inşallah ta ben bu brozek te hiç o hırsı göremedim he iyi topçumu evet iyi topçu..
Milli takımda falan oynuyor gol atıyor burda çok etkili değil kabul ama yeteri kadar şans verilmediğide aşikar
İnş. kendini bulur ve takıma faydalı olmaya başlar...
Tribünün babası kale arkası..Hiç merak ettinmi TG nie maratonda değilde kale arkasında?
- Ben Bursa , bjk maçlarını izliyorum hiçte en baba tribünler kale arkasındaymış gibi gelmedi bana ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Tribünün babası kale arkası..Hiç merak ettinmi TG nie maratonda değilde kale arkasında?
saffet bebişi bir şey bilde konuş bari. kalearkasında bir çılgınlar vardı bahsettiğin grupların tamamı maratondaydı yaşın 20 200 yıllık ahkam kesiyorsun.
Adrian'ın da oynadığı Manisaspor maçı hariç Alanzinho'nun üzerinde bir şeyler yaptığını söyleyemeyiz. Ama iyi futbolcu mu evet.
Onda hiç şüphe yok ama Pawel faktörü sebebiyle Adrian olsa iyi olurdu bence. Bu ikili milli takımda çok olumlu işler yapıyor. Zaten forvet hattında yabancı kullandığımız için Adrian, Alanzinho'nun yerine oynasaydı bile Cech veya Celustka'dan biri yine kesiği yiyecekti...
saffet bebişi bir şey bilde konuş bari. kalearkasında bir çılgınlar vardı bahsettiğin grupların tamamı maratondaydı yaşın 20 200 yıllık ahkam kesiyorsun.
Uslubuna hiç değinmeyeceğim bile Çılgınlar nerede şimdi peki? Foss oldu dimi ?
ŞL önemli tamam ama ilk 3 maçı kazanamamışız eger bu maçtada aksi bir sonuç olursa
inş geçen seneki gs durumuna düşmeyiz. bir sıçrama yapmalıyız oda bu maç olmalı.
çekirge 3. de sıçradı hep 85 ten sonra gol yedik bu maçta o çekirgenin ayagını
kıracagımıza inanıyorum
Yorum