Tuncay Bey şimdiden valizini hazırlasın, devre arası bize bir adet Egemen bir adet te Vittek lazım olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bu maçtan sonra ceza verirlerse bi burak'a verirler neden her maç gol atıon diyeİlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşunlara bir cevap alabilsek eyiydi
2.yarı sanki metris fln duydum, doğru mu, tam olarak ne dediniz orda ??
ayrıca 58 saniyeyi geçti mi küfürlerimiz, ceza ihtimali var mı ??
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
90 lara dönüyoruz tekrardan 3 İstanbul takımının herkesi yendiği gazetelerin bu takımlar la sattığı dönemleri çok özlüyorlar.Seversiniz sevmezsiniz ama biz yoksak Bursa mutlaka bunların arasında olması lazım.Gönül isterki biz ve Bursa beraber ilk 4 te olalim.İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrt bizim maci resmen gecistirdi... gs ye 40 dakika biz 10 dakika. helal olsun tarafsiz yayincilik bu olsa gerek...
Yorum
-
Evet su an stoper ve vittekin yerine 2 adam gözüküyor...İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuncay Bey şimdiden valizini hazırlasın, devre arası bize bir adet Egemen bir adet te Vittek lazım olacak.
Hele hele stoper.....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
bir polonya turu daha ufukta desenizeİlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuncay Bey şimdiden valizini hazırlasın, devre arası bize bir adet Egemen bir adet te Vittek lazım olacak.
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
en büyük dileğim mustafayla girayın aşama kaydetmesi ve stoper bölgesine kaleye güvendiğimiz kadar güvenmemiz. bugün ikisi de umut verdi.
adrian ile jajayı karşılaştırmak, selçuktan bahsetmek falan yersiz. kimse kimsenin yerini dolduramaz. oyuncuların her birinin farklı farklı meziyetleri var. adrian maşallah yetenekli, çalışkan ve paylaşımcı. oyun içinde veriyor alıyor üretiyor. oynadığı her maçın içinde en az bir gol pozisyonunu o üretti. hem ben de egemeni özlüyorum. ne yapalım şimdi oturup ağlayalım mı? jaja, engin, selçuk, egemen, umut, tekke, aurelio, stephanov, gökdeniz...den bahsetmenin takıma en ufak bir faydası yok.
yepyeni bir takım kurduk ve bu takım tuttu. burak, halil, volkan, adrian, celustka, zokora canla başla çalışıyor maşallah...yeni takımımız herkese hayırlı olsun, bu takım çok büyük işler yapacak. bir de colman mevkiinin hakkını verseydi...
eski oyuncularımız da bulundukları yerde başarılı olsun ama bizden uzak olsunlar artık yeter
Yorum
-
Yok abi sen ben dünya 500 bin defa söylese yazsa yine anlamazlar.İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja forvet Adrian orta saha oyuncusu ve Adrian Jaja'nın yerine alınmış bir oyuncu değil ama bunu ne hikmetse anlamak istemeyenler var....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
halil in burak ın pozisyonu yanlış karardır
bunu göremeyen gözlere kör diyorum
halil in pozizyonu arkadan yapılmış ve kart gerektiren bir pozisyon
adam ne topa dokunmuş ne deayağı yerde
halil topa vurmak için hazrılamış kendini vuruyor adam ayağını uzatıyor çok tehlikeli sakatlık için
% 10000000000000000000000 penaltı ve en az sarı kart
burak ın pozisyonu ise adam döğmeye geliyor omuzu koyuyor ve nakavt
bune ya
bu faul değilse saha içinde kavga çıkar
Yorum
-
Burak'ın bu pas vermeme olayını dile getirdiğimde gol olduğuna göre doğru tercih yaptı demekki dedi forumda arkadaş ilk yarıda da Volkan'a pas vermek yerine 3 kişinin içine daldı galiba biraz özgüven fazlalığından kaynaklanıyorİlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün gollerimizi Burak'ın atması ve Burak'ın golde neden yanındakine pas vermediği gibi hayati sorunlarımız varken,
Volkan'ın koşmaya mecalinin olmaması,
Tolga'nın kalede her maç ısrarla Buraklaşması,
Alanzinho'nun üst üste 38. maç takımın ayarını bozması,
Moskova'da ilk 11 çıkacak Pawel'in kenarda unutulması,
Serkan'ın mevki kavramını unutup sahada kafasına göre takılması
pek dikkat çekmiyor tabii.
En son Murat KARAKURT tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 23:21.
Yorum
-
- Jaja önce adam olsun adam , biz geçen sene 2. yarıda sahada hayalet gibi gezinen jaja'yı unutmadık kimse anlatmasın bana...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Pozisyonları tekrar izlemedim. Ama Halil'in pozisyonunu direk ayağına basıldı diye hatırlıyorum. Kaldı ki adam gole gidiyor net penaltı olması lazım. Burak konusunda ceza sahası dışında diyenler var. Onu bilmiyorum ama kimse normal omuz mücadelesi diyemez. Adam resmen arkadan geliyor, kırmızı görmüş boğa gibi Burak'a omuz atıp düşürüyor. Bırak faulü penaltıyı, direk kart.
Yorum
-
İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle90 lara dönüyoruz tekrardan 3 İstanbul takımının herkesi yendiği gazetelerin bu takımlar la sattığı dönemleri çok özlüyorlar.Seversiniz sevmezsiniz ama biz yoksak Bursa mutlaka bunların arasında olması lazım.Gönül isterki biz ve Bursa beraber ilk 4 te olalim.
katiliyorum... bursa bu ezikleri her zaman zorlar. bursa ve bizim oldugumuz ortamda ezikler rahat edemezler... bizim sampiyonlar ligindeki basarimiza 5 dakika ayiriyorlar, ligte böyle olmasina sasirmiyorum...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum