Taraftarın bu besteleri bağırmamak gibi bir lüksü yok dedim ancak yarın yine saçma sapan bir atmosfer olacağına da adım gibi eminim. Öyle boş boş yazıyorum işte.
Hiç futbol konuşma hevesim olmasa da Trabzonspor'dan ayrı kalamadığım için yine 5 6 maçtır çok bariz şekilde dikkatimi çeken bir şey var.
Stoperlerimiz havadan gelen topları öyle muazzam, öyle mükemmel, öyle inanılmaz noktalara indiriyorlar ki, yemin ediyorum rakip santrafor daha iyisini yapamaz. O yapsa, onun da yapmak isteyeceği şey zaten o. Muhtemelen başaramayacak da. Ama hiç gereği yok zorlamasına. Bilse zıplamayacak bile belki. Sizin de dikkatinizi çekmedi mi? Golü de öyle yedik zaten, ama o şekilde bir gol yiyeceğimiz belli olmuştu. Yani ben anlamıştım. Öncesinde de Bance'ye bir pozisyon hazırladık. Özellikle Giray'da gözlemlediğim bir şey bu. Ama o pozisyondaki Halil'di. Glowacki ve Mustafa da tabi ki ona eşlik ediyor. Uyumlu olduklarını göstermeye çalışıyor olabilirler. Bu arada Giray'ı şuan Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri olarak görüyorum. Yani ters anlayanlar olur diye söyleyeyim dedim.
Yorum