Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar takımı ve transferleri çok eleştiren bir kişi olarak

bu sezonu kötü geçirmemizin hayırlı olacağğını düşünüyorum

kötü sezon sonunda elimizdeki çürüklerden kurtulur birkaç tane çok iyi transfer yaparız

bakıldığında kalede sorun yok, defansta giray celutska,ortada,zokora,colman,volkan,ilerde burak gibi bir kalıp kalır elimizde ve iyi takviyelerle çok daha iyi bir takım oluruz

bu sezon belli haftalara kadar kötü futbol oynayacağımız kesin. önemli olan bu hafta olduğu gibi 3 puan alabilmek

daha sonra konsantrasyon ve takımın birbirine alışmasıyla iyi oyun oynarız inşallah
    aman kardeş, sezonu da sezon sonu da iyi geçirelim de varsın çürüklerle olsun ben razıyım..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Akşam Colmanı Aradınız Mı ?

Not: Soru Sadece Art Niyet Aramayın
      İlk yarı herkes aramıştır. Ama 2.yarı Adrian oyuna girince biraz oyunu dinlendirdi geride. Ama Sapara ilk yarı beni hayal kırıklığına uğrattı, Colman'ı oldukça aradık.
      Yinede Sapara'nın çok katkı sağlayacağına eminim, Ankaragücünden gelmiş olduğu için belki tepki alma oranı Adrian'dan çok fazla olacaktır ama Sapara'ya güveniyorum , temposu yok. 30 dk oynayabilecek seviyede.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çağırdık. Ama kolbasti ve üçlü olmadı. Sadece alkışla yetindirdiler bizi.
        Takımda üçlü çektiren futbolcu kalmadı.Acil transfer !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımda üçlü çektiren futbolcu kalmadı.Acil transfer !
          Sorma Berat. Dilim kırılsın, dedim Egemen'î aratmayın şimdi.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sapara'yı asanlara bende şaşırıyorum.

Fakat şunda ısrarcıyım.

Sapara serbest oynamayı seven oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu değil.

Rosenborg ve Ankaragücünde serbest olarak oynadı.Çok iyi maçlar çıkardı.

Sapara-Zokora/Colman ile yanyana oynayamaz önlerinde oynayabilir.
            Doğru doğru .
            Tam bir forvet arkası oyuncusu .
            Göbekte oynayabilir pek tabi , ancak o durumda senin yukarıda not düştüğün gibi Zokora ile arada oluşacak boşluğu kapatacak 3. bir oyuncuya ihtiyaç var .

Bunları şüphesi hocalar da düşünüyordur . Karabük maçı bu anlamda çok faydalı oldu . 3 puan ve moral de cabası .

Yalnız bu adrian biraz güçlenip kuvvetlenirse çok sorunumuzu çözüme ulaştıracak. İnşallah bir şansızlık yaşamaz , bu ivmesini kaybetmez.

Yorum

• MÜthiş kadromuz var.....Kendimi kandırıyorum belki ve böyle mutluyum..buraya gelip fb pisliginin adamlarını saymasın kimse..benim tayfun coram bile onların el kaliteli adamından daha adamdır gözümde...
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Bugün iyi ki kazandik..aski halde.......???????????
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orta alana ne diyosun özellikle ikinci yarı sanırım bahsettiğimiz orta üçlü olayı olacak gibi
                  Sanırım Alanzinho katkısı çok fazlaydı. Orta alanda baskı yediğimizde veya geriden çıktığımızda top saklayabilen birilerinin olması durumu çok etkiliyor.

Yorum

• Trabzonspor takımında sahada en çok koşan oyuncu 11 km Alanzinho .
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Çok fazla detaya girmeden "Adrian" farkı diyorum !
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğru doğru .
                        Tam bir forvet arkası oyuncusu .
                        Göbekte oynayabilir pek tabi , ancak o durumda senin yukarıda not düştüğün gibi Zokora ile arada oluşacak boşluğu kapatacak 3. bir oyuncuya ihtiyaç var .

Bunları şüphesi hocalar da düşünüyordur . Karabük maçı bu anlamda çok faydalı oldu . 3 puan ve moral de cabası .

Yalnız bu adrian biraz güçlenip kuvvetlenirse çok sorunumuzu çözüme ulaştıracak. İnşallah bir şansızlık yaşamaz , bu ivmesini kaybetmez.
                        Herkes aksine ben Adrian'dan umutlu değilim , umarım beni utandırır.

Güçlenip kuvvetlenmesi zaman alacak gibi gözüküyor fakat mesele onlar mı acaba.

Devamlılığı yok ne gibi bilemiyorum .

Güçlü bir Sapara güçlü Adrian keser gibi
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Demek ki alanzinho forvet arkası değilde merkez ortasaha oyuncusu olmaya çalışsaymış çok daha iyi olurmuş.

Bugün bende çok beğendim...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sanırım Alanzinho katkısı çok fazlaydı. Orta alanda baskı yediğimizde veya geriden çıktığımızda top saklayabilen birilerinin olması durumu çok etkiliyor.
                            Kesinlikle Hocam kaç haftadır bu sorunu dile getiriyoruz zaten özellikle orta alanda bu işi yapmıyorduk topa basmadan, oyunu dinlendirmeden bakmadan görmeden oynadık neticede ne rakip sahaya yerleşebildik ne de istediğimiz poziyonları yaratabildik geçen sene Selçuk bu işi çok iyi yapıyordu ama bu sene bu işi yapabilecek oyuncularımız da var Adrian ve Sapara gibi. Hocanın Adrian'ı orta alana çekmesi takımı daha derli toplu yaptı henüz tam kapasite olmasa da buhaliyle bile oyunu şekillendirdi aynı şeyi Sapara da yapabilir form tuttuğunda bu konuda alternatiflerimiz var yeter ki hoca Adrian ve Sapara'nın mevkileriyle fazla oynamasın doğru kulansın
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• Kadro açıklandığında endişe duymuştum ama Ferhat da çok üzmedi yani...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Güçlü Sapara zaten Güçlü Adrian'ı keser. Ama bence ikiside faydalı olacak. Adrian'da deplasmanda özgüven eksikliği var, iç sahada daha iyi bence ama top saklamayı öğrenmesi lazım, topu hemen kaptırıyor malesef.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X