Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kazanalım yeter zokora-colman
    volkan-adrian-henrique
    burak

Ya bu hafta ya da haftaya zokora colman ikilisi patlar..
    Dinlenmeleri gerek..
    Makine değiller ki..

Yorum

• --------Tolga--------
      Celu--Giray-Musti-Cech
      -------Aykut-Sapara----
      Volkan-------------Henrique
      --------Burak-Pawel--------

Sapara yine yok ise ozaman Colman veya Zokora (Keske ikiside dinlenebilse hele hele Zokora bu gidisle yikilicak)
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fenerin oynadığı futbola bakıyorum da yazık olmuş bizim puanlara.
        Bordomavi.net

Yorum

• Sadece Fenerin oynadigi Futbol degil hakemlerinde payi var.

Bu macta Taraftardan cok iyi bir performans bekliyorum. 90 dk. susmadan destekleyin takimi.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Taraftarın bu besteleri bağırmamak gibi bir lüksü yok dedim ancak yarın yine saçma sapan bir atmosfer olacağına da adım gibi eminim. Öyle boş boş yazıyorum işte.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Oynamadan 3 net pozisyon bulduk; demekki oynamaya başlasak neler yapacağız.

Sadece sabır.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İnşallah hoca takımı 4-3-3 oynatır
                Tolga
                Cech Glowacki Giray Celustka

Volkan Zokora Halil

Adrian Sapara

Burak

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadece Fenerin oynadigi Futbol degil hakemlerinde payi var.

Bu macta Taraftardan cok iyi bir performans bekliyorum. 90 dk. susmadan destekleyin takimi.
                  + rakip takimi baski altina almaliyiz, islik sov olmali. Ve tabiki yanlis kararlar veren hakemide.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hiç futbol konuşma hevesim olmasa da Trabzonspor'dan ayrı kalamadığım için yine 5 6 maçtır çok bariz şekilde dikkatimi çeken bir şey var.

Stoperlerimiz havadan gelen topları öyle muazzam, öyle mükemmel, öyle inanılmaz noktalara indiriyorlar ki, yemin ediyorum rakip santrafor daha iyisini yapamaz. O yapsa, onun da yapmak isteyeceği şey zaten o. Muhtemelen başaramayacak da. Ama hiç gereği yok zorlamasına. Bilse zıplamayacak bile belki. Sizin de dikkatinizi çekmedi mi? Golü de öyle yedik zaten, ama o şekilde bir gol yiyeceğimiz belli olmuştu. Yani ben anlamıştım. Öncesinde de Bance'ye bir pozisyon hazırladık. Özellikle Giray'da gözlemlediğim bir şey bu. Ama o pozisyondaki Halil'di. Glowacki ve Mustafa da tabi ki ona eşlik ediyor. Uyumlu olduklarını göstermeye çalışıyor olabilirler. Bu arada Giray'ı şuan Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri olarak görüyorum. Yani ters anlayanlar olur diye söyleyeyim dedim.
                    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bildiğin kötüyüz işte kendimizi oraya buraya atmaya gerek yok
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• kazan da sustur şu ayarsız şikecileri......

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun diyeceğim de 1-0 uğursuz geliyor

(UEFA)

Yorum

• Pawel bu maç ilk 11 başlayabilir.
                            milan

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerin oynadığı futbola bakıyorum da yazık olmuş bizim puanlara.
                              adamlar öyle böyle aliyorlar 3 puani.
                              uyanmamiz lazim artik, yatmayalim su 1:0'a, daha dogrusu firsatlari iyi degerlendirelim....
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Artık gelsin galibiyet.
                                YOU'LL NEVER WALK ALONE
                                OKlahoma City Thunder

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X