Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yücel Hoca formsuzdu bugün yoksa diğer maçlarda pozitif futbol oynamışlardı.
    Çok saygı duyduğum birisi. Bugün ne oyunu ne de duruşu kendisi gibiydi. Çok şaşırttı. İyi de oldu

Yorum

• arkadaşlar takımı ve transferleri çok eleştiren bir kişi olarak

bu sezonu kötü geçirmemizin hayırlı olacağğını düşünüyorum

kötü sezon sonunda elimizdeki çürüklerden kurtulur birkaç tane çok iyi transfer yaparız

bakıldığında kalede sorun yok, defansta giray celutska,ortada,zokora,colman,volkan,ilerde burak gibi bir kalıp kalır elimizde ve iyi takviyelerle çok daha iyi bir takım oluruz

bu sezon belli haftalara kadar kötü futbol oynayacağımız kesin. önemli olan bu hafta olduğu gibi 3 puan alabilmek

daha sonra konsantrasyon ve takımın birbirine alışmasıyla iyi oyun oynarız inşallah

Yorum

• Ancak gelebildim maçtan.
        Güzel bir maçtı. Bugün sahada en beğendiğim isim Volkan'dı benim. Gerçekten çok çabaladı ve güzel iş çıkardı.
        Burak'a diyecek söz yok. Herkese gereken cevabı verdi. Alanzinho bugün iyiydi. O da diğer maçlara nazaran gerçekten çalıştı.
        Yenilik olarak Pawel pek kendini gösteremese de kötü olduğunu düşünmüyorum. Defansta biraz sıkıntı gördüm ben bugün. Adrian'ı da pek beğendiğim söylenemez. Zokora her zamankiydi. Direkten dönen 3 topumuz vardı. Hele o Alanzinho'nun ki yok mu?
        O gol olsaydı var ya çok güzel olacaktı. Yine de 3 puanı aldık hayırlısıyla. Allah devamını nasip etsin.
        Tribünlere gelecek olursam, epey bir boşluk vardı. Bu galibiyetle beraber artık olmayacaktır. İlk yarı pek ses çıkmayan maraton ikinci yarı coştu.
        Ekrana nasıl yansıdı bilemiyorum ama taraftar bugün benden artı aldı. En azından eskiye nazaran.
        Son olarak gelip üçlü çektirmeyen oyuncularımza aşkolsun diyorum.
        Helalinden bir 3 puan daha hayılı olsun camiamıza.

Yorum

• Sapara'yı asmayın hemen .

Durun bakalım , ben Selçuk'un da ilk zamanlarını hatırlıyorum .
          Adam Eylül'de geldi , ay çıkmadan kapıya koydunuz .

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sapara'dan Selçuk/Colman olmasını bekliyoruz.

Öyle bir oyuncu değil ki.

Bence Selcuk'un görevini üstlenebilir, ayaklarina cok hakim bir isim. Yanliz topsuz oyunda nasil oldugunu tam olarak anlamis degilim.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• maçı 90 dk izleyemedim.. erken bir serkan-glo değişikliği olmuş..

sakatlık mı var?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok saygı duyduğum birisi. Bugün ne oyunu ne de duruşu kendisi gibiydi. Çok şaşırttı. İyi de oldu
                Orta alana ne diyosun özellikle ikinci yarı sanırım bahsettiğimiz orta üçlü olayı olacak gibi
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• maç sonunda kol bastı yada tribünler takımımızı çağırdı mı ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Macin Özetini nerde Izliyebilirim, Ligtv sayfasinda VIdeo acilmiyor bi türlü
                    HY67...

Yorum

• Volkan , gün geçtikçe uyumu artıyor .
                      Sol dışta , yıllardır beklediğimiz patlayıcı güç olacaktır .

Yorum

• İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu isimleri sıralayalım; hangisi için pas ve teknik yeterlilik açısından sıkıntılı diyebiliriz: Zokora, Sapara, Alanzinho, Volkan, Pawel, Burak, Adrian, Serkan... diğerlerini normal düzeyde olduğu için saymıyorum... Şu anda Türkiye'nin en müthiş çok yönlü kadrosuna sahibiz. Sadece zamana ihtiyaçları var... Hemen her oyuncumuz tüm yetenekleriyle aynı anda 2-3 mevkide oynayabilecek düzeyde... Bu takım muhteşem olacak, sadece şu berbat maç temposu ve psikolojisinden kurtulmamız gerek... Yani sabır...
                        Yahu kimi kandırıyorsunuz, Türkiye'nin en müthiş kadrosu falan.
                        Fenerbahçe
                        Sol Kenar Ziegler,Caner Erkin
                        Sağ Kenar Gökhan Gönül,Mehmet Topuz,Orhan Şam
                        Orta Defans Yobo,Kesimal,Orhan Şam
                        Orta Saha Emre,Alex,Mehmet Topuz,Baroni,Özer
                        Orta Kanat Dia,Stoch,Mehmet Topuz,Özer,Caner
                        Forvet Alex,Semih,Henri

-------------Volkan------------
                        G.Gönül-Yobo-Kesimal-Ziegler
                        ---------Emre-Topuz----------
                        Dia---------Alex----------Stoch
                        ------------Bienvenu-----------

Bizim takımdan Colman Zoko ve Burak hariç hangi oyuncular bu takıma girebilir ? Emre Colman hangisi oynar? Zoko Topuzu keser. Burak da Bienvenuyu keser. Başka bu müthiş kadromuzdan kim ?
                        Giray Yobo yu keser mi ?
                        Celustka Gökhan'ı ?
                        Cech Ziegleri ?
                        Volkan Dia'yı ?
                        Adrian Alex'i ?

Fenerbahçe devre arası iyi bir golcü alırsa kısa yoldan şampiyon olur bence. Tabi sakatları iyileşmesi lazım.

Galatasaray'ı yazmıyorum hiç aynı şeyler geçerli ? Baroslar,Selçuklar,Elmanderler,Melolar, Eboueler,Ufalujiler,Servetler falan kesip de koyacağımız adam sayısı öyle 1-2 yi geçmez... Kimse kendini kandırmasın en müthiş kadroymuş
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu Akşam Colmanı Aradınız Mı ?

Not: Soru Sadece Art Niyet Aramayın
                          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sapara'yı asmayın hemen .

Durun bakalım , ben Selçuk'un da ilk zamanlarını hatırlıyorum .
                            Adam Eylül'de geldi , ay çıkmadan kapıya koydunuz .
                            Sapara'yı asanlara bende şaşırıyorum.

Fakat şunda ısrarcıyım.

Sapara serbest oynamayı seven oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu değil.

Rosenborg ve Ankaragücünde serbest olarak oynadı.Çok iyi maçlar çıkardı.

Sapara-Zokora/Colman ile yanyana oynayamaz önlerinde oynayabilir.
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maç sonunda kol bastı yada tribünler takımımızı çağırdı mı ?
                              Çağırdık. Ama kolbasti ve üçlü olmadı. Sadece alkışla yetindirdiler bizi.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç sonunda kol bastı yada tribünler takımımızı çağırdı mı ?
                                Kolbastı olmadı. Takım tribünlere çağrıldı alkışlandı.. Tolga'dan bir üçlü istedik ama karşılık vermedi. Güzel bir maç sonu oldu yani
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X