Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adrian bundan önceki maçlara göre daha iyiydi ama hala dikine oynayamıyoruz. jaja o eksikliğimizi gideriyodu. kanatlara da inemeyince iş buraka kalıyo. ama 2 maçta 6 puan çok önemliydi. Defans olarak başarılıyız. bir de geçen seneye göre kornerlerimiz, duran toplarımız kafa vuruşları için tehlikeli olamıyo. bi konya maçı hatırlıyorum geçen yıl hiç atak yapmadık iki kornerden gol atmıştık. bu sene duran toplarda iyi değiliz
    http://twitter.com/atkntpc

Yorum

• sezon sonu 80 gole ulasirsak burak 80 golle tarihe gecicek

Yorum

• Oynamış olduğumuz oyun yapısı tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi oyun yapısının aynısı.

Rakip takımın hatasını bekleyen ve bu hata sonucunda gol atan takım gibi oynuyoruz.

Deplasmanlarda bu oyun bizim için çok büyük avantaj fakat kendi sahamızda bu oyun yapısıyla oynayamayız.

Bunun dışında skor üstünlüğünü ele geçirdikten sonra takımın daha iyi oynamasını beklemek yanlış olur , oyuncular yine son dakika golü-golleri yemeyelim diye oynadılr.

Şunu belirtmek gerekir ki , takım yavaş yavaş oturuyor.

10-15 dk bir bölüm inanılmaz iyi pas yaptık. Bunu maçın büyük bölümüne yaydığımız taktirde çok daha iyi oynacağız.
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak t-shirt'i cok fena helall!!
          Bir an C. Ronaldo sandim, dedim noluyoz Ama Burakmis resimdeki
          .

Francesco
          Totti

Yorum

• Adrian'ı beğenen futbol ulemaları hangi maçı izlediler ben de çok merak ediyorum?
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Burak T-Shirt'ü müthis
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kadro yu saat 20.00 deki yorumlara giderek bulabilirin
                maç bitti oynamıyoruz,
                iyi değildik ama Burak 2 tane taktı net bir skorla galip geldik,
                oyuncular hakkında ki fikirlere bakma sen 0-0 iken bi şekil, 0-2 iken bi şekil
                niye azarladın abi beni şimdi
                neyse...ben özetleri izlemeye gidiyorum
                belli ki iyi oynamamışız
                sinirler zıplamış yine
                işte bu yüzden maç izlemiyom ben
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ne yaziyor T-SHIRT'de ?

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen çoğu da maçı izlemeden yorum yapıyor ikinci yarı Şenol Hoca orta alana çekmesiyle maçın seyri değişti. Bugün ilk yarı tutuktuk ikinci yarı akıllı oynadık maçı kopardık şimdi 15 günlük ara bize ilaç gibi gelecek.
                    - Takım kötü olunca Adrian'da kötü gibi gözüktü ama yerden yere vurulacak kadar kesinlikle değildi çok abartıyoruz , bilmem katılırmısın ben bugün en çok Mustafa'yı beğendim...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şenol Güneş; sana ne kadar övgüler yazılsa yine az gelir.Adamlığın,dürüstlüğün,Trabzonspor sevdan bize yeter.Allah seni başımızdan eksik etmesin...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Bizim tribünden ne açıldı arkadaşlar maçı izleyemedik.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu iş bu kadar işte.2.yarı oynadık ve Burak Yılmaz farkıyla maçı aldık.Bu 3 puan , puandan öte.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Adrian bana göre Burak ile birlikte sahanın en iyisiydi,ama futbol bizi memnun etmedi sanırsam.

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adrian bundan önceki maçlara göre daha iyiydi ama hala dikine oynayamıyoruz. jaja o eksikliğimizi gideriyodu. kanatlara da inemeyince iş buraka kalıyo. ama 2 maçta 6 puan çok önemliydi. Defans olarak başarılıyız. bir de geçen seneye göre kornerlerimiz, duran toplarımız kafa vuruşları için tehlikeli olamıyo. bi konya maçı hatırlıyorum geçen yıl hiç atak yapmadık iki kornerden gol atmıştık. bu sene duran toplarda iyi değiliz
                              Bence en büyük handikapımız 2 forvet oynamamız geçen yıl 3 forvet çıkıyorduk Volkan forvet destek vermiyor çizgide oynuyor genelde eğer forveti üçleyebilirsek bence pozisyon zenginliğimiz artar.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• 2004-2005 Fatih Tekke
                                2011-2012 Burak Yılmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X