Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    inşallah ta ben bu brozek te hiç o hırsı göremedim he iyi topçumu evet iyi topçu..
    Milli takımda falan oynuyor gol atıyor burda çok etkili değil kabul ama yeteri kadar şans verilmediğide aşikar
    İnş. kendini bulur ve takıma faydalı olmaya başlar...
    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tribünün babası kale arkası..Hiç merak ettinmi TG nie maratonda değilde kale arkasında?
      - Ben Bursa , bjk maçlarını izliyorum hiçte en baba tribünler kale arkasındaymış gibi gelmedi bana ...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• burada hayatında maça gitmemiş deplasman kovalamamış adamlar ile tartışıyoruz olcak iş değil ya..
        Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tribünün babası kale arkası..Hiç merak ettinmi TG nie maratonda değilde kale arkasında?
          saffet bebişi bir şey bilde konuş bari. kalearkasında bir çılgınlar vardı bahsettiğin grupların tamamı maratondaydı yaşın 20 200 yıllık ahkam kesiyorsun.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Volkan çizgiye inmeli...
            Bi taşla iki kuş olur o zaman kendini ispatlamak isteyen iki oyuncunun iş birşiğiyle bir gol atmış oluruz çokta iyi olur
            HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              banko karabük diyorum.
              neye göre diyosun..kimsinki sen bukadar emin konuşuosun

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                - Ben Bursa , bjk maçlarını izliyorum hiçte en baba tribünler kale arkasındaymış gibi gelmedi bana ...
                Çok merak ettim nerenizle izliyosunuz maçları..Bursa statyumunda Texas grubu nerede sorarım size ?
                Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adrian'ın da oynadığı Manisaspor maçı hariç Alanzinho'nun üzerinde bir şeyler yaptığını söyleyemeyiz. Ama iyi futbolcu mu evet.
                  Onda hiç şüphe yok ama Pawel faktörü sebebiyle Adrian olsa iyi olurdu bence. Bu ikili milli takımda çok olumlu işler yapıyor. Zaten forvet hattında yabancı kullandığımız için Adrian, Alanzinho'nun yerine oynasaydı bile Cech veya Celustka'dan biri yine kesiği yiyecekti...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• yedekleri bilen var mı?
                    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Cech neden yedek..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak logitech tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        saffet bebişi bir şey bilde konuş bari. kalearkasında bir çılgınlar vardı bahsettiğin grupların tamamı maratondaydı yaşın 20 200 yıllık ahkam kesiyorsun.
                        Uslubuna hiç değinmeyeceğim bile Çılgınlar nerede şimdi peki? Foss oldu dimi ?
                        Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yedekleri bilen var mı?
                          Zeki Ayvaz
                          Marek Cech
                          Mustafa Yumlu
                          Adrian Mierzejewski
                          Serkan Balci
                          Sezer Badur
                          Halil Altintop
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• henrique beni cok yanılttıı..pawel e gün doğdu....polonya milli takımında attıgı gollerden bizde istiyoruz birazcık

Yorum

• Serdar bali bos konusuyon yine
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ŞL önemli tamam ama ilk 3 maçı kazanamamışız eger bu maçtada aksi bir sonuç olursa
                                inş geçen seneki gs durumuna düşmeyiz. bir sıçrama yapmalıyız oda bu maç olmalı.
                                çekirge 3. de sıçradı hep 85 ten sonra gol yedik bu maçta o çekirgenin ayagını
                                kıracagımıza inanıyorum
                                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X