İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
[QUOTE=farabi;1918071247]Doğru doğru .
Tam bir forvet arkası oyuncusu .
Göbekte oynayabilir pek tabi , ancak o durumda senin yukarıda not düştüğün gibi Zokora ile arada oluşacak boşluğu kapatacak 3. bir oyuncuya ihtiyaç var .
Bunları şüphesi hocalar da düşünüyordur . Karabük maçı bu anlamda çok faydalı oldu . 3 puan ve moral de cabası .
Yalnız bu adrian biraz güçlenip kuvvetlenirse çok sorunumuzu çözüme ulaştıracak. İnşallah bir şansızlık yaşamaz , bu ivmesini kaybetmez.[/QUOTE]
Bu yorum 5 milyonculara gelsin.Veren verilmiş.Bu oyuncu bence alışma devresinden sonra mükemmel olacak.Bence devre arasında Grosicki ye almalıyız.Paweli bugün beğendim.Bugn "yeni" bir takım için gayet iyi oynadık.Ancak Defans SOS vermeye devam ediyor.Celutskayı eleştirenler adamda sadece birazcık motivasyon kaybı var.Ben ferhatı bile beğendim en son 1 senedir maça çıkmamış oyuncu bu kadar oynar.Volkan umarım Burak gibi laflarımı yedirir bana böyke devam et Volkan
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Paolo yu ne çabuk sildik?İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora-Colman
--Sapara--
Volkan--Amrabat
--Burak Yılmaz--
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Amrabat iyi bir isim ama biraz fazla bencil sanki.İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora-Colman
--Sapara--
Volkan--Amrabat
--Burak Yılmaz--İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Henruqie silmedim , 18 alabiliriz kendisiniİlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaolo yu ne çabuk sildik?
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Bu takım hücumda çok sıkıntı çeker...İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Zokora-Colman
--Sapara--
Volkan--Amrabat
--Burak Yılmaz--
Yorum
-
Bu arada taraftar olarak sırtı dönük ileride top saklayabilen oyuncuları hala neden arıyoruz anlamadım.
Türkiyede takımlar Çanakkale geçilmez oynuyor fakat , pivot forvet olduğu zaman bunu geçeceğin anlamına gelmiyor.
Yukarıda belirttiğim kadro fazlasıyla gol pozisyonu yakalar .Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
yapma abi, ne amrabatı,İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora-Colman
--Sapara--
Volkan--Amrabat
--Burak Yılmaz--
halı sahada izleyen kızlara artislik yapmaya çalışan tiplerden farkı yok . . .
öyle adam görmek istemiyorum takımımda6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun
Yorum
-
Halil - Burak ikilisinde , Burak fazla alan bulamamıştı.
Pawel Brozek Burak yeteri kadar boş alan yaratabiliyor.
Bu açıdan Brozek Halil'den daha faydalıdır ..Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Yattarayı yıllarca izledinizİlk olarak calavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapma abi, ne amrabatı,
halı sahada izleyen kızlara artislik yapmaya çalışan tiplerden farkı yok . . .
öyle adam görmek istemiyorum takımımda
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Sırtı dönük aramıyoruz geleni atacak adam arıyoruz.İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada taraftar olarak sırtı dönük ileride top saklayabilen oyuncuları hala neden arıyoruz anlamadım.
Türkiyede takımlar Çanakkale geçilmez oynuyor fakat , pivot forvet olduğu zaman bunu geçeceğin anlamına gelmiyor.
Yukarıda belirttiğim kadro fazlasıyla gol pozisyonu yakalar .
O kadroda atsa atsa Burak atar diğer 5 adam 15 golü geçemez sezonda...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum