Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takim mucadele etmiyor.Basarili pas 100.Karabuk'un 170.Avniaker'de boyle bir mac izlememistim.Uyum sorunu olur ama mucadele edilir en azindan.Malesef Karabuk 3-1 alir bu maci.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece Selçuk değil bence. Jaja müthiş bir güçtü bizim için. Durur durur manyak bir hareket yapar maçı alırdı ama bu sene tüm dengelerimiz alt üst olmuş. Sabır edicez mecburen.
      Jaja gibi Egemen ve Umutun da eksikliği hissediliyor. Ancak var olan omurganın en önemli parçasıydı Selçuk. O çok övülen pas trafiğini baş aktörüydü. Alınan oyuncuların yaptıklarıyla geçen seneki oyun anlayışı örtüşmüyor. Farklı bir oluşum var. Sabredeceğiz.
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Olsun lilleyi yenelim sallamisim ligi arkadas..
        Öyle böyle ilk 4 e girecegiz..
        Yönetimde devre arasinda insallah savunmaya calisir..

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ziya Doğan dönemine gitmek ister misin?
          o kadar uzağa gitme hugo bross ve ersun yanal dönemlerine gitmek ister misin ?
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• something wrong

Yorum

• Defans defans dedik bi defans oyuncusu alamadik giray glowacki ve mustafa yumluyla daha cok gol yeriz
              61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• Uzun zamandır izlediğim en kötü Trabzonspor.
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• suana kadar ofansif olarak birtek alanzinho var. Gerisi sifir.
                  Burakda mactan sonra ulan ne adammisim ben der herhalde. Ilk 20 dk 6 kere ofsayt da kaliyorsa bir oyuncu kendisini sorgulamasi gerekir.

Yorum

• senol hocanın kadro seçimi arabın yağı bol bulmasıyla yaptığının aynısı!!!

Yorum

• Sadri Sener´den bir hamle bekliyorum..malumunuz bu, onun eseri...
                      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Oyun kuramiyoruz varyasyon yapmakta zorlaniyoruz surekli buraga oynuyouz rakiplerde onlemini aliyor. İns 2. Yari toparlanirizda maci kopaririz.

Yorum

• biz burada çok konuştuk topu oyuna sokabilen bir stoper bize forvetten daha lazım diye Allah belalarını versin bunu düşünmeyenlerin ne diyeyim rezil bir defansımız var napacaklar bilmiyorum Şenol hocanında bu defanstan memnun olduğunu sanmıyorum elinde adam yok napsın adam bunları koyuyor kesinlikle yarı transferde adam gibi bir stoper ve adam gib bir forvet alınmalı.

Yorum

• Volkan Şen hayal kırıklığı..Umarım toparlanabilir.
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Takim yürüyor resmen. Allahtan karabükte yürüyor.

Bu yogun mac temposuna nasil dayanacaz bilmiyorum.

Lille macinda böyle oynarsak cok kötü seyler olur.

Avni akerde gole kadar rakibin yari sahasinda 2 pas yapmayan bir trabzonspor... İnsallah düzeliriz

Yorum

• Ortasaha boş, hem de öyle böyle bi boşluk değil.Alan ve Paweli çıkarıp Halil + bi ortasaha sokmak lazım acilen. Aksi halde maç gitti gider. Zokoranınki de can.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X