çok zor durumumuz var.ne yapacaz bilmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
İzlemeyi düşünmüyorum. Büyük ihtimal kazanırız ama bir kez daha maçı saçma sapan bir şekilde 1-0 götürüp, ardından penaltıdan kolay pozisyonların cömertçe harcanmasını ve topların direklerde patlamasını kaldıramam. Hele 85'ten sonra yine gol yersek bu sefer o televizyonu kırarım. Hala sakinleşemedim ben. Lig TV'yi verdik, kahvede izliyoruz. Hiç bana göre değilmiş bu tarz maçları topluluk içinde izlemek onu anladım.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Gercekten ligin ilk haftalarinda hele takimda bazi degisiklikler olmussa bu siralamayi falan fazla kafaya takmaya degmez. Yani sonucta su anda ligin en tepesindeki takimdan iki mac puan farkindan bile az geridesin.İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık yeter puan cetvelinde 15. sıraya kadar düştük, kazanmaktan başka çaremiz yok...
Kaldi ki bak diger liglere bu tip seyler normal. Barcelona 2 deplasmandan galibiyetle donemedi. Real Madrid, son iki deplasmaninda gol bile atamadi ve sadece 1 puan aldi. Ciddi diyorum bizdeki kadar elestiri olmuyor.
Bence su andaki en onemli sorun takim olamadik. Bir de IBB macinda iki top direkten dondu, dun aksam iki kere maci iki farka tasiyacak cok onemli firsatlar gol olmadi ve son bes dakkada yedigimiz gollerle 5 puan birden gitti. Yani bu bes puan hanemizde olsa daha rahat olacaktik belki ama futbol kalitemiz ve takim olma yolunda ayni yerde olacaktik yine.
Elimizde Adrian, Volkan, Henrique gibi oyunun sonucuna dogrudan etki yapabilecek yeni oyuncular var ama hala daha takimda biraz yeni, yabanci gibi duruyorlar. Bunlar biraz zaman sorunu ve bunlari asacagiz. Benim en onemli korkum Sampiyonlar Ligi maci. Sahamizda Fransizlara kesinlikle yenilmemeliyiz, bir puan bile cok cok onemli. Iki macta dort puan bizim icin buyuk avantaj Avrupa'da varligimizin surmesi acisindan."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Gol atmamiz lazim, gol. bu sezon 2 gol attigimiz takim yok'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Çok güzel olmuş cidden...İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.kirmizimavi.org
Site girişleri çok güzel olmuş. Çokta haklılar bana kalırsa.. Yıllardır her maç bize küfür edenler dostumuz ama onlar değil.. Sebep olanlar utansın..Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel olmuş cidden...
Benim bilgisayar açmadı site girişini tam olarak ne var yada ne yazıyormilan
Yorum
-
ne biçim tarfadarımız var anlamıyorum delirtiyorlar beni bazen... iki mac kazanınca hemen kıvırıyorlar...
futbol bu kazanacaksında kaybedeceksinde ...
yeneriz yeniliriz.. şenol hocaya laf söyleyenlere fenerlilere içimden gecirdigimin iki katını geciriyorum ... kızmayın bana tutamıyorum kendimi ...
ilk 5 hafta böyle olacagını sezon baslmadan söyledik hala konusuluyor..Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
İlk gol onlardan gelsin lütfen biz geri dönüşleri iyi yaparız umurumda değil ilk golü atmak bu mantaliteyle skor aynı olur geçen yıl çok farklı değildi resmen 1 farklı galibiyetler aldıkBenim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisaspor maci öncesi..."Manisa'yi da yenemiyorsak kapatalim dükkani"
IBB maci öncesi..."Bu maci rahat aliriz"
Samsunspor maci öncesi..."Cok rahatim fark bekliyorum"
Karabük maci öncesi..."
"
Peki ya sonrasi?
Küfür, öfke ve istifa cagrilari...
Beyler! Beklentiyi en aza indirin ve cözüm üretin.
Not: Genel anlamda söylüyorum.
Beklentiyi en aza indirmek ne demek?
Tamam o zaman inşallah fark yemeyiz mi diyelim.
Çözüm: Sabır.
En az 3.
Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarabüğü yensek ne olacak,lilleyi yeneceğiz,eskişehirde 1-0 öne geçip son 10 dk da maç berabere bitecek,sonra sar başa,,,
abicim kritik mac lille macı o macdan galip ayrılırsak seri başlar diyorum bizde rahatlarız takımda ..
ben lille macından sonra durumumuzun düzelecegini tahmin ediyorumAllah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
Yorum
-
şampiyonlar ligi bitene kadar durum düzelmez kardeşim,futbolcuların aklı hep şmp liginde artı bu playoff sistemi çıktıktan sonra hiçbir futbolcu puan kaybını umursamıyor,,belkide şmp ligine katılmamız bile bizim için çok kötü olacak,nedenmi,lige konsantre olamıyoruz,hadi 1 ay sonra şmp liginden elendin ve bitti,eee ligdede 10-15 puan geride kaldıktan sonra sezonu bitirdinİlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim kritik mac lille macı o macdan galip ayrılırsak seri başlar diyorum bizde rahatlarız takımda ..
ben lille macından sonra durumumuzun düzelecegini tahmin ediyorumNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum