluruz,o ana kadar favori eskisehirspordur diyorum.
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
bide su var milli mac arasi bile cogu oyuncumuz dinlenemeyecek asagi yukari 6-7 milli oyuncumuz var ve yine takim eksik calisacak.İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık Lille maçını bırakıp bu maça konsantre olmalıyız. Bu maçtan alınacak 3 puan öyle önemli ki. Taraftar için ne ifade ettiğini geçtim, milli takım arasına 3 puanla ve puan tablosunda daha iyi bir yerde girerek, eksiklerimizi kapaatırsak, dönüşümüz muhteşem olur diye ümit ediyorum
Yorum
-
Bu eski takıma çok uyuzum adamların kıcı kırık gecekondu bi stadları var 3 kız kardeşi tutan taraftarları var her taraftarının 2 takımı var 20 yılda bir lige çıkıyorlar seneye düşerler eti cinler
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
milli takım arası var bol bol dinlenir, bu maçta da ihtiyacımız var ona her maç olduğu gibiİlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokorayı dinlendirsek hani fena olmaz"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum