Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karabük bugün sahaya kazanmak icin cikti, niye? Cünkü Tranzonspor´un zaaflarini biliyordu ve degerlendirmek istedi..burdan Yücel Hoca´ya

Ama beceriksiz ayaklari buna mani oldu! Eger defanslarini ortasahaya yakin kurmasalardi, pozisyona dahi giremez, ortasahamizin bu kadar kötü hale düsmesini saglayamazlardi.
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam Seçiyoruz :9 :9

5 maçtır Henriquenin yapamadığı Etkiyi ve Desteği 1 Maçta Burağa Yaptı Bence..

işte Değerli yorum budur.Abi Tebrik ederim bizim taraftar futboldan çok anladığını zannediyor sadece.Farabi ve Senin yorumlarını ilgiyle ve önemle takip ediyorum abi...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uyutun kendinizi, Burak'ın pozisyona girmesinin tek sebebi var oda Karabük'ün 30-35 m ye defans çizgisini kurmasıdır. Bazen 40 metre de defans kurdular. Çok öndeydiler , son golde burak 40-45 mesafede aldı topu kaleye belkide.
        Pawel berbat bir oyuncu değil, vasat bir oyuncu faydalı işler yapar zaman zaman ama bize daha kaliteli isimler lazım, as oyuncuyu her dk zorlayacak 19-20 lik bir genç olsa hırslı bir arjantinli falan örneğin... Pawel bizim seviyemizin oyuncusu değil, yoksa adama da düşmanlığımız yok futbolculuğuna da.
        Son 3 yıldır bulduğumuz gollerin çok büyük kısmı defans arkasına atılan toplarla.

Bugün herkesin ölümüne savunma yaptığı takım olan barcelonanın gollerinin çok büyük kısmı defans arkasına atılan toplardan.

Arkaya koşacak adamın ve oraya topu doğru gönderecek elemanın olduğu sürece isterse rakip 90 dakika kale çizgisinden çıkmasın...

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yıllar önce de Tolga için 'köfteci bile olmaz' diyorduk. Demiyor muyduk ?

O kadar.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uyutun kendinizi, Burak'ın pozisyona girmesinin tek sebebi var oda Karabük'ün 30-35 m ye defans çizgisini kurmasıdır. Bazen 40 metre de defans kurdular. Çok öndeydiler , son golde burak 40-45 mesafede aldı topu kaleye belkide.
            burağın pozisyonları dışında 3 tane direkten dönen topumuz var.

fenerin bu hafta gol dışında pozisyonu yok

şimdi biz futbol kıyası olarak neyi baz alacağız ? önce onu tartışalım

ayrıca hala anlaşılamayan birşey var

karabük defansı önde kurarak baskı yemeyi önledi.önde kurmasaydı yenemeyecekmiydik ? anlamıyorum bazı arkadşları.
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Henrique/Halil--Brozek-Burak

Devamlı sahada olması gereken üçlü, daha iyileri alınana dek.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merak etme iyi biliyosun burda milletin derdi benim ki seninkini döğer mantığı bir de ben demiştim olayı
                eyvallah futbalski senin yorumun önemlidir benim için sen yorumladığında aynı şeyi düşünüyorsak,ohh çekiyorum

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Bencede , ama başarabilirsin altyapı mevcut
                Sedat abi senin yorumun da önemlidir benim için ama ...kem..küm..hebele..kübele..what can ı do sometimes???

[Bu arada İki zıt yorum altalta alıntıladım, BordoMavi.Net te olduğumu anladım tekrardan]
                Entropi İyidir.

Yorum

• Buradaki, bazı yorumları okuyunca ben başka maçı izledim herhalde diyorum. Bir kere celustka, giray, sapara ve ferhat çok kötüydü. ferhatın bir derece mazereti var ama giray ve celustka neydi öyle. celustka maçın en kötüsüydü. herkes celustkayı herhalde pembe gözlüklerle izliyor. mustafa yumlu olsaydı kıyamet kopmuştu. ne sağbekte ne de stoper hiçbir şey yapamadı. girayda aynı şekilde. sezon başından beri sırıtıyor. 45. dakikada neredeyse belinde disk kaydı, kendi ekseninde dönerken. o kadar büyük hata olur mu. direkt bize sezonu kapattıracaktı.

sapara maça sanki bir maraton koşmuşta sonra çıkmış gibi oynadı. sıfırdı. sapara en az 10 maç daha ilk onbir oynayamaz. bu kondisyonla en fazla 15-20 dakika oynar.

serkan bu maçta kötü değildi. mustafa yumlu bu giraydan da celustkadan da iyi stoper. ben ne izlemişsem onu yazıyorum, birileri hayal dünyasında celustkadan çok iyi stoper olduğunu söylüyor.celustka stoper oynadığı hiç bir maçta göze batmadı. giray ise sadece gömülü defans yaparken iş yapabiliyor. geniş alanda neredeyse disk kaymasından yığılıp kalacak. mustafa yumlu hem ayağı daha iyi top yapıyor hem de daha iyi stoper.

volkan çok iyiydi. alanzinho çok iyiydi. burak süperdi. tolga iyiydi. zokoranın mazereti var. pawelden ne köy olur ne kasaba. adrian'sız bu takım olmaz. manisa maçından adrian çıkarken maç 1-0 öndeyiz, samsun maçından çıkarken maç 1-0 öndeyiz, ibb maçı çıkarken 0-0, karabük maçına girerken 1-1, 3-1 bitiyor. adrian süper değildi ama sapara sonra bana maradona gibi geldi.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha iyisini alana kadar Pawel bu takım için elzem.

İyi yada kötü bunu tartışmayın pozisyonu itibariyle şart...
                    niye şart anlamıyorum ben

--------------burak(henruqie)---------------
                    henruqie(halil) adrian(alanzinho) volkan(serkan)
                    --------colman---------zokora-----

şuan pawel in henruqie dışında kesebileceği birisi yok.halil bugün lille maçı düşünülerek yedek bırakıldı.

Şenol hoca pawelde ışık görseydi bugüne kadar oturtmazdı.

devre arasınad çok iyi bir yabancı forvet hamlesi bekliyorum

burak'ın yabancısı lazım bize.sahada varlığını belli edecek.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Pawel'i heyecanlı görüyorum ben normalde bugün soğukkanlı olsaydı 1 gol 1 asistle bitirebilirdi maçı.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yıllar önce de Tolga için 'köfteci bile olmaz' diyorduk. Demiyor muyduk ?
                        Tolga'dan bin kere özür dilerim. Ben köfteci değil ama karpuzcu bile olmaz diyenlerdendim. Ne oldu anlamadım sihirli değnekle dokunulmuş gibi. İyi de olmuş

Yorum

• Karabük defansı önde kurmasaydı top göremezdi.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alanzinho bu gün gerçekten patladı... ben çok şaşırdım açıkçası bu performansına Alanzinho'nun.
                            tamamen karabükün oyun sisteminden kaynaklanıyor, birde 2 fark önde olmamızdan, ha birde 4,5 milyon euro verildi hiç oynamıcaksa ne yapacak?
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• @PinkFloyd Celustka insan değil mi kardeşim. Kaç maçtır oynuyor.Yorgunluk olacak tabiki .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu takım pas yapmaya bir başlarsa ortaya korkunç bir şey çıkacak .

Isınıyoruz , yavaş yavaş .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X