Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tuncay Bey şimdiden valizini hazırlasın, devre arası bize bir adet Egemen bir adet te Vittek lazım olacak.
    Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şunlara bir cevap alabilsek eyiydi

2.yarı sanki metris fln duydum, doğru mu, tam olarak ne dediniz orda ??

ayrıca 58 saniyeyi geçti mi küfürlerimiz, ceza ihtimali var mı ??
      bu maçtan sonra ceza verirlerse bi burak'a verirler neden her maç gol atıon diye
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trt bizim maci resmen gecistirdi... gs ye 40 dakika biz 10 dakika. helal olsun tarafsiz yayincilik bu olsa gerek...
        90 lara dönüyoruz tekrardan 3 İstanbul takımının herkesi yendiği gazetelerin bu takımlar la sattığı dönemleri çok özlüyorlar.Seversiniz sevmezsiniz ama biz yoksak Bursa mutlaka bunların arasında olması lazım.Gönül isterki biz ve Bursa beraber ilk 4 te olalim.

Yorum

• Jaja forvet Adrian orta saha oyuncusu ve Adrian Jaja'nın yerine alınmış bir oyuncu değil ama bunu ne hikmetse anlamak istemeyenler var.
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tuncay Bey şimdiden valizini hazırlasın, devre arası bize bir adet Egemen bir adet te Vittek lazım olacak.
            Evet su an stoper ve vittekin yerine 2 adam gözüküyor...

Hele hele stoper..
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Tuncay Bey şimdiden valizini hazırlasın, devre arası bize bir adet Egemen bir adet te Vittek lazım olacak.
              bir polonya turu daha ufukta desenize
              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• en büyük dileğim mustafayla girayın aşama kaydetmesi ve stoper bölgesine kaleye güvendiğimiz kadar güvenmemiz. bugün ikisi de umut verdi.

adrian ile jajayı karşılaştırmak, selçuktan bahsetmek falan yersiz. kimse kimsenin yerini dolduramaz. oyuncuların her birinin farklı farklı meziyetleri var. adrian maşallah yetenekli, çalışkan ve paylaşımcı. oyun içinde veriyor alıyor üretiyor. oynadığı her maçın içinde en az bir gol pozisyonunu o üretti. hem ben de egemeni özlüyorum. ne yapalım şimdi oturup ağlayalım mı? jaja, engin, selçuk, egemen, umut, tekke, aurelio, stephanov, gökdeniz...den bahsetmenin takıma en ufak bir faydası yok.

yepyeni bir takım kurduk ve bu takım tuttu. burak, halil, volkan, adrian, celustka, zokora canla başla çalışıyor maşallah...yeni takımımız herkese hayırlı olsun, bu takım çok büyük işler yapacak. bir de colman mevkiinin hakkını verseydi...

eski oyuncularımız da bulundukları yerde başarılı olsun ama bizden uzak olsunlar artık yeter

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Jaja forvet Adrian orta saha oyuncusu ve Adrian Jaja'nın yerine alınmış bir oyuncu değil ama bunu ne hikmetse anlamak istemeyenler var.
                  Yok abi sen ben dünya 500 bin defa söylese yazsa yine anlamazlar.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bizim için bu galibiyetin anlamı fenerin metresini yenmekten başka birşey değil. emeği geçen herkese teşekkür ederim. anlaşılan aziz babaları bu sefer kurtaramadı şerfsizleri

Yorum

• halil in burak ın pozisyonu yanlış karardır

bunu göremeyen gözlere kör diyorum

halil in pozizyonu arkadan yapılmış ve kart gerektiren bir pozisyon

adam ne topa dokunmuş ne deayağı yerde

halil topa vurmak için hazrılamış kendini vuruyor adam ayağını uzatıyor çok tehlikeli sakatlık için

% 10000000000000000000000 penaltı ve en az sarı kart

burak ın pozisyonu ise adam döğmeye geliyor omuzu koyuyor ve nakavt

bune ya

bu faul değilse saha içinde kavga çıkar

Yorum

Bütün gollerimizi Burak'ın atması ve Burak'ın golde neden yanındakine pas vermediği gibi hayati sorunlarımız varken,

Volkan'ın koşmaya mecalinin olmaması,
                        Tolga'nın kalede her maç ısrarla Buraklaşması,
                        Alanzinho'nun üst üste 38. maç takımın ayarını bozması,
                        Moskova'da ilk 11 çıkacak Pawel'in kenarda unutulması,
                        Serkan'ın mevki kavramını unutup sahada kafasına göre takılması

pek dikkat çekmiyor tabii.
                        Burak'ın bu pas vermeme olayını dile getirdiğimde gol olduğuna göre doğru tercih yaptı demekki dedi forumda arkadaş ilk yarıda da Volkan'a pas vermek yerine 3 kişinin içine daldı galiba biraz özgüven fazlalığından kaynaklanıyor
                        En son Murat KARAKURT tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 23:21.

Yorum

• - Jaja önce adam olsun adam , biz geçen sene 2. yarıda sahada hayalet gibi gezinen jaja'yı unutmadık kimse anlatmasın bana...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Pozisyonları tekrar izlemedim. Ama Halil'in pozisyonunu direk ayağına basıldı diye hatırlıyorum. Kaldı ki adam gole gidiyor net penaltı olması lazım. Burak konusunda ceza sahası dışında diyenler var. Onu bilmiyorum ama kimse normal omuz mücadelesi diyemez. Adam resmen arkadan geliyor, kırmızı görmüş boğa gibi Burak'a omuz atıp düşürüyor. Bırak faulü penaltıyı, direk kart.

Yorum

• Hak ettik ve Şükürler olsun maçı kazandık TRABZONSPOR'um
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                90 lara dönüyoruz tekrardan 3 İstanbul takımının herkesi yendiği gazetelerin bu takımlar la sattığı dönemleri çok özlüyorlar.Seversiniz sevmezsiniz ama biz yoksak Bursa mutlaka bunların arasında olması lazım.Gönül isterki biz ve Bursa beraber ilk 4 te olalim.

katiliyorum... bursa bu ezikleri her zaman zorlar. bursa ve bizim oldugumuz ortamda ezikler rahat edemezler... bizim sampiyonlar ligindeki basarimiza 5 dakika ayiriyorlar, ligte böyle olmasina sasirmiyorum...
                                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X