arkadaşlar takımı ve transferleri çok eleştiren bir kişi olarak
bu sezonu kötü geçirmemizin hayırlı olacağğını düşünüyorum
kötü sezon sonunda elimizdeki çürüklerden kurtulur birkaç tane çok iyi transfer yaparız
bakıldığında kalede sorun yok, defansta giray celutska,ortada,zokora,colman,volkan,ilerde burak gibi bir kalıp kalır elimizde ve iyi takviyelerle çok daha iyi bir takım oluruz
bu sezon belli haftalara kadar kötü futbol oynayacağımız kesin. önemli olan bu hafta olduğu gibi 3 puan alabilmek
daha sonra konsantrasyon ve takımın birbirine alışmasıyla iyi oyun oynarız inşallah
Ancak gelebildim maçtan.
Güzel bir maçtı. Bugün sahada en beğendiğim isim Volkan'dı benim. Gerçekten çok çabaladı ve güzel iş çıkardı.
Burak'a diyecek söz yok. Herkese gereken cevabı verdi. Alanzinho bugün iyiydi. O da diğer maçlara nazaran gerçekten çalıştı.
Yenilik olarak Pawel pek kendini gösteremese de kötü olduğunu düşünmüyorum. Defansta biraz sıkıntı gördüm ben bugün. Adrian'ı da pek beğendiğim söylenemez. Zokora her zamankiydi. Direkten dönen 3 topumuz vardı. Hele o Alanzinho'nun ki yok mu?
O gol olsaydı var ya çok güzel olacaktı. Yine de 3 puanı aldık hayırlısıyla. Allah devamını nasip etsin.
Tribünlere gelecek olursam, epey bir boşluk vardı. Bu galibiyetle beraber artık olmayacaktır. İlk yarı pek ses çıkmayan maraton ikinci yarı coştu.
Ekrana nasıl yansıdı bilemiyorum ama taraftar bugün benden artı aldı. En azından eskiye nazaran.
Son olarak gelip üçlü çektirmeyen oyuncularımza aşkolsun diyorum.
Helalinden bir 3 puan daha hayılı olsun camiamıza.
Şu isimleri sıralayalım; hangisi için pas ve teknik yeterlilik açısından sıkıntılı diyebiliriz: Zokora, Sapara, Alanzinho, Volkan, Pawel, Burak, Adrian, Serkan... diğerlerini normal düzeyde olduğu için saymıyorum... Şu anda Türkiye'nin en müthiş çok yönlü kadrosuna sahibiz. Sadece zamana ihtiyaçları var... Hemen her oyuncumuz tüm yetenekleriyle aynı anda 2-3 mevkide oynayabilecek düzeyde... Bu takım muhteşem olacak, sadece şu berbat maç temposu ve psikolojisinden kurtulmamız gerek... Yani sabır...
Yahu kimi kandırıyorsunuz, Türkiye'nin en müthiş kadrosu falan. Fenerbahçe Sol Kenar Ziegler,Caner Erkin Sağ Kenar Gökhan Gönül,Mehmet Topuz,Orhan Şam Orta Defans Yobo,Kesimal,Orhan Şam Orta Saha Emre,Alex,Mehmet Topuz,Baroni,Özer Orta Kanat Dia,Stoch,Mehmet Topuz,Özer,Caner Forvet Alex,Semih,Henri
Bizim takımdan Colman Zoko ve Burak hariç hangi oyuncular bu takıma girebilir ? Emre Colman hangisi oynar? Zoko Topuzu keser. Burak da Bienvenuyu keser. Başka bu müthiş kadromuzdan kim ?
Giray Yobo yu keser mi ?
Celustka Gökhan'ı ?
Cech Ziegleri ?
Volkan Dia'yı ?
Adrian Alex'i ?
Fenerbahçe devre arası iyi bir golcü alırsa kısa yoldan şampiyon olur bence. Tabi sakatları iyileşmesi lazım.
Galatasaray'ı yazmıyorum hiç aynı şeyler geçerli ? Baroslar,Selçuklar,Elmanderler,Melolar, Eboueler,Ufalujiler,Servetler falan kesip de koyacağımız adam sayısı öyle 1-2 yi geçmez... Kimse kendini kandırmasın en müthiş kadroymuş
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum