Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Birakin hakemi, 10 tane penaltimizi vermese yinede icim acimaz. Takimin icler acisi hali var, yemisim hakemi

Yorum

• hamle bekleyen 60!a kadar bekler...Klasiktir bu.
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bu sene hiç iyi oynadığımız maç olmayacak mı?
        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Çok ağır oynuyoruz takım halinde tutuğuz. Orta alanda mutlaka topa basmamız lazım Zokora her aldığı topu ayağından bir an önce çıkarıyor ve top kaybı yapıyoruz rakip orta alanda iyi basıyor Adrian'ı geri çekmek lazım onun da insiyatif alması lazım. Volkan top kayıplarını azaltmalı çok top kaybetti. Burak biraz oyunun içine girmeli ikinci yarı tempoyu artırıp akıllı oynarsak bu maçı alırız Eskişehirspor iyi değil bugün.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• ne hakemi ya
            ikinici yari da böyle oynarsak kaybederiz
            61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• Arkadaşlar gün boyu Trabzonspor maçı yayınlayan kahve aradım, en sonunda buldum defalarca sordum vereceğiz dediler, maç vakti gittiğimde yok dediler. Çıldırdım eve döndüm ve link arıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Çok özür diliyorum yönetici arkadaşlardan ancak ne olur bir kereliğine şunu mazur görün, biraz dursun sonra silin. Bari ikinci yarıyı izleyebileyim. Özele yollarsa birisi sevinirim.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hamle bekleyen 60!a kadar bekler...klasiktir bu.
                60, 75, 85 ....
                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Rakibin ilk düşüncesi faul.Topu ayağımıza alır almaz adamlar faul yapıyor hem de faulleri normal değil tekmeyle.Bir de çok net bir penaltı pozisyonu var.Bundan daha net bir penaltı olmazdı sanırım.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ofsayttaydı ilk pozisyonda atamadı, bekledi çıksın diye geç kaldı bu seferde rakip bastı. Bencillik yok yani.
                    Umarım öyledir, sevinirim bencillik yapmamış olmasına...
                    Maçtan sonra bakıcaz artık pozisyonlara
                    HAMİ_41

Yorum

• Adrian bu takıma ne zaman alışacak? Bir maç var olanlar diğer maçta ortalıkta yok.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yapmayın Yahu Halil in pozisyonunda göremediğim ne var benim ? Bence penaltı değil.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Karsimizda her zamanki gibi 1 puan icin cikmis Eskisehirspor var. Onuda unutmamak lazim...
                          haklisin...
                          ayrica penaltiya da takilmamak gerek... ben penalti göremedim orda... yani cok zor bir pozisyon... topa müdahele asla yok...ama tartisilir...
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Pawel girmeli volkan cikmali burak saga gecer

Yorum

• Adrianin sorumluluk alacagi maci 4 gözle bekliyorum

Yorum

• - Biraz bassak hata yapıcaklar ama , ha bu arada Burak efendi mahalle maçlarındaki top'un sahibi şımarık çocuklar gibi oynuyor ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X