İlk olarak Tekke tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Halil'in kaçırdığı golle eğer umutunkileri kıyaslıyacaksak ki ben Umut'u bu sene çok aradım. Umut sittim sene Halil gibi o topu önüne alamazdı. O yüzden bence bunu tartışmaya açmayalım. Birde işin şans tarafına çok dokunuyorsunuz. Şans oynarsan doğar samsun ikinci yarı daha aktif gözüktü ama pozisyonu yoktu. Futbolda bir gerçek var BASİT OYNA bizim giray eğer topu geriye doğru aşıraka taça doğru atsaydı Ergün'ün hayatında böyle bir gol olmazdı.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'in kaçırdığı o gol pozisyonunu Umut kaçırsaydı acaba burada neler yazardık? Burada Umut'u savunuyorum anlamı çıkmasın. Yani demem o ki, hangi futbolcu olursa olsun bu tip pozisyonları kaçırabileceğine en güzel örneklerini sağolsunlar halil ve Colman kaçırınca şans eseri bir golle maç berabere bitti. Ergün teber, hayatında böyle bir gol atmış mı? Bırakın gol atmayı, profösyonel futbolculuk hayatında acaba kaç gol atmıştır?
Görünen o ki, bu takım ikinci golü bulamadıktan sonra, sahada oyuncuların kendine olan güveni azalmaktadır. Bu yüzden pas hataları ve tedirginlik maçın sonlarına doğru yorgunluk ve konsantrasyon eksikliğinden dolayı da en üst seviyeye çıkmaktadır. Dikkatlerin dağıldığı o son bölümlerde çok zor anlar yaşıyoruz.
Haliyle bu tabloya bakıp, müneccim olmaya gerek yok. Bu takım bu görüntüsüyle her an gol yiyecek gibi hatalar yapıyor. Bizlerde her maçı tedirgin izlmekteyiz.
Takım olarak özellikle ikinci yarı çok kötü bir maç çıkardık. Sadece orta saha da Zokora ve Colman'ın pas hataları takımı çok yormuştur. Özellikle Zokora'dan artık orta sahaya ağırlığını koymasını bekliyoruz. Ama İnter maçından beri (ikinci yarısı) Zokora'yı araki bulasın.
Özellikle takım olarak geri dönüşlerde sıkıntılar yaşadık. Sol tarafımızda Cech yalnız kalmıştır. Yalnız kaldığı içinde çok fazla ileri çıkamamış ve bindirmeler yapamıştır.
Celuska ve Giray'ın ilk yarıda bir pozisyonda taç atışında ilerde olmalarından dolayı Samsun'lu oyuncunun vuruşu şans eseri gol olmazken, bu hatayı yapan oyuncuların hatası affedilir gibi değildi. Şenol hocamızın ya da yardımcılarının Celuska'ya taç atışından ofsayt olmadığını acilen öğretmesi lazım. Maç boyunca çok kere arkasına adam kaçırdı. Tabi bunların en büyük nedeni daha takım olamayışımızın göstergesidir. Kadro yeni ve bu kadro birlikte oynadıkça birbirlerinin açıklarını daha iyi kapatacaklardır. Sahada kimin ne oynadığını, nasıl oynaması gerektiğini oyuncular birlikte oynadıkça daha iyi anlayacaklardır.
Burak'ı defansın arkasına kaçıracak topları Colman'dan başka atan yok. Zokora ve Adrıan'dan bu tip varyasyonlar yapmasını beklemek hata mı? Tamam Adrıan bir kaç kez orta yaptı Burak'a ama asıl Burak'ın en büyük özelliği olan defansın arkasına hızlı koşular yapmasını daha öğrenenemiş. Bunları öğrendiği anda bilekleri yumuşak olan Adrıan'dan ben çok gol pası bekliyorum.
Şenol hocamızın maç sonu yaptığı açıklamalarda biraz sitem, biraz kinaye birarda, eleştiri vardı. Özellikle lg'le ilgili bir planım yok, Şampiyonlar ligine bakıyoruz demesi kafamı karıştırdı. her ne olursa olsun şampiyonlar Ligine gitmek için bu senede şampiyon olamamız gerekmektedir. O yüzden hocamızın 3 günde bir yapılan maçlardan dolayı dağılan konsantrasyonunu bir an önce toplamalı. Yoksa ligin ikinci yarısı bizim için formalite olursa o zaman sezon sonu gelmez bizim için.
Bu arada maçın hakemi Fırat Aydınus efendi maalesef Samsunspor'un resmen sert futboluna prim tanımıştır. Bir çok kez kartları zamanında kullanmadığından ve eksik kullandığından dolayı çok tekme yedik.Bunların en başında da Burak gelmektedir. Burak hızlı bir oyuncu olduğu için onu durdurmakta ancak tekmeyle olacağından, çok tekme yemiştir. Ama hakem bunların bir çoğunu görmezden gelmiştir.
Bu takım daha iyi olacaktır, ama birlikte oynadıkça bu takım daha iyi olacaktır. Ertuğrul Sağlam'ın geçen sene yaptığı hatayı umarım şenol hocada yapmaz. Ben bu rotasyon işinden çok anlamam. Takımda çok değişiklik yapmak bana göre doğru değil. Bursa'da geçen sene aynı hatayı yapınca lig'den kopmuşlardı!
Takımın kendine güvenmesi için ikinci golü bulmasına gerek yok. Pas dediğiniz en boştakine atacaksın diğerleride pas almak için devamlı girip çıkacak yani hareketli olacak. Ama sen uzun şişirirsen pas yapamazsın. Bunuda hoca görüp müdahale edemezsen sezon sonuna kadar böyle oynarsın.
Takım illa çift ön liberoyla oynaması şart değil koy kanat elemanı almışsın sen bu senede devamlı kanatlar ve verkaçlarla oyna ne olacak. Sanki Colman süper oyuncu oynamasada olur.
Yorum
-
Abi pas almak için girip çıkacak halleri olsa girip çıkarlar herhalde. İnter maçının ikinci yarısı kimse 1 saniye yerinde durdu mu mesela, herkes boşa çıktı, pas istedi.İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'in kaçırdığı golle eğer umutunkileri kıyaslıyacaksak ki ben Umut'u bu sene çok aradım. Umut sittim sene Halil gibi o topu önüne alamazdı. O yüzden bence bunu tartışmaya açmayalım. Birde işin şans tarafına çok dokunuyorsunuz. Şans oynarsan doğar samsun ikinci yarı daha aktif gözüktü ama pozisyonu yoktu. Futbolda bir gerçek var BASİT OYNA bizim giray eğer topu geriye doğru aşıraka taça doğru atsaydı Ergün'ün hayatında böyle bir gol olmazdı.
Takımın kendine güvenmesi için ikinci golü bulmasına gerek yok. Pas dediğiniz en boştakine atacaksın diğerleride pas almak için devamlı girip çıkacak yani hareketli olacak. Ama sen uzun şişirirsen pas yapamazsın. Bunuda hoca görüp müdahale edemezsen sezon sonuna kadar böyle oynarsın.
Takım illa çift ön liberoyla oynaması şart değil koy kanat elemanı almışsın sen bu senede devamlı kanatlar ve verkaçlarla oyna ne olacak. Sanki Colman süper oyuncu oynamasada olur.
Ama takım yorgun artık, koşacak halleri yok ve Karabük maçına da aynı kadroyla çıkarsak Lille maçından puan almamız imkansız. Bu yüzden Karabük maçının gözden çıkarılması taraftarıyım. Zokora,Colman, Adrian, Halil, Henriuqe Lille maçına diri bir şekilde çıkmalı. Yoksa akşamki eziyetin çok daha büyüğünü çekeriz.
Yorum
-
Biz nerde rotasyon yaptik arkadaslar?
Bizim Kadro 31-33 Futbolcu biz ilk 11 zor kuruyoruz kaldiki Rotasyon uygulanacak! Bizde olan problem Yabanci sayisi fazla yerli az.
Biz de daha Sercan var Eren var bu futbolcular hem genc hem yetenekli Trabzonspora bu fultbolcularimizi kazandiracagiza adamlari kulübede cürütüyoruz!
Sol Kanata Eren i ve sag kanata Aykut u yetisdirmesi lazim Senol Hoca.
Yorum
-
Geçen Seneden Daha İyi takım ? Bunu Söylemek için Çok Erken Hem Daha takım olmamış Daha yeni oluşturulan takım Hakkında erken karar veririz.Hem de 3 Sene takım Olma geçmişi olan Futbolcu Topluluğuna Haksızlık Etmiş oluruz.
Kadromuzda iyi Futbolcular Var.Daha takım Olmadan geçen Senenin Kadrosuyla karşılaştırmak Hataya Götürür.Bir Otursun,Bütünleşsin,takım Olsun Sonra Karşılaştırmayı Hep Birlikte yaparız.Bu hemen olmuyor uzun Sürecek Bunun İçin Sabır Göstermeliyiz.
Yani geçen seneden Daha iyi bir takım Demekle de Bir nevi Şunu Diyoruz : Ben Jajayı,Umutu,Yattarayı,Engini,Selçuğu,Egemeni Aramıyorum.
Bu Yanlış olur gibi Çünkü ben çok Arıyorum..
beklemek gerek Karşılaştırma yapmak ve eleştirmek için 3 maçta Kelle Almanın Yıkıcı olmanın Kimseye Faydası olmaz.
Kendi Ayağımıza Kurşun Sıkarız..
Zaman HerŞeyin İlacıdır.En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 22.09.2011, 11:51.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamamen kaliteli yerli sıkıntısından bu hallerdeyiz diye düşünüyorum. Aynı takım Avrupa maçlarında bu kadar dağınık oynamıyor(Olimpiyat Benfica maçı dışında)
İsimler üzerinde tartışmayacağım. Selçuk ve Egemen'in mevkiilerinde iki tane kaliteli yerli oyuncumuz olsa çok daha organize bir takım sürebiliriz sahaya.
Bu yıl Türkiye Liglerinde işimiz zor maalesef!
İyi tüm bu olanları unutalım. Yeniden başlayalım. Takım Şampiyonlar ligine kalırsa 20 milyon euro alacak. Peki başkan üçün beşin hesabını yapacağına Alper, Ozan, Cenk bu adamlara pası neyse verip alsaydı.
Neden UEFA bizi direk aldığını açıkladıktan sonra transfer yaptılar. Bunun tek manası var bazıları KULÜPTEN PARA YİYOR. Başkanda buna dahil. Ama direk ama dolaylı yoldan içinde bu işlerin. Sen 20 milyon euro alacaksınneden 10 milyon euro harcamıyorsun Türk oyuncularına.
Birde Şenol hocanın takımı oyun olarak değil ama mantık olarak küçülttüğünü düşünüyorum buda başkanın işine geliyor. Nasıl diye açıklayayım.
Şimdi takıma yüksek ücretli birini almayın takım içinde denge bozulmasın. Ya TRABZON BÜYÜK BİR CAMİA bu takıma gelen oyunculardan biri 10 alır diğeri bir alır buna oyuncu değil kulüp karar verir. Ama sen böyle davranırsa oyuncuda bende isterim der. Marek veya sapara bizim ilgilendiğimiz oyuncu değildi sadece denge amaçlı transferlerdi. Başkan yıldız sözü vermişti ne oldu. Yıldızlar gelmedi veya artık malum başka şeyler oluşmadı onların üzerinde ki biz bunları aldık.
Yorum
-
[QUOTE=bordolumavi;1918065678]kımse ama hıc kımse senol hocaya tek kelıme dahı etmesın edemez etmemelı,... ama senol hocaya kımse dıl uzatmamalı cunku senol hoca cok kırılgan bırısı(bana gore senol hocanın en buyuk zaafıdır bu)...
Senol Hoca Profesyonel bir Futbol Adami ise kirilamaz, bu o zaman demek tir ki kendi ni Trabzonspor dan daha önemli sayiyor. Öyle bir Lüks ümüz yok!!!
Yorum
-
Dün maçı statta izledim.Adrian koskocaman bir sıfırdı.Bu adam sol kanatta oynamaz,oynayamaz.Serkan başı kesik tavuk gibi sağa sola koşuyor ama ne bir top kesme,ne bir top çalma ne de isabetli bir pas yapabildi.Volkan varken,Serkan a bukadar tahammül etmesini anlayamadım Şenol Hoca nın.Bir parantez de Colman a açıyorum.Bu adam ya çok iyi oynuyor yada çok berbat.Ortası yok.Bütün takım Burak ı bekliyor,Burak koşsun yırtsın,parçalasın.
Yorum
-
Transfer döneminde manejerlerin cebini doldurmak amaçlı transferler yapılırsa olacak bu..İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün maçı statta izledim.Adrian koskocaman bir sıfırdı.Bu adam sol kanatta oynamaz,oynayamaz.Serkan başı kesik tavuk gibi sağa sola koşuyor ama ne bir top kesme,ne bir top çalma ne de isabetli bir pas yapabildi.Volkan varken,Serkan a bukadar tahammül etmesini anlayamadım Şenol Hoca nın.Bir parantez de Colman a açıyorum.Bu adam ya çok iyi oynuyor yada çok berbat.Ortası yok.Bütün takım Burak ı bekliyor,Burak koşsun yırtsın,parçalasın.
Ne bekliyoruz ki..
Yorum
-
Üç senelik takım geçen sene başarılıydı. Ama nokta atışı vardı Jaja eksik yerimizdi cuk oturdu. Şimdi eksik yerimiz çok ve yeni bir takımız. Ama dikkat ederseniz Şenol Güneş tarihinde kurduğu ve 3 sene sonra başarı getiren takım yok. Başkaları kurdu Şenol başarıya taşıdı. Kimler mi bunlarİlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen Seneden Daha İyi takım ? Bunu Söylemek için Çok Erken Hem Daha takım olmamış Daha yeni oluşturulan takım Hakkında erken karar veririz.Hem de 3 Sene takım Olma geçmişi olan Futbolcu Topluluğuna Haksızlık Etmiş oluruz.
Kadromuzda iyi Futbolcular Var.Daha takım Olmadan geçen Senenin Kadrosuyla karşılaştırmak Hataya Götürür.Bir Otursun,Bütünleşsin,takım Olsun Sonra Karşılaştırmayı Hep Birlikte yaparız.Bu hemen olmuyor uzun Sürecek Bunun İçin Sabır Göstermeliyiz.
Yani geçen seneden Daha iyi bir takım Demekle de Bir nevi Şunu Diyoruz : Ben Jajayı,Umutu,Yattarayı,Engini,Selçuğu,Egemeni Aramıyorum.
Bu Yanlış olur gibi Çünkü ben çok Arıyorum..
beklemek gerek Karşılaştırma yapmak ve eleştirmek için 3 maçta Kelle Almanın Yıkıcı olmanın Kimseye Faydası olmaz.
Kendi Ayağımıza Kurşun Sıkarız..
Zaman HerŞeyin İlacıdır.
95-96 yılından önce arka arkaya Urbain ve Lekens'in kurduğu takımla başarı.
2002-2003 dünya kupasında 2000 yılı UEFA kupası kaldırmış kadro
2004-2005 gene üç yıl bir arada kurulmuş kadro e sezon gene ikinciyiz.
2010-2011 Ersun yanalın topladığı ve iki yıl bir arada oynamış kadro üçüncü yılında İkincilik
Şimdi biri bana şenolun kurupta iki yıl sonra iyi giden bir kadrosu var mı onu göstersin. Bence yapamaz. Ama bekleyeceğiz elden bir şey gelmez.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum