Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu oyunla maçtan ümidim yok. Hayırlısı diyorum maçı izliyorum.
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      febe bizim samsuna ya da belediyeye oynadığımız topun yarısını oynamadan 3 puan alıyor ya buna hasta oluyorum yahu.
      aynen katılıyorum.
      biz çalışıyoruz puan alamıyoruz, başkaları yata yata puan alıyor.
      Adamların bi şutu kaleyi tutmadı. bize ilk şutta gol.

Hakeme bi şey demeyecem.
      Ağzımı kötü açarım yoksa.
      https://twitter.com/#!/BURHANACIKGOZ78

https://www.facebook.com/burhanack

Yorum

• Kuzenim nişanına gitmiyorum .
        Bordo Mavi renkler ile bu sezonun ilk galibiyetini görmek için utandırma bizi son şampiyon.

Vira Bismillah !
        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Düğüne gidersin artık.Bende inanıyorum artık sezonu acacağımıza

Yorum

• Zor bir mac olacak yine. Zaten icerideki maclarin zor gectigini düsünürsek dahada zor olacak.

Disiplinli, sabirli ve sakin olmaliyiz. Bunun yaninda müthis bir pres bekliyorum takimdan.

Duran toplarada calismalarini umuyorum.

Insallah kazanip yolumuza devam ederiz.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• takımımız çok canımızı yaktı ligde.bu sefer gülelım.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cok rotasyon olur diye düsünüyorum...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kuzenim nişanına gitmiyorum .
                  Bordo Mavi renkler ile bu sezonun ilk galibiyetini görmek için utandırma bizi son şampiyon.

Vira Bismillah !
                  Benim yeğenin düğünü var... Gitmezsem ayıp olur herhalde. Bir de gelin arabasını süreceğimi düşünecek olursak
                  Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim yeğenin düğünü var... Gitmezsem ayıp olur herhalde. Bir de gelin arabasını süreceğimi düşünecek olursak
                    Sen yoksan onlar orada 1 kişi eksik , gönlün rahat olsun ben senin yerinede oradayım
                    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Fenerin bizden kötü oynadığı doğru değil,feneri izlemeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz,kabul edin fenerin savunmayıda hücumuda bizden iyi yapıyor o yüzden 10 puan aldı.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fenerin bizden kötü oynadığı doğru değil,feneri izlemeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz,kabul edin fenerin savunmayıda hücumuda bizden iyi yapıyor o yüzden 10 puan aldı.
                        haha cok sakacisin.

Iyiki bütün maclari izliyorum.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Fenerin bizden kötü oynadığı doğru değil,feneri izlemeyen insanları yanlış yönlendiriyorsunuz,kabul edin fenerin savunmayıda hücumuda bizden iyi yapıyor o yüzden 10 puan aldı.
                          Renktaş Kayserinin Fenere bulduğu pozisyonların yarısını Samsun bize karşı bulamadan gol atıp puanı kaptı keza belediye de öyle..

Fenerin ya 1 ya 2 şutu var ve gol işte..

Yorum

Maçı baştan sonuna kadar seyrettim.Nasıl fenerin müdafası bizden iyi oluyormuş anlamadım.Kabiliyet yoksunu kayseri forvetleri varken şikebahçe gol yer mi.Şikebahçe forveti ise evlere şenlik idi.Bir defa geldiler o da gol oldu.
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• kazanalım yeter zokora-colman
                              volkan-adrian-henrique
                              burak
                              TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• fenerı bugün her takım yenerdı.kayserı 5 net pozısyona gırdı.2 penaltısı verılmedı.fener 95 dakıka defans yaptı.haftaya beledıye delık deşık eder fenerı.bızde kötüyüz ama mazeretımız avrupa!
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X