Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayrıca staddaki boşluklardan dem vuranlar en ideali kombine ama kalearkaları kapalı .

Maraton derseniz çok geliyor göze , kombine almayan yada alamayan renktaşlarım için her maç cebi zorlar .

Adam kafasında kıyaslama yapar cebinde bir maça gidecek parası varsa Lille mi ? Karabük'mü diye.
    Yaşam kimliği: Trabzonspor .
    Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Bu maçı mutlak kazanmalıyız. Takımın ligde kredisi kalmadı. Başarılar Trabzon'um.

Yorum

• Her gün maç var sıkmaya başladı artık bu lig,ne zenk kaldı ne birşey
        .

Yorum

• Volkan ŞEn Lille maçında oynamayacak olmasına rağmen bu maçta oynamazsa hatayı kendinde arasın derim ben.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Maç yarın mı,vay anasını.Bu ne arkadaş hergün maçmı olur,önceden maç gününü iple çekerdik şimdi hergün maç var mubarek.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maç yarın mı,vay anasını.Bu ne arkadaş hergün maçmı olur,önceden maç gününü iple çekerdik şimdi hergün maç var mubarek.
              abi tff nin suçu adamları görmüyon mu 4 güne 3 mac koymuslar...
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• hep sabir hep sabir
                kalmadi be arkadas....

bursada yeni takim kurdu ligin en iyi topunu oynuyorlar
                kadrolarini tutan antep, bjk yoklari oynuyorlar

sabirdan ziyade baska birsey olmasi lazim...nedir bilmiyorum ama bu kadar berbat futbol ben son üc yilda hatirlamiyorum

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zokora dinlendirilsin bence.Aykut'u görmek lazım.Sezer bile olur.Orta sahada rotasyon şart.
                  En az 2 farklı skor avantajını yakaladıktan sonra olabilir. Colman ve zokora dinlendirilebilir 2-0 dan sonra bana göre.

Bu arada bu maçta bana göre serkan yerine volkan oynamalı. Formsuz bir oyuncunun üzerinde bu kadar durulmasının bir anlamı yok. Nasıl henrike kadroya alınmadıysa serkan da ilk 11e alınmamalı bana göre.

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hep sabir hep sabir
                    kalmadi be arkadas....

kadrolarini tutan antep, bjk yoklari oynuyorlar

sabirdan ziyade baska birsey olmasi lazim...nedir bilmiyorum ama bu kadar berbat futbol ben son üc yilda hatirlamiyorum
                    Peki ya son 4 yilda?
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Peki ya son 4 yilda?
                      bu kadar para harcanip böyle futbol izlendigini görmedim diye elestireyim ozaman

sen herhalde durumdan pek rahatsiz degilsin

Yorum

bu kadar para harcanip böyle futbol izlendigini görmedim diye elestireyim ozaman

sen herhalde durumdan pek rahatsiz degilsin

Rahatsizim ama bakiyorumda lider ile aramizdaki puan farki 5 ve suan lider olan takimin bizden hicbir artisi yok.

Bence zamanla düzelecek, bu sezon ben daha cok SL'i önemsiyorum hem.

Ligin sonunda da ilk 4'de yer alirsak demeyin keyfimize.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rahatsizim ama bakiyorumda lider ile aramizdaki puan farki 5 ve suan lider olan takimin bizden hicbir artisi yok.

Bence zamanla düzelecek, bu sezon ben daha cok SL'i önemsiyorum hem.

Ligin sonunda da ilk 4'de yer alirsak demeyin keyfimize.
                          insallah dedigin gibi olur, ama bu korkak futbol beni fazla umutlandirmadi..
                          insallah yanilirim

evet aramizda 5 puan var, ama bu puan farkini ilk3 haftada yedik unutmamak lazim...insallah düzelir

Yorum

buna gülerim bursamı ligin en iyi topunu oynuyor ?

almışlar iri yarı zencileri fizik gücü ile götürüyorlar.iyi futbol görmesek yani.

Manisaspor desen kabul ederim müthiş pas yapıyorlar mesela.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor'un muhtemel 11'i

Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Colman, Zokora, Adrian, Burak, Halil Altıntop ve Henrique

Kendi sahasında kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor bu maçta sezonun ilk galibiyetini almak istiyor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buna gülerim bursamı ligin en iyi topunu oynuyor ?

almışlar iri yarı zencileri fizik gücü ile götürüyorlar.iyi futbol görmesek yani.

Manisaspor desen kabul ederim müthiş pas yapıyorlar mesela.
                                evet izledigim en iyi futbolu bursa oynuyor

cok iyi pres yapip kosuyorlar
                                ileride tehlike yaratiyorlar
                                yerli kaliteleride gayet iyi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X