Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Jaja önce adam olsun adam , biz geçen sene 2. yarıda sahada hayalet gibi gezinen jaja'yı unutmadık kimse anlatmasın bana...
    Ayni görüsteyim abi...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hemen döndüm oraya renktaş ama burda da serhat kıvırmalara başladı nedense.Bi de Erman ın geçmişi belli yani ne bileyim bu adam ın dedikleri bana çok inandırıcı gelmiyor nedense.
      - Dedimya inanırsın inanmazsın ama Şikeden hala bahseden tek proğram , tamam bizden bahsetmiyorlar , Henriqenin sakatlığından , egemenin bedelsiz gittiğinden bile haberleri yok ama inan benim içimi rahatlatan tek proğram...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hak ettik ve Şükürler olsun maçı kazandık TRABZONSPOR'um
        Başkanım maçtan mı gelin hayırdır,bu saate kadar yoktun da
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu arada Jaja'nın eksikliğini tabiki de arıyoruz 2 forvetle bu takımın çok gol atacağını ben de düşünmüyorum ilerde pas organizasyonlarını kurmak lazim hücumda çok mesafeli oynuyoruz. Burak-Adrian ikiye bir yaptığında rakip defans hemen çözülüyor nitekim attığımız da gol de böyle geldi bu tarz yardımlaşmaları,paslaşmaları daha fazla yapmamız lazım.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

- Jaja önce adam olsun adam , biz geçen sene 2. yarıda sahada hayalet gibi gezinen jaja'yı unutmadık kimse anlatmasın bana...
            Valla oynasın diye dua ettiğim tek oyuncudur heralde. Bu kadar keyfi bir yetenek olamaz. Adam rahat, umrunda mı dünya. Rastlarsa canavarlaşıyor tabii.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              halil in burak ın pozisyonu yanlış karardır

bunu göremeyen gözlere kör diyorum

halil in pozizyonu arkadan yapılmış ve kart gerektiren bir pozisyon

adam ne topa dokunmuş ne deayağı yerde

halil topa vurmak için hazrılamış kendini vuruyor adam ayağını uzatıyor çok tehlikeli sakatlık için

% 10000000000000000000000 penaltı ve en az sarı kart

burak ın pozisyonu ise adam döğmeye geliyor omuzu koyuyor ve nakavt

bune ya

bu faul değilse saha içinde kavga çıkar

penalti calmayan hakem diye adi cikan bu herif eminim ki bu iki pozisyonda da gs ya da sikebahce olsaydi hic dusunmeden penalti noktasini gosterirdi... bu sene isimiz dha zor kim ne derse desin... bu seneki amac bizim gecen seneki sampiyonlugumuzun tesadüf oldugunu ispatlamak, sikebahceyi de kollayarak aklamak...
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bu satılmış şehirli taraftarlar,bir daha ki Trabzonspor maçında davul yerine saksafon çalacaklarmış.

Vuvuzela etkisi bırakmak için.
                Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• Valla bu maçtan sadece sonuç istiyordum ve aldık aslında çokta kötü oynamadık, sakatlık ve kart olmadsığı temiz bir 3 puan oldu.
                  Teşekkürler ...
                  38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                  Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                  " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• erman sike hakkinda ne zaman konussa ziya sengül aglamakli oluyor.... gecen programda allem etti gallem etti konuyu degistirmisti
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• fenerin maçının özetini izledim de harbiden çok komik ya.. Şayet kaleciler böyle goller yiyorsa bir maçta üst üste Korcan çıksın içerden ya..
                      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        halil in burak ın pozisyonu yanlış karardır

bunu göremeyen gözlere kör diyorum

halil in pozizyonu arkadan yapılmış ve kart gerektiren bir pozisyon

adam ne topa dokunmuş ne deayağı yerde

halil topa vurmak için hazrılamış kendini vuruyor adam ayağını uzatıyor çok tehlikeli sakatlık için

% 10000000000000000000000 penaltı ve en az sarı kart

burak ın pozisyonu ise adam döğmeye geliyor omuzu koyuyor ve nakavt

bune ya

bu faul değilse saha içinde kavga çıkar
                        + 1967 iki tane bal gibi penalımızı yedi hakem

Yorum

Kesinlikle katılıyorum abi ama eksikliğini çekiyoruz.89 Dakika gezer 1 dakikada bir hareket yapar gol atar atdırır maçı kazandırır.Öyle bir oyuncuydu,ama Jaja gitdi tabi artık geçmişle yaşamanın anlamı yok.

Yorum

• Bunu demek zorundayim.

Emre hic sevmem , Saha icin `de kelimenin tam anlami ile bir Pislik. Ama Penalti ve Burak ile Yorumlarini cok begendim , cünkü o sag taraf`daki Mal( af edersiniz ) Futbol `dan sifir haberi var. Yani o Pozisyonu bir 80 Yasindaki Ingeltere`de normal Insan`a sorsalar , herkez der ki net Penalti , bu Adam Yorumculuk yapcakmis, ya git ilk önce kurallari ögrenen. Spor-Toplulugunu yönlendiren Insanlara bi bakin. Ayip ya. Bu kadar`da insani Aksam Aksam sinir etmege kimin Hakki var?

Ama öyle 10 Dakika`da hemen FB atlamalari`da cok ayip.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• Çok anlamlı bir galibiyetti.
                              Liverpool FC Trabzonspor
                              Steven Gerrard

Yorum

• satılmış şehir bugün adeta satılmış bir şehir mısalı dolaşıp durdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X