Birakin hakemi, 10 tane penaltimizi vermese yinede icim acimaz. Takimin icler acisi hali var, yemisim hakemi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Çok ağır oynuyoruz takım halinde tutuğuz. Orta alanda mutlaka topa basmamız lazım Zokora her aldığı topu ayağından bir an önce çıkarıyor ve top kaybı yapıyoruz rakip orta alanda iyi basıyor Adrian'ı geri çekmek lazım onun da insiyatif alması lazım. Volkan top kayıplarını azaltmalı çok top kaybetti. Burak biraz oyunun içine girmeli ikinci yarı tempoyu artırıp akıllı oynarsak bu maçı alırız Eskişehirspor iyi değil bugün.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Arkadaşlar gün boyu Trabzonspor maçı yayınlayan kahve aradım, en sonunda buldum defalarca sordum vereceğiz dediler, maç vakti gittiğimde yok dediler. Çıldırdım eve döndüm ve link arıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Çok özür diliyorum yönetici arkadaşlardan ancak ne olur bir kereliğine şunu mazur görün, biraz dursun sonra silin. Bari ikinci yarıyı izleyebileyim. Özele yollarsa birisi sevinirim.
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
60, 75, 85 ....İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehamle bekleyen 60!a kadar bekler...klasiktir bu.Trabzon-Sürmene-Muratlı
Yorum
-
Umarım öyledir, sevinirim bencillik yapmamış olmasına...İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOfsayttaydı ilk pozisyonda atamadı, bekledi çıksın diye geç kaldı bu seferde rakip bastı. Bencillik yok yani.
Maçtan sonra bakıcaz artık pozisyonlara
HAMİ_41
Yorum
-
haklisin...İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarsimizda her zamanki gibi 1 puan icin cikmis Eskisehirspor var. Onuda unutmamak lazim...
ayrica penaltiya da takilmamak gerek... ben penalti göremedim orda... yani cok zor bir pozisyon... topa müdahele asla yok...ama tartisilir...*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
- Biraz bassak hata yapıcaklar ama , ha bu arada Burak efendi mahalle maçlarındaki top'un sahibi şımarık çocuklar gibi oynuyor ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum