İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Nedir bu sidik yarışı ya sevda ortak hedef ortak.İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUslubuna hiç değinmeyeceğim bile Çılgınlar nerede şimdi peki? Foss oldu dimi ?7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
ne yapsın garipler kendi yağında kavrulmaya kalkınca böyle oldu. ona buna yalakalık yaparak bedava kombine alamadılar.İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUslubuna hiç değinmeyeceğim bile Çılgınlar nerede şimdi peki? Foss oldu dimi ?
Yorum
-
Ne kadar şans verildi ki Aykut'a? Hazırlık maçlarında izlediğimiz Aykut'un oynayarak çok daha iyi seviyelere geleceğine eminim. Eren de aynı şekilde. Ama Eren henüz resmi maçları geçtim, hazırlık maçlarında dahi oynayamadı.. Kupa maçlarında da oynamazlarsa çok yazık olacak.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut'un verilen şansı değerlendiremeğini düşünüyorum Zokora'nın kendisinden başka alternatifi yokken kadro dışı kalması onun adına eksi puan.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Yapabildiğimiz kadar rotasyon yapmışız. Yaklaşık olarak beklediğim kadro, başarılar Trabzon'um.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
- Nerdeymiş , ben Maraton diye görüyorum , evet bu soruyu bu syfayı okuyan herkese soruyorum arkadaşlar , illaki bursa maçına denk gelmişsinizdir teksas size göre hengi tribünde herkesin fikrini merak ediyorum...İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ettim nerenizle izliyosunuz maçları..Bursa statyumunda Texas grubu nerede sorarım size ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Nerdeymiş , ben Maraton diye görüyorum , evet bu soruyu bu syfayı okuyan herkese soruyorum arkadaşlar , illaki bursa maçına denk gelmişsinizdir teksas size göre hengi tribünde herkesin fikrini merak ediyorum...
texasla birlikte maçlara gitmiş biri olarak cevaplıyorum Texas bir kale arkası grubudur...
Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
hayr kale arkasında texas kapalı kale arkasında yer önemli deil yeterki gruplar birleşşsin ama grupların koyunları anlasalar grup baskanları sadece egolarını tatmin etmek için o tür şeyleri yapıolar böle olmaz dı çoban vermiş çayıra biz sürelim mevlanaya bunlarda öleİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Nerdeymiş , ben Maraton diye görüyorum , evet bu soruyu bu syfayı okuyan herkese soruyorum arkadaşlar , illaki bursa maçına denk gelmişsinizdir teksas size göre hengi tribünde herkesin fikrini merak ediyorum...
Yorum
-
Serdar BALİ nin bir söylediğine katılıyorum...
Kanatlarda ki oyuncularımızdan çok verim alamıyoruz hem göbekten verkaçlarla falan gol arıyoruz.
Bu durumda göbek kalabalıklaşıyor ve istediğimiz pozisyonları çok zor buluyoruz ve ufak bir hatada kontra yiyoruz.
Kanatlardan içeriye düzgün ortalar gelmesi lazım ve bu ortaları değerlendirmeleri lazım golcülerin...HAMİ_41
Yorum
-
Texas kale arkasındadır..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Nerdeymiş , ben Maraton diye görüyorum , evet bu soruyu bu syfayı okuyan herkese soruyorum arkadaşlar , illaki bursa maçına denk gelmişsinizdir teksas size göre hengi tribünde herkesin fikrini merak ediyorum...
Yorum
-
Kale arkasında Sedat abi..İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Nerdeymiş , ben Maraton diye görüyorum , evet bu soruyu bu syfayı okuyan herkese soruyorum arkadaşlar , illaki bursa maçına denk gelmişsinizdir teksas size göre hengi tribünde herkesin fikrini merak ediyorum...
Ama maraton tribünleri de genelde eşlik ediyor. Senin dediğine de yüzde yüz katılıyorum. Avni Aker'de tribün grupları maratonda toplansa gerçekten güzel ve etkili bir atmosfer sağlanabilir. O değil, bir kale arkasında komple toplanabilseler bile yine sağlanır. Ancak artık ben ümidi tamamen kestim. Yeni stada belki.
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum