Takim mucadele etmiyor.Basarili pas 100.Karabuk'un 170.Avniaker'de boyle bir mac izlememistim.Uyum sorunu olur ama mucadele edilir en azindan.Malesef Karabuk 3-1 alir bu maci.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Jaja gibi Egemen ve Umutun da eksikliği hissediliyor. Ancak var olan omurganın en önemli parçasıydı Selçuk. O çok övülen pas trafiğini baş aktörüydü. Alınan oyuncuların yaptıklarıyla geçen seneki oyun anlayışı örtüşmüyor. Farklı bir oluşum var. Sabredeceğiz.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Selçuk değil bence. Jaja müthiş bir güçtü bizim için. Durur durur manyak bir hareket yapar maçı alırdı ama bu sene tüm dengelerimiz alt üst olmuş. Sabır edicez mecburen.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
o kadar uzağa gitme hugo bross ve ersun yanal dönemlerine gitmek ister misin ?İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan dönemine gitmek ister misin?Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
biz burada çok konuştuk topu oyuna sokabilen bir stoper bize forvetten daha lazım diye Allah belalarını versin bunu düşünmeyenlerin ne diyeyim rezil bir defansımız var napacaklar bilmiyorum Şenol hocanında bu defanstan memnun olduğunu sanmıyorum elinde adam yok napsın adam bunları koyuyor kesinlikle yarı transferde adam gibi bir stoper ve adam gib bir forvet alınmalı.
Yorum
-
Takim yürüyor resmen. Allahtan karabükte yürüyor.
Bu yogun mac temposuna nasil dayanacaz bilmiyorum.
Lille macinda böyle oynarsak cok kötü seyler olur.
Avni akerde gole kadar rakibin yari sahasinda 2 pas yapmayan bir trabzonspor... İnsallah düzeliriz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum